Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:Kupowanie prezentu to ciężka sprawa też mam zawsze z tym problem
Może jakieś spinki do mankietów koszuli jeśli takie używa? -
MissKathy92 wrote:No właśnie nie bardzo kupiłam mu na rocznicę związku przed ślubem ślubne spinki to wiadomo że teraz są jako pamiątka A później na imieniny dostał takie normalne co by mógł iść na wesele w koszuli z mankietami ach kurde mam problem przyjaciółka mi poradziła żeby kupić kokarde i w nią się ubrać i będzie prezent ale przecież już dawno mi się "oddalam" więc trochę słabo jeszcze raz się "dac"
Hahaha to jest zawsze bardzo dobry pomysł jak już naprawdę jest problem z prezentemMissKathy92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:To muche mu kup Ja teraz zamówiłam mężowi zieloną z rowerami bo on lubi bardzo jezdzić rowerem
-
Ja pomyślałam o skórzanym pasku do spodni bo ma jeden i już jest trochę zużyty więc na pewno się przyda ale to nie jest typowy prezent na rocznicę ślubu ale z drugiej strony co kupić dla faceta na rocznicę? Babie to wiadomo, biżuterię, kwiaty, cokolwiek a dla faceta to problem
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja kiedyś na prezent zrobiłam tak że kupiłam wielkie pudełko w kształcie serca i wypełniłam jego ulubionymi cukierkami i do każdego cukierka przypielam karteczkę za co go kocham tak ze ...za cos tam coś tam i na górze położyłam kartkę Kocham Cię za... albo jeśli wolisz coś praktycznego to moze zegarek?
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Ja zrobilam cos podobnego na 1 rocznice bycia razem tzn 365 rzeczy za ktire go kocham ucieszyl sie hehe tez mam zawsze problem bo moj emek jest totalnie przeciw materialnym szczegolnie drogim rzeczom I nic nigdy nie chce I nie potrzebuje. Cieszy sie za to np z niespodziankowej kolacji w domu przy swiecach
MissKathy92, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
A teraz mysle ze jedyne rzeczy materialne ktore przyjmuje jak mu sie oczywiscie stare wykoncza to portfel, zegarek, torba na ramie albo pasek
-
Ania95 wrote:Miss, jak jesteście odważni i macie pieniądze to ja proponuję skok ze spadochronem razem z filmem i zdjęciami kosztuje 1000zł. Ja zawsze wymyślam aktywne prezenty raz mojego zabrałam na gokarty i się ścigaliśmy
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny ja kiedyś na prezent zrobiłam tak że kupiłam wielkie pudełko w kształcie serca i wypełniłam jego ulubionymi cukierkami i do każdego cukierka przypielam karteczkę za co go kocham tak ze ...za cos tam coś tam i na górze położyłam kartkę Kocham Cię za... albo jeśli wolisz coś praktycznego to moze zegarek?
-
trzydziecha wrote:A teraz mysle ze jedyne rzeczy materialne ktore przyjmuje jak mu sie oczywiscie stare wykoncza to portfel, zegarek, torba na ramie albo pasek
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny ja kiedyś na prezent zrobiłam tak że kupiłam wielkie pudełko w kształcie serca i wypełniłam jego ulubionymi cukierkami i do każdego cukierka przypielam karteczkę za co go kocham tak ze ...za cos tam coś tam i na górze położyłam kartkę Kocham Cię za... albo jeśli wolisz coś praktycznego to moze zegarek?
Ale ekstra! podkradam pomysł
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja odebralam wyniki I bardzo Was prosze o pomoc w interpreatacji, co o tym myslicie (badania pod koniec cyklu):
TSH: 1,130 uIU/ml
LH: 2,08 mIU/ml
Progesteron: 0,4 nmol/l
Prolaktyna: 90,84 uIU/ml
Estriadol: 92,89 pmol/l
Testosteron: 15,17 nmol/l
DHEA-S: 5,69 umol/l
Plus to co jest w moczu poza norma (total czarna magia):
Ciala ketonowe w moczu +1
Erytrocyty +1
Osad-erytrocyty 3-5 wpw
Leukocyty poj. W prep.
Nablonki plaskie poj. w prep. -
Malwa13 wrote:Miss A może perfumy?
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
He he he , super dziewczyny piszecie o pomysłach, tak mi milej na serduchu w oczekiwaniu na wynik.
Ja niestety na 12 lat po ślubie nie robię razem z mężem na rocznicę nic...;( On najczęściej nawet nie pamięta. Także dla pociechy Was , które starają się o pierwsze dzieciątko powiem: cieszcie się sobą jak najwięcej, potem na pewno się to zmieni. Oby nie tak jak u mnie, ale czasy jak teraz nie wrócą. To oczywiście ma swoje dobre i złe strony. O miłość trzeba dbać, ale jak pojawiają się pociechy, jakaś część polotu niestety...znika.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc