Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:My z mężem często rozmawiamy o tym jak to będzie jak zobaczymy 2 kreseczki, jaka będzie nasza reakcja... I nie wiemy. Doznamy chyba takiego szoku, że oszalejemy ze szczęścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 19:12
-
A Wasi mężowie śmieją się, że tak tutaj dużo piszecie i się udzielacie na forum? Mój to często rzuca tekstem "a Ty znowu na tych staraczkach" albo "co tam u staraczek?" Więc mój mąż też Wam kibicuje, przeżywa niepowodzenia i się cieszy jak którejś się udało
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:My z mężem często rozmawiamy o tym jak to będzie jak zobaczymy 2 kreseczki, jaka będzie nasza reakcja... I nie wiemy. Doznamy chyba takiego szoku, że oszalejemy ze szczęścia
Ja na bank się poryczę Bo ja w ogóle jestem beksą
Najpierw zrobię oczy jak 5 złotych, później rozdziawię buzię, później zacznę krzyczeć i kręcić się w kółko, a na koniec się rozpłaczę Zawsze tak jest jak spotka mnie coś bardzo, bardzo dobregoAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ania95 wrote:A Wasi mężowie śmieją się, że tak tutaj dużo piszecie i się udzielacie na forum? Mój to często rzuca tekstem "a Ty znowu na tych staraczkach" albo "co tam u staraczek?" Więc mój mąż też Wam kibicuje, przeżywa niepowodzenia i się cieszy jak którejś się udało
Ale masz Kochanego Męża Pozdrów Go od staraczek
Mój to się śmieje, że znowu siedzę w różowym królestwie i że nałóg się odzywaAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Ja na bank się poryczę Bo ja w ogóle jestem beksą
Najpierw zrobię oczy jak 5 złotych, później rozdziawię buzię, później zacznę krzyczeć i kręcić się w kółko, a na koniec się rozpłaczę Zawsze tak jest jak spotka mnie coś bardzo, bardzo dobrego
Musisz mieć męża przy sobie, żeby chusteczki podawał
Ja może też łezkę uronięPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:My z mężem często rozmawiamy o tym jak to będzie jak zobaczymy 2 kreseczki, jaka będzie nasza reakcja... I nie wiemy. Doznamy chyba takiego szoku, że oszalejemy ze szczęścia
Plamka_92, Ania95 lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Ja też myślę o swojej reakcji na 2 kreski na pewno się rozwyję tylko nie wiem czy bardziej ze szczęścia czy z niedowierzania czy z nerwów co dalej ciekawa jestem też reakcji mojego męża bo on zazwyczaj nie okazuje emocji
Jak się dowie, że się udało to może po kryjomu mu też łezka poleci -
Ania95 wrote:A Wasi mężowie śmieją się, że tak tutaj dużo piszecie i się udzielacie na forum? Mój to często rzuca tekstem "a Ty znowu na tych staraczkach" albo "co tam u staraczek?" Więc mój mąż też Wam kibicuje, przeżywa niepowodzenia i się cieszy jak którejś się udało
Hahaha moj to samo, pyta co tam u staraczekPlamka_92, Ania95 lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Musisz mieć męża przy sobie, żeby chusteczki podawał
Ja może też łezkę uronię
Na HSG jak weszłam to powiedziałam personelowi, że biorę ze sobą chusteczkę, bo mogę ryczeć, ewentualnie będę nią machać jak białą flagą jak się poddam z bólu
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:No pewnie że tak ja swojemu opowiadam o Was a on czasem pyta "co tam dziewczyny piszą?" wie że dajecie mi wsparcie którego on nie może dac bo nie jest babą więc nie zabiera mi telefonu jak godzinami z Wami pisze
Mój lubi od czasu do czasu podglądnąć co się pisze tak to robi podśmiechujki, ale zainteresowanie tak naprawdę jestMalwa13, Ania95, MissKathy92 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Dziewczyny, to dzisiaj każda pozdrawia swojego męża od staraczek niech się cieszą, a co
Zrobione Mój mąż bardzo Wam dziękuje za pozdrowienia i również Was pozdrawiaAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)