Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Tak, on woli coś praktycznego, co mu się przyda
myślałam o zegarku ale boję się że mu się nie spodoba lub kupię za mały
Ja teraz mężowi na urodziny kupiłam zegarek. Tylko, że to nie była niespodzianka i sam sobie wybrał modelbo sama w życiu bym nie trafiła w to co jemu się podoba
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
trzydziecha wrote:A ja odebralam wyniki I bardzo Was prosze o pomoc w interpreatacji, co o tym myslicie (badania pod koniec cyklu):
TSH: 1,130 uIU/ml
LH: 2,08 mIU/ml
Progesteron: 0,4 nmol/l
Prolaktyna: 90,84 uIU/ml
Estriadol: 92,89 pmol/l
Testosteron: 15,17 nmol/l
DHEA-S: 5,69 umol/l
Plus to co jest w moczu poza norma (total czarna magia):
Ciala ketonowe w moczu +1
Erytrocyty +1
Osad-erytrocyty 3-5 wpw
Leukocyty poj. W prep.
Nablonki plaskie poj. w prep. -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:He he he , super dziewczyny piszecie o pomysłach, tak mi milej na serduchu w oczekiwaniu na wynik.
Ja niestety na 12 lat po ślubie nie robię razem z mężem na rocznicę nic...;( On najczęściej nawet nie pamięta. Także dla pociechy Was , które starają się o pierwsze dzieciątko powiem: cieszcie się sobą jak najwięcej, potem na pewno się to zmieni. Oby nie tak jak u mnie, ale czasy jak teraz nie wrócą. To oczywiście ma swoje dobre i złe strony. O miłość trzeba dbać, ale jak pojawiają się pociechy, jakaś część polotu niestety...znika. -
Kropeczka85 wrote:He he he , super dziewczyny piszecie o pomysłach, tak mi milej na serduchu w oczekiwaniu na wynik.
Ja niestety na 12 lat po ślubie nie robię razem z mężem na rocznicę nic...;( On najczęściej nawet nie pamięta. Także dla pociechy Was , które starają się o pierwsze dzieciątko powiem: cieszcie się sobą jak najwięcej, potem na pewno się to zmieni. Oby nie tak jak u mnie, ale czasy jak teraz nie wrócą. To oczywiście ma swoje dobre i złe strony. O miłość trzeba dbać, ale jak pojawiają się pociechy, jakaś część polotu niestety...znika.trzeba się cieszyć tym okresem przed dzieckiem bo on tak naprawdę nigdy nie wróci
ale wtedy się zacznie po prostu kolejny etap życia, na pewno trudniejszy ale bardzo szczęśliwy
ooo 12 lat po ślubie to kupa czasu już
-
nick nieaktualny
-
Malwa u mnie akurat rocznica była w maju. Także jak cos to za rok akurat na trzynastą
na razie to mi tylko święty spokój jest potrzebny. W pracy zasuw straszny, w domu wszystko zaległe, podłogi w tygodnie nie myte, ogród zapuszczony...nie mam motywacji do niczego ostatnio, a tu jeszcze ta niepewność.
Właśnie wygrzebałam wyniki hcg przy córce. Tylko, że to był total hcg, a nie beta. Czymś różnić się muszą bo w total ciąża od 10 a beta od 5,8.
22dc czyli 7dpo 31
25dc czyli 10dpo 146
27dc czyli 12dpo 385
Teraz w 29 ale góra 12dni po zapłodnieniu 11, więc chyba muszę się pogodzić z porażką. Zobaczymy ile będzie dziś. Na pewno dam znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 12:31
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Malwa u mnie akurat rocznica była w maju. Także jak cos to za rok akurat na trzynastą
na razie to mi tylko święty spokój jest potrzebny. W pracy zasuw straszny, w domu wszystko zaległe, podłogi w tygodnie nie myte, ogród zapuszczony...nie mam motywacji do niczego ostatnio, a tu jeszcze ta niepewność.
Właśnie wygrzebałam wyniki hcg przy córce. Tylko, że to był total hcg, a nie beta. Czymś różnić się muszą bo w total ciąża od 10 a beta od 5,8.
22dc czyli 7dpo 31
25dc czyli 10dpo 146
27dc czyli 12dpo 385
Teraz w 29 ale góra 12dni po zapłodnieniu 11, więc chyba muszę się pogodzić z porażką. Zobaczymy ile będzie dziś. Na pewno dam znać. -
Kropeczka85 wrote:Malwa u mnie akurat rocznica była w maju. Także jak cos to za rok akurat na trzynastą
22dc czyli 7dpo 31
25dc czyli 10dpo 146
27dc czyli 12dpo 385
Teraz w 29 ale góra 12dni po zapłodnieniu 11, więc chyba muszę się pogodzić z porażką. Zobaczymy ile będzie dziś. Na pewno dam znać.ja się nie znam w ogóle na tych hcg, bo sama tylko raz bete robiłam ale myślę że u Ciebie będzie wszystko ok
tylko w spokoju czekaj na wynik
A zapuszzonym ogrodem się nie przejmuj, czasem nie ma motywacji do sprzątania, ja też tak mam że nic się nie chce robić a tym bardziej jak w pracy harówka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam Dziewczyny za wsparcie, ale wczoraj ginka jak byłam po dupka powiedziała , że bardzo marnie to widzi. Albo obumarła, albo pozamaciczna, albo...bardzo wczesna. I jeszcze jakiś płyn za macicą niewiadomo skąd. Tyle, że ja zawsze jak w zegarku chodziłam. 15dc owu, 26dc @. Monitoring potwierdzał to wielokrotnie kiedy tak długo starałam się o córkę. Teraz mam torbiele na jajniku i nie miałam owulacji przez 3 pierwsze cykle w tym roku. Przytulanki tylko w 17dc to może pierwszy raz w życiu mi się coś przesunęło. Pożyjemy zobaczymy. Najgorsze to czekanie.
Malwa ja w domu troje dzieci (łącznie z mężem) i pies także
A norma z tego laboratorium co teraz robiłam to ciąża od 5,8 właśnie. Od 9,5 to już niby 4 tydzień. Norma normie nie równa i jeszcze jak oni w ogóle te tygodnie liczą...bo różnie to wygląda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 13:21
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Malwa13 wrote:Dziewczyny ja kiedyś na prezent zrobiłam tak że kupiłam wielkie pudełko w kształcie serca i wypełniłam jego ulubionymi cukierkami i do każdego cukierka przypielam karteczkę za co go kocham tak ze ...za cos tam coś tam
i na górze położyłam kartkę Kocham Cię za...
albo jeśli wolisz coś praktycznego to moze zegarek?
czyli ileś tam karteczek z różnymi pomysłami np. Dzisiaj ja zmywam, wynosze śmieci, cały dzień odpoczywam, dzień bez focha, drapanie po plecach, erotyczny masaż czy chociażby dzień loda dla odważnych
haha i te kupony można wykorzystać w każdej chwili więc to fajna zabawa jak Ci Mąż wyskoczyć z takim kuponem
Plamka_92, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Marza nie obrazisz się jak podkupię pomysł? Nie masz czasem gdzieś zapisanych wszystkich opcji?
ja to z internetu brałam, tam możesz druknac gotowe :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 13:35
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny