Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Ja kupiłam całą tubke i stosujemy po trochu
Ja tubę mam jeszcze w domu i stosujemy od kilku cykli, ale nie pomaga. Nawilżenie jest super, chociaż też zawsze jestem cała upaprana któregoś razu próbowałam zaaplikować sobie ze strzykawki, ale wszystko wyleciało :p dlatego tym razem postanowiłam kupić w aplikatorach . Minus taki, że nie można spontanicznie bo trzeba zaaplikować 30 min wcześniej ale mam wielkie nadzieje -
Marza89 wrote:Tak patrzę i wydaje mi się, że wcześniejszy Miositogyn miał bogatszy skład od tego GT, ciekawe o co chodzi...
W starym w składzie jest -N-acetylo-cysteina (nie mam pojęcia co to)
w nowym w składzie jest - glutation
Może o to chodzi?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Jakaś kobietka na innym forum pisała tak:
Połączenie mio-inozytolu i d-chiro-inozytolu ma tylko ovarin i fertilova. A wg badań połączenie jest skuteczniejsze niż sam mioinozytol.
A ile w tym prawdy to nie wiadomo
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Aniu to są suplementy diety, które przeznaczone są dla kobiet z PCOS, bo rzekomo wspomagają owulację ze względu na zawarty tam inozytol Oprócz tego w skladzie jest m.in wit d i kwas foliowy
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Już sama zglupialam haha ale powiem Wam, że ja po pierwszym opokawaniu Miositogynu zaszlam w ciążę, fakt faktem, że straciłam ciążę ale pamiętam, że był to miesiąc w którym piłam te saszetki więc coś w tym jest mimo wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 18:15
-
Marza89 wrote:Już sama zglupialam haha ale powiem Wam, że ja po pierwszym opokawaniu Miositogynu zaszlam w ciążę, fakt faktem, że straciłam ciążę ale pamiętam, że był to miesiąc w którym piłam te saszetki więc coś w tym jest mimo wszystko
A długo się staraliście o 1 ciążę? -
Marza89 wrote:Już sama zglupialam haha ale powiem Wam, że ja po pierwszym pokawaniu Miositogynu zaszlam w ciążę, fakty faktem, że straciłam e pamiętam, że był to miesiąc w którym piłam te saszetki więc coś w tym jest mimo wszystko
Różne są zdania na ten temat, bo jedne dziewczyny mówią że pomaga, inne że wcale Ale tak czy siak kwasem foliowym trzeba sie suplementowac, wit D większość też musi, więc równie dobrze można sobie pic te saszetki
Bo nie zaszkodzi to, a może akurat będzie miało pozytywny wpływ
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Różne są zdania na ten temat, bo jedne dziewczyny mówią że pomaga, inne że wcale Ale tak czy siak kwasem foliowym trzeba sie suplementowac, wit D większość też musi, więc równie dobrze można sobie pic te saszetki
Bo nie zaszkodzi to, a może akurat będzie miało pozytywny wpływ
To może kupię... Już nie wiem. Tonący brzytwy się chwyta -
Ania95 wrote:To może kupię... Już nie wiem. Tonący brzytwy się chwyta
Właśnie ostatnio pisałam, że głowa pęka od wyboru suplementów Nie wiadomo co wybrać, co będzie lepsze
Ale spróbować zawsze można
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
No dokładnie! 18 na wizycie zapytam ginka czy mam zostać przy ovarinie bo to drugie opakowanie moje dopiero czy może faktycznie wrócić do Miositogynu GT tym razem
JA zmykam kobitki, idę się odstresowac do kina na U-OCEAN'S 8 a mój luby śpi haha -
Plamka_92 wrote:Właśnie ostatnio pisałam, że głowa pęka od wyboru suplementów Nie wiadomo co wybrać, co będzie lepsze
Ale spróbować zawsze można
No dokładnie mnie najbardziej kusi wszystko to, co pomogło komuś zajść w ciążę dlatego jak Marza pisze, że jej pomogło, to się zastanowię nad kupnemPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:No dokładnie! 18 na wizycie zapytam ginka czy mam zostać przy ovarinie bo to drugie opakowanie moje dopiero czy może faktycznie wrócić do Miositogynu GT tym razem
JA zmykam kobitki, idę się odstresowac do kina na U-OCEAN'S 8 a mój luby śpi haha
Daj znać jaką opinię ma lekarz
Udanego seansu
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Ania95 wrote:No dokładnie mnie najbardziej kusi wszystko to, co pomogło komuś zajść w ciążę dlatego jak Marza pisze, że jej pomogło, to się zastanowię nad kupnem
No właśnie Ja się naczytam, a później bym brała wszystko na razAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Marza89 wrote:No dokładnie! 18 na wizycie zapytam ginka czy mam zostać przy ovarinie bo to drugie opakowanie moje dopiero czy może faktycznie wrócić do Miositogynu GT tym razem
JA zmykam kobitki, idę się odstresowac do kina na U-OCEAN'S 8 a mój luby śpi haha
Miłego seansu napisz po czy polecasz -
Ania95 wrote:A długo się staraliście o 1 ciążę?
-
Marza89 wrote:Tak na prawdę miesiąc po ślubie byłam już w ciąży sierpień ślub, we wrześniu zaszlam a w październiku się dowiedziałam... A od września brałam Miositogyn
A to bardzo szybko zaszłaś
Ja też zaszłam we wrześniu, a w październiku się dowiedziałam miałam termin na 21 czerwca. Zawsze tego dnia jakoś mi dziwnie...