Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marza89 wrote:A co to za żel conceive? Też testy robie ale co z tego, jak cykle bezowulacyjne były...
-
Ania95 wrote:To tak jak ja
Do mnie właśnie przyszedł conceive w aplikatorach już nie mogę się doczekać jak go użyję -
Ania95 wrote:To tak jak ja
Do mnie właśnie przyszedł conceive w aplikatorach już nie mogę się doczekać jak go użyję
Mi ten w aplikatorach nie przypadł do gustu. Jakoś nie potrafiłam go dobrze zaaplikować
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Bardzo fajny jest
-
Marza89 wrote:Kusisz, Kusisz a co tam, raczej nie zaszkodzi Nie ma to jak połączyć przyjemne z pożytecznym
Oczywiście, że tak
Na pewno nie zaszkodzi, a wręcz może jeszcze pomócMarza89 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Marza89 wrote:Kusisz, Kusisz a co tam, raczej nie zaszkodzi Nie ma to jak połączyć przyjemne z pożytecznym
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:On jest naprawdę bardzo fajny no na jak jeszcze może jakoś pomóc to w ogóle tylko ma taką dość ciekłą konsystencję aż można się zalać jak za dużo się weźmie
Haha racja ja zawsze upaprana nim jestem
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Piłam Miositogyn! Ale ponoć Ovarin ma lepszy sklad dlatego zmieniłam... Saszetki o smaku chyba pomarańczowym miałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 17:44
-
Marza89 wrote:A co to za żel conceive? Też testy robie ale co z tego, jak cykle bezowulacyjne były...7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Przyszedł dzisiaj ten Miositogyn GT, co się na niego ostatnio zdecydowałam
Dobry słodko-kwaskowaty
Zaciekawiłaś mnie Plamko tym specyfikiem i tak się zastanawiam nad zmianą jak już skończę drugie opakowanie Ovarinu
Nie wiem tylko który jest lepszym wyboremWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 17:47
-
Marza89 wrote:Piłam Miositogyn! Ale ponoć Ovarin ma lepszy sklad dlatego zmieniłam... Saszetki o smaku chyba pomarańczowym miałam
Tylko Ovarin ma mniejsze dawki, ale ma chyba te 2 postacie inozytolu, które ponoć lepiej działają.
Ale miositogyn, miovarian, inofemy i inne mają właśnie większe dawki
I nie wiadomo co brac Dzisiaj zrobiłam miksa Wzięłam jedno i drugie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Tylko Ovarin ma mniejsze dawki, ale ma chyba te 2 postacie inozytolu, które ponoć lepiej działają.
Ale miositogyn, miovarian, inofemy i inne mają właśnie większe dawki
I nie wiadomo co brac Dzisiaj zrobiłam miksa Wzięłam jedno i drugie