Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Tak, on woli coś praktycznego, co mu się przyda myślałam o zegarku ale boję się że mu się nie spodoba lub kupię za mały
Ja teraz mężowi na urodziny kupiłam zegarek. Tylko, że to nie była niespodzianka i sam sobie wybrał model bo sama w życiu bym nie trafiła w to co jemu się podoba
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
trzydziecha wrote:A ja odebralam wyniki I bardzo Was prosze o pomoc w interpreatacji, co o tym myslicie (badania pod koniec cyklu):
TSH: 1,130 uIU/ml
LH: 2,08 mIU/ml
Progesteron: 0,4 nmol/l
Prolaktyna: 90,84 uIU/ml
Estriadol: 92,89 pmol/l
Testosteron: 15,17 nmol/l
DHEA-S: 5,69 umol/l
Plus to co jest w moczu poza norma (total czarna magia):
Ciala ketonowe w moczu +1
Erytrocyty +1
Osad-erytrocyty 3-5 wpw
Leukocyty poj. W prep.
Nablonki plaskie poj. w prep. -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:He he he , super dziewczyny piszecie o pomysłach, tak mi milej na serduchu w oczekiwaniu na wynik.
Ja niestety na 12 lat po ślubie nie robię razem z mężem na rocznicę nic...;( On najczęściej nawet nie pamięta. Także dla pociechy Was , które starają się o pierwsze dzieciątko powiem: cieszcie się sobą jak najwięcej, potem na pewno się to zmieni. Oby nie tak jak u mnie, ale czasy jak teraz nie wrócą. To oczywiście ma swoje dobre i złe strony. O miłość trzeba dbać, ale jak pojawiają się pociechy, jakaś część polotu niestety...znika. -
Kropeczka85 wrote:He he he , super dziewczyny piszecie o pomysłach, tak mi milej na serduchu w oczekiwaniu na wynik.
Ja niestety na 12 lat po ślubie nie robię razem z mężem na rocznicę nic...;( On najczęściej nawet nie pamięta. Także dla pociechy Was , które starają się o pierwsze dzieciątko powiem: cieszcie się sobą jak najwięcej, potem na pewno się to zmieni. Oby nie tak jak u mnie, ale czasy jak teraz nie wrócą. To oczywiście ma swoje dobre i złe strony. O miłość trzeba dbać, ale jak pojawiają się pociechy, jakaś część polotu niestety...znika. -
nick nieaktualny
-
Malwa u mnie akurat rocznica była w maju. Także jak cos to za rok akurat na trzynastą na razie to mi tylko święty spokój jest potrzebny. W pracy zasuw straszny, w domu wszystko zaległe, podłogi w tygodnie nie myte, ogród zapuszczony...nie mam motywacji do niczego ostatnio, a tu jeszcze ta niepewność.
Właśnie wygrzebałam wyniki hcg przy córce. Tylko, że to był total hcg, a nie beta. Czymś różnić się muszą bo w total ciąża od 10 a beta od 5,8.
22dc czyli 7dpo 31
25dc czyli 10dpo 146
27dc czyli 12dpo 385
Teraz w 29 ale góra 12dni po zapłodnieniu 11, więc chyba muszę się pogodzić z porażką. Zobaczymy ile będzie dziś. Na pewno dam znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 12:31
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Malwa u mnie akurat rocznica była w maju. Także jak cos to za rok akurat na trzynastą na razie to mi tylko święty spokój jest potrzebny. W pracy zasuw straszny, w domu wszystko zaległe, podłogi w tygodnie nie myte, ogród zapuszczony...nie mam motywacji do niczego ostatnio, a tu jeszcze ta niepewność.
Właśnie wygrzebałam wyniki hcg przy córce. Tylko, że to był total hcg, a nie beta. Czymś różnić się muszą bo w total ciąża od 10 a beta od 5,8.
22dc czyli 7dpo 31
25dc czyli 10dpo 146
27dc czyli 12dpo 385
Teraz w 29 ale góra 12dni po zapłodnieniu 11, więc chyba muszę się pogodzić z porażką. Zobaczymy ile będzie dziś. Na pewno dam znać. -
Kropeczka85 wrote:Malwa u mnie akurat rocznica była w maju. Także jak cos to za rok akurat na trzynastą na razie to mi tylko święty spokój jest potrzebny. W pracy zasuw straszny, w domu wszystko zaległe, podłogi w tygodnie nie myte, ogród zapuszczony...nie mam motywacji do niczego ostatnio, a tu jeszcze ta niepewność.
22dc czyli 7dpo 31
25dc czyli 10dpo 146
27dc czyli 12dpo 385
Teraz w 29 ale góra 12dni po zapłodnieniu 11, więc chyba muszę się pogodzić z porażką. Zobaczymy ile będzie dziś. Na pewno dam znać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam Dziewczyny za wsparcie, ale wczoraj ginka jak byłam po dupka powiedziała , że bardzo marnie to widzi. Albo obumarła, albo pozamaciczna, albo...bardzo wczesna. I jeszcze jakiś płyn za macicą niewiadomo skąd. Tyle, że ja zawsze jak w zegarku chodziłam. 15dc owu, 26dc @. Monitoring potwierdzał to wielokrotnie kiedy tak długo starałam się o córkę. Teraz mam torbiele na jajniku i nie miałam owulacji przez 3 pierwsze cykle w tym roku. Przytulanki tylko w 17dc to może pierwszy raz w życiu mi się coś przesunęło. Pożyjemy zobaczymy. Najgorsze to czekanie.
Malwa ja w domu troje dzieci (łącznie z mężem) i pies także
A norma z tego laboratorium co teraz robiłam to ciąża od 5,8 właśnie. Od 9,5 to już niby 4 tydzień. Norma normie nie równa i jeszcze jak oni w ogóle te tygodnie liczą...bo różnie to wygląda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 13:21
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Malwa13 wrote:Dziewczyny ja kiedyś na prezent zrobiłam tak że kupiłam wielkie pudełko w kształcie serca i wypełniłam jego ulubionymi cukierkami i do każdego cukierka przypielam karteczkę za co go kocham tak ze ...za cos tam coś tam i na górze położyłam kartkę Kocham Cię za... albo jeśli wolisz coś praktycznego to moze zegarek?
Plamka_92, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Marza nie obrazisz się jak podkupię pomysł? Nie masz czasem gdzieś zapisanych wszystkich opcji?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 13:35
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny