Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:A to bardzo szybko zaszłaś
Ja też zaszłam we wrześniu, a w październiku się dowiedziałammiałam termin na 21 czerwca. Zawsze tego dnia jakoś mi dziwnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 18:35
MissKathy92, Ania95 lubią tę wiadomość
-
O Plamka szybko Ci przyszedł ten nowy specyfik
fakt, ciężko jest wybrać najlepszy suplement dla nas, najlepiej właśnie słuchać opinii innych i tym się sugerować
tak naprawdę nic nam nie zapewni że zajdziemy w ciąże ale przecież zawsze można spróbować byle nie przesadzić
A ja teraz leżę z termoforkiem na brzuchuboli okropnie ale jeszcze tabletek nie brałam
oglądamy meczyk narazie
-
Marza89 wrote:Kurde praktycznie przeszłyśmy to samo :* widzę, że tylko tydz. różnicy był... Więm co czujesz, ja też pod koniec czerwca myślę o tym a minęły już 2 lata... Ach dlatego wierzę, że teraz się uda i na moją 30 (w lutym) będę z duzym brzusiem
tego Ci życzę
Marza89 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:O Plamka szybko Ci przyszedł ten nowy specyfik
fakt, ciężko jest wybrać najlepszy suplement dla nas, najlepiej właśnie słuchać opinii innych i tym się sugerować
tak naprawdę nic nam nie zapewni że zajdziemy w ciąże ale przecież zawsze można spróbować byle nie przesadzić
A ja teraz leżę z termoforkiem na brzuchuboli okropnie ale jeszcze tabletek nie brałam
oglądamy meczyk narazie
Ja zamawiam na geminiZawsze szybko i sprawnie
Leż, wypoczywaj, nic dzisiaj nie rób, należy Ci się :*
Dzięki za info o meczyku
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Dziękuję! :*:* a teraz na prawdę uciekam do kina
haha nie mogę się od Was oderwać
Miss wypoczywaj :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 18:40
Plamka_92, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:Ja zamawiam na gemini
Zawsze szybko i sprawnie
Leż, wypoczywaj, nic dzisiaj nie rób, należy Ci się :*
Dzięki za info o meczykuja ostatnio robiłam zakupy w internetowej aptece Manada i tam była opcja paczkomatu
W tamtym tygodniu obiecałam sobie że zacznę coś ogarniać na naszą rocznicę bo w niedzielę przychodzą nasi rodzice a całą sobotę chcemy spędzić na wycieczce więc muszę w tym tygodniu coś do jedzenia przygotować, zakupy zrobić itp a okazało się że już drugi dzień nic nie robieale dziś to naprawdę nie mam sił, tak brzuch boli
A jeszcze jutro jadę z szefem w teren więc będzie ciekawie
-
MissKathy92 wrote:I też kurierem zamawiasz? Bo ja strasznie nie lubię kurierem bo my mało w domu siedzimy a potem muszę ganiac tego kuriera po całym mieście
ja ostatnio robiłam zakupy w internetowej aptece Manada i tam była opcja paczkomatu
W tamtym tygodniu obiecałam sobie że zacznę coś ogarniać na naszą rocznicę bo w niedzielę przychodzą nasi rodzice a całą sobotę chcemy spędzić na wycieczce więc muszę w tym tygodniu coś do jedzenia przygotować, zakupy zrobić itp a okazało się że już drugi dzień nic nie robieale dziś to naprawdę nie mam sił, tak brzuch boli
A jeszcze jutro jadę z szefem w teren więc będzie ciekawie
Tam mają chyba tylko opcję kuriera, albo odbiór osobisty w aptece (wtedy przesyłka jest bezpłatna)
I do tej pory właśnie z kuriera korzystałam.
Odpocznij, może jutro jak wrócisz z pracy i będziesz się lepiej czuła to zaczniesz coś działaćna pewno się wyrobisz
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Dziewczyny przykro mi z powodu Waszej straty
Ale wierzę, że niedługo zajdziecie w ciążę i urodzicie zdrowe Dzieciaczki
Ja też w to wierzęi to razem z Wami wszystkimi
i będziemy sobie już pisać jako ciężarówki
MissKathy92, Plamka_92, enka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Ja też w to wierzę
i to razem z Wami wszystkimi
i będziemy sobie już pisać jako ciężarówki
Ach marzenie
Ale marzenia się spełniają!MissKathy92, Ania95, Malwa13 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Ania95 wrote:Czasami tak nas nachodzi i piszemy i piszemy...
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Ach marzenie
Ale marzenia się spełniają!
Oczywiście, że taka w dodatku my jesteśmy silne babeczki, zrobimy wszystko, żeby mieć upragnionego bobasa, więc wszystko na nas czeka tuż za rogiem
Plamka_92, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Malwa13 wrote:Zobaczcie ile więcej emocji odczuwamy niż gdyby się nam udało od ręki:)
My z mężem często rozmawiamy o tym jak to będzie jak zobaczymy 2 kreseczki, jaka będzie nasza reakcja... I nie wiemy. Doznamy chyba takiego szoku, że oszalejemy ze szczęścia -
nick nieaktualny