Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ale lecicie...nie nadazam
Malwa13 - u mnie dokladnie to samo. 31dc jednodniowe plamienie..sama niewiem co myslec...z okresem narazie cisza, dzis 39dc... wiec niewiem czy nie myslec tak jak ty...uznac poprostu za okres?
Marza89
50dni? OMG
Ania95
Swietny pomysl z tymi gokartami my ostatnio bylismy na raftingu ale mialam stracha!
Kropeczka
3mam mocno kciuki..oby bylo dobrze :*
-
Phia wrote:Hej kobitki.. Dzis odebralam badania progesteronu i prolaktyny...
Szczerze mowiac Progesteron 5 ng/ml czyli jest w normie...
Prolaktyna mi wyszla 32,47ng/ml troche powyzej normy... Norma 5,18-26,53 ng/ml Czy to bardzo źle??? -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Lekarka kazala zrobic miedzy 15 a 25 dniem cyklu...
Akurat czas pozwolil zrobic w 23 dniu -
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:A jak to się ma do owulacji? W sensie ile dni po owu byłaś? Czy może jeszcze przed? Bo zastanawia mnie ten progesteron jeszcze ale to zależy od tego kiedy mniej więcej owu była A prolaktyna fakt, trochę za wysoka ale to podatne na stres badanie więc może być trochę zawyżone kiedy idziesz z wynikami na wizytę ?
Z wynikami ide jak tylko moj bd mial swoje.. Chce mieć jasnosc czy z tym moim panem jest wszystko okej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLorella wrote:dziewczyny ale lecicie...nie nadazam
Malwa13 - u mnie dokladnie to samo. 31dc jednodniowe plamienie..sama niewiem co myslec...z okresem narazie cisza, dzis 39dc... wiec niewiem czy nie myslec tak jak ty...uznac poprostu za okres?
Marza89
50dni? OMG
Ania95
Swietny pomysl z tymi gokartami my ostatnio bylismy na raftingu ale mialam stracha!
Kropeczka
3mam mocno kciuki..oby bylo dobrze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 17:23
-
Dziewczyny ogromnie dziękuję za kciuki! Kochane jrdtescie. Dzisiejszy wynik to 28,3!!! Od wczoraj 157% więcej, więc jest szansa, że to po prostu takie wczesne maleństwo! Jestem w totalnym szoku. Jutro kolejne badanie i znów w poniedziałek, jak utrzyma się taki przyrost jest jednak nadzieja!
Ania2014, Lorella, Ania95, Plamka_92, madzikow lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Phia wrote:Bylam po owulacji.. Stresa to ja zawsze mam u lekarza... To bylo moje 3-4 pobieranie krwi w zyciu wiec mialam malego stresa...
Z wynikami ide jak tylko moj bd mial swoje.. Chce mieć jasnosc czy z tym moim panem jest wszystko okej -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Jednak każda ciąża rządzi się swoimi prawami!!!
Kochane wszystkim Wam życzę takich wieści!
Mam nadzieję, że na razie mnie stąd nie wyrzucicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 17:54
-
Kropeczka85 wrote:Dziewczyny ogromnie dziękuję za kciuki! Kochane jrdtescie. Dzisiejszy wynik to 28,3!!! Od wczoraj 157% więcej, więc jest szansa, że to po prostu takie wczesne maleństwo! Jestem w totalnym szoku. Jutro kolejne badanie i znów w poniedziałek, jak utrzyma się taki przyrost jest jednak nadzieja!
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Dobre podejście z tymi wynikami męża A do pobierania się przyzwyczaisz ja też się stresowalam a teraz już chodzę na luzie pokażesz wyniki lekarce to ona Ci wszystko na pewno wyjaśni, na zapas się nie przejmuj
Wgl od wczoraj probuje sie dodzwonic do punktu gdzie robia badanie nasienia i nikt nie odbiera hehe pech... Ale jutro dzwonie juz gdzie indziej moze bd wiecej szczescia
Na zapas sie nie martwie bo wyczytalam ze stres mogl zrobic swoje.. Glukoza 84 to tez calkiem niezle hehe
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Dziewczyny ogromnie dziękuję za kciuki! Kochane jrdtescie. Dzisiejszy wynik to 28,3!!! Od wczoraj 157% więcej, więc jest szansa, że to po prostu takie wczesne maleństwo! Jestem w totalnym szoku. Jutro kolejne badanie i znów w poniedziałek, jak utrzyma się taki przyrost jest jednak nadzieja!
Tylko gratulowac :-* -
Phia wrote:Wgl od wczoraj probuje sie dodzwonic do punktu gdzie robia badanie nasienia i nikt nie odbiera hehe pech... Ale jutro dzwonie juz gdzie indziej moze bd wiecej szczescia
Na zapas sie nie martwie bo wyczytalam ze stres mogl zrobic swoje.. Glukoza 84 to tez calkiem niezle hehe -
nick nieaktualny
-
Dzięki Kobietki! Uspokoję się dopiero jak serduszko zobaczę, a w 100% po porodzie:)
Malwa to właśnie najlepszy czas na staranie. Ja zaszłam jak zaczęłam brać po 13 nieudanych cyklach.
Teraz to nie za pierwszym razem,o nie nie. To był 5cs. Wcześniejsze dzieciaki po około 2 latach starań i w 14cs.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc