Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:Dziewczyny, to dzisiaj każda pozdrawia swojego męża od staraczek niech się cieszą, a co
Plamka_92, Ania95 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny, jestem nowa zaczynamy z mezem starania o maluszka. przez kilka lat niezabezpieczalismy sie ale jakos ciaza sie nie " zdazyla" takze biore sprawy w swoje rece i mam nadzieje ze szybko sie uda
przed nami 1 cykl staran a jak na zlosc stary cykl ciagnie sie juz 38 dni... jak nigdy
pozdrawiam wszystkie serdecznie
Nona lubi tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:I ostatnio stwierdził, w żartach oczywiście, że skoro ja mam forum tylko dla kobiet to on sobie znajdzie też takie forum dla siebie
Haha jeszcze czegoś takiego chyba nie ma ale jak będzie to mojemu też powiem, żeby popisał w sumie często mówi, że by chętnie z kimś pogadał kto przez to samo przechodzi, a niestety nie ma z kim -
Lorella wrote:Czesc Dziewczyny, jestem nowa zaczynamy z mezem starania o maluszka. przez kilka lat niezabezpieczalismy sie ale jakos ciaza sie nie " zdazyla" takze biore sprawy w swoje rece i mam nadzieje ze szybko sie uda
przed nami 1 cykl staran a jak na zlosc stary cykl ciagnie sie juz 38 dni... jak nigdy
Witamy Lorella a robiliście już jakieś badania? -
Plamka_92 wrote:I ostatnio stwierdził, w żartach oczywiście, że skoro ja mam forum tylko dla kobiet to on sobie znajdzie też takie forum dla siebie
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Lorella wrote:Czesc Dziewczyny, jestem nowa zaczynamy z mezem starania o maluszka. przez kilka lat niezabezpieczalismy sie ale jakos ciaza sie nie " zdazyla" takze biore sprawy w swoje rece i mam nadzieje ze szybko sie uda
Życzę żeby Ci ten cykl się szybciutko skończył (albo żeby zakończył się ciążą) i żebyście mogli zacząć działać dalejLorella lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Haha jeszcze czegoś takiego chyba nie ma ale jak będzie to mojemu też powiem, żeby popisał w sumie często mówi, że by chętnie z kimś pogadał kto przez to samo przechodzi, a niestety nie ma z kim
Może kiedyś się takie forum dla mężczyzn pojawi Ale Twój mąż już go nie będzie potrzebować bo już będziecie mieć gromadkę dzieci
A mój mąż kazał mi jeszcze dopisać że życzy wszystkim Staraczkom samych sukcesów!!!
Przysięgam że nie napuszczałam go, sam z siebie tak kazał napisaćMissKathy92, Ania95, trzydziecha lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Cześć ZapraszamyLorella lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
MissKathy92 wrote:Ja kiedyś tak miałam że jak się szykowalam do ślubu do należałam do grupy na fb "Rozsądne panny mlode" i mąż też pytał czy coś takiego dla facetów jest to mu odpowiedziałam że po co, skoro tylko baby się wszystkim przejmują i muszą się wygadać innym babom w podobnej sytuacji
Haha nieźle
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Może kiedyś się takie forum dla mężczyzn pojawi Ale Twój mąż już go nie będzie potrzebować bo już będziecie mieć gromadkę dzieci
A mój mąż kazał mi jeszcze dopisać że życzy wszystkim Staraczkom samych sukcesów!!!
Przysięgam że nie napuszczałam go, sam z siebie tak kazał napisać
Bardzo dziękujemy kochani faceciPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Witamy Lorella a robiliście już jakieś badania?