Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Nona dzięki za odpowiedź. Testy robię od trzech dni sikane, w sumie z kilkanaście o różnych porach dnia i 95% jest pozytywna. Dlatego betę zrobiłam.
Ania, Marza świetnie Was rozumiem. Moje dziecko kończyłoby w tym roku 12 lat i zawsze w datę ptp i dniu zabiegu ryczę jak bóbr. Tego chyba nigdy się nie zapomni, nawet jak się ma potem dwoje wspaniałych dzieci.
Malwa mi endokrynolog mówi, że wzorcowe w połowie normy powinno być, wyżej też dobrze, ja mam ciągle poniżej normy mimo leków i to leczymy. W 3 ciąży właśnie włączenie euthyroxu pozwoliło na ciążę od razu po 13 nieudanych cyklach bez leku. -
Dziewczęta ale wczoraj nadrukowalyscie nie ma co
Kropczeka zawsze trzeba mieć nadzieję, nawet tą bliską zeru ale ważne że jest powtórz jutro bete i będzie wszystko wiadomo I nie nakręcaj się w którąkolwiek stronę bo co ma być to będzie i tego nie zmienisz ja wierzę że beta będzie na plus dla Ciebie trzymam kciuki
A ja właśnie idę do pracy wczoraj wytrzymałam bez leków przeciwbólowych ale spałam z termoforem na brzuchu w niedzielę mamy pierwszą rocznicę ślubu i chce coś kupić dla męża, macie jakieś pomysły? -
Miss ja też śmigam do pracy
Co do rocznicy ja na pierwszą zamówiłam nasze zdjęcie z wesela w formacie 50x50 i włożyłam w antyrame, teraz wisi w sypialni a Mąż zabrał mnie na kolacje teraz w sierpniu druga rocznica więc też chętnie pod patrzę co u Was -
Miss ja też śmigam do pracy
Co do rocznicy ja na pierwszą zamówiłam nasze zdjęcie z wesela w formacie 50x50 i włożyłam w antyrame, teraz wisi w sypialni a Mąż zabrał mnie na kolacje teraz w sierpniu druga rocznica więc też chętnie pod patrzę co u Was -
Marza89 wrote:Miss ja też śmigam do pracy
Co do rocznicy ja na pierwszą zamówiłam nasze zdjęcie z wesela w formacie 50x50 i włożyłam w antyrame, teraz wisi w sypialni a Mąż zabrał mnie na kolacje teraz w sierpniu druga rocznica więc też chętnie pod patrzę co u Was
Mąż mnie zabiera na wycieczkę w sobotę, w niedzielę przychodzą do nas nasi rodzice na tort i szampana - taki mamy plan na rocznicowy weekend jeszcze poniedziałek mamy wolny więc też coś trzeba wymyślićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 07:02
Marza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ABI kciuki zaciśnięte za następny na maxa! Strasznie długo ten cykl masz
Ja właśnie oddałam krew na betę, wynik koło 17. Zobaczymy. Rano kolejny sikany dodatni , choć nie tak mocna krecha jak kontrolna.
Miłego dnia Kobietki!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Ania2014 wrote:Cześć Lorella a masz zwykle regularne cykle ?
zwykle tak, jak w zegarku...a tu klops...pomimo ze absolutnie nie czulam sie ciazowo zrobilam wczoraj test zeby gdzies ta mysl sie nie kolatala po glowie. negatywny, tak wiec czekam na okres..
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:ABI kciuki zaciśnięte za następny na maxa! Strasznie długo ten cykl masz
Ja właśnie oddałam krew na betę, wynik koło 17. Zobaczymy. Rano kolejny sikany dodatni , choć nie tak mocna krecha jak kontrolna.
Miłego dnia Kobietki! -
nick nieaktualny
-
Abi następny będzie owocny na pewno! Zobaczysz
Kropeczka zaciskam kciuki, nogi i co tam jeszcze mogę! Beta na pewno będzie wysoka! ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 10:35
-
Malwa13 wrote:Ja to nie wiem dziewczyny, bo ja tej @ to nie miałam. Chyba to plamienie to uznam że był nowy cykl i 31 dni od niego będę oczekiwac @, no chyba że nie będę już mieć wcale z jakiegoś powodu
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:My właśnie już mamy 2 zdjęcia z pleneru ślubnego na płótnie, te co mam na avatarze i jeszcze inne no a teraz mam dylemat co tu kupić
Mąż mnie zabiera na wycieczkę w sobotę, w niedzielę przychodzą do nas nasi rodzice na tort i szampana - taki mamy plan na rocznicowy weekend jeszcze poniedziałek mamy wolny więc też coś trzeba wymyślić
Kupowanie prezentu to ciężka sprawa też mam zawsze z tym problem
Może jakieś spinki do mankietów koszuli jeśli takie używa?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)