Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Dzięki Kobietki! Uspokoję się dopiero jak serduszko zobaczę, a w 100% po porodzie:)
Malwa to właśnie najlepszy czas na staranie. Ja zaszłam jak zaczęłam brać po 13 nieudanych cyklach.
Teraz to nie za pierwszym razem,o nie nie. To był 5cs. Wcześniejsze dzieciaki po około 2 latach starań i w 14cs. -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Malwa sądzę, że nie. Może taki wynik utrudniać zajście w ciążę , ale nie powinien jej przeszkadzać! Tak wynika z mojej wiedzy przynajmniej. Dopytaj swojego Endo i gina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 19:06
-
Malwa13 wrote:O A myślałam że od razu:) trzymam kciuki za maluszka i zostań z nami dawaj nam znać jak się macie A jeśli mam tsh powyżej 5 I dopiero zacznę brać Eurythox to gdyby się jakimś cudem udało zanim zbije poniżej 2 to nie będzie źle dla malucha?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWichura wrote:Cześć! Chce się do was wkupic. Mam sernik z bezą i kawę mrożoną. Czy już mam nowe koleżanki?
Wichura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Malwa niektóre kobiety mają tak że przez wysokie tsh nie mogą zajść w ciąże a niektórym to nie przeszkadza i nawet z wysokim wynikiem zachodzą myślę że jakbyś zaszła w ciąże przy takim poziomie to by nie zaszkodziło dla maluszka bo po prostu tsh wysokie utrudnia samo zajście a jak już się zajdzie to jest łatwiej wiadomo trzeba się badać i zbijac w miarę możliwość ale to będzie się tyczy właśnie starań a w ciąży trzeba po prostu się trzymać norm ja w lutym miałam tsh 4.75 więc prawie tyle co Ty, teraz biorę euthyrox 75 i nadal mi poziom tsh skacze raz mam mniej, raz więcej duży wpływ na wynik ma też stres więc trzeba wyluzować
-
Lecze się na nerwy do mojego męża, dzień w dzień. Na razie mój drugi cykl starań, badania standardowe, dla niektórych pewnie śmieszne. Ja was podziwiam chodzące Wikipedie.
Mam rocznego synka, ale obiecałam na porodówce, że wrócę niebawem to próbuję dotrzymać słowa -
Kropeczka85 wrote:Dziewczyny ogromnie dziękuję za kciuki! Kochane jrdtescie. Dzisiejszy wynik to 28,3!!! Od wczoraj 157% więcej, więc jest szansa, że to po prostu takie wczesne maleństwo! Jestem w totalnym szoku. Jutro kolejne badanie i znów w poniedziałek, jak utrzyma się taki przyrost jest jednak nadzieja!
Kropeczka gratulacje
-
Wichura witam! Ja ani kawy nie piję-nadcisnienie,ani słodyczy nie jem w ogóle,ale kebab albo pizzę chętnie przyjmę
Malwa ja mam dziwną postać niedoczynności bo TSH zawsze miałam jeszcze w normie ale rezerwuar czyli ft4 zawsze mocno po niżej normy.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Dziewczyny ogromnie dziękuję za kciuki! Kochane jrdtescie. Dzisiejszy wynik to 28,3!!! Od wczoraj 157% więcej, więc jest szansa, że to po prostu takie wczesne maleństwo! Jestem w totalnym szoku. Jutro kolejne badanie i znów w poniedziałek, jak utrzyma się taki przyrost jest jednak nadzieja!
Gratulacje! Niech maluszek się zdrowo rozwijaKropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Kropeczko :*
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Kropeczka85 wrote:Jednak każda ciąża rządzi się swoimi prawami!!!
Kochane wszystkim Wam życzę takich wieści!
Mam nadzieję, że na razie mnie stąd nie wyrzucicie?
Nie opuszczaj nas! Zostań z nami
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Widzę, że tu też wielkie wow na bhcg. Moja historia jest krótka
W 5tc miałam spadek, a jednak nie poronilam dlatego nigdy więcej nie zrobię tego badania.
O kebab tak, najlepiej na zmianę z sernikiem, kawą, krowkami i szynką.
A wy jak długo się staracie?