Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa89_89 wrote:Kasiulka90, mówiłam, że mam pecha do lekarzy także nie bój się hsh bo warto zrobić a mój przypadek jest chyba odosobniony.
trzydziecha, znieczulenie to tzw. głupi jaś na rozluźnienie, niektórzy po tym odlatują. Warto zrobić HSG bo podobno nawet jak jajowody są drożne to sam kontrast trochę je przepłukuje i są drożniejsze. Koleżance lekarz powiedział, że jajowody jej się zrobiły niedrożne bo kiedyś musiała przechodzić zapalenie przdatków... nawet bezobjawowo. Po hsg zaskoczyła w pierwszym cyklu
Ania2014, dzisiaj obdzwonie ten drugi szpital we Wrocku i dam znać co i jak
Ewa89 to ten cylk jest Twój! Trzymam kciuki, powodzenia :*Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandersik wrote:Malwa13 mój też stwierdził, że jestem uzależniona i że na jakiś odwyk powinnam pójść heheh
Marza ja teraz korzystam z okazji, że są mecze i on sobie je na spokojnie ogląda a ja tam pocichutku z Wami piszę hihiSandersik lubi tę wiadomość
-
Sandersik wrote:Paula 90 dziękuję za odpowiedź, czyli nadzieję mogę mieć do samego końca jakby tempka nie chciała spaść, dzisiaj mam dopiero niestety 7dpo i tempka na poziomie 36,93, więc nie jest źle byle tak do samego zielonego kółeczka I trzymam strasznie mocno kciuki za Ciebie
MammaN daj znać jak tam po wizycie! Chcemy wszystko wiedzieć!
Powiem Wam, że Was strasznie polubiłam, od rana ledwo oczy otworzę i jest odpowiednia kolejność: zmierzenie tempki, wpisanie jej na wykres i od razu sruuu na forum, co nowego, co ciekawego u Was jak jakiś nałóg! A mój mąż się tylko popołudniami pyta co ja tam na tym telefonie tyle czytam hihihihi
Sandersik, Paula 90, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Marza89, mam nadzieję, że to może akurat ten cykl ale trochę stresuje się tym, że jestem właśnie w 15dc a temperatura nie wzrasta. Dopiero zaczynam mierzyć 1 cykl więc nie wiem do końca jak to będzie u mnie wyglądało ale i tak myśl w głowie gdzieś wisi, że może wcale nie mam owulacji. Podobno po HSH 3 pierwsze cykle są najważniejsze bo wtedy jest największa szansa. Do trzech razy sztuka ja jestem na drugim rozdaniu
Dzisiaj działamyIV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny!!!! Zaczynam dzisiaj nowy cykl!!! Czyli to jednak było po owu chyba u gin bo minęły dwa tygodnie I temp spadła
Ale póki co tylko tempka spadła? nie zaczęłaś jeszcze krwawić?
Niech się rozkręca w końcu @
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Ale póki co tylko tempka spadła? nie zaczęłaś jeszcze krwawić?
Niech się rozkręca w końcu @Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MammaN trzymam mocno kciuki! I myślami jesteśmy z Tobą!
Dziewczyny ogłaszam, że te wakacje należą do nas! Opanujemy je fasolkami
Melunia! Wypoczywaj kochana, zbieraj siły! Abyś wróciłam z wielkim działaniem, a po drodze do ustronia możesz wpaść na ogórki! Tak mnie zainspirowałyście tymi ogórkami, że wczoraj 10 dużych słoików zakisiłam! Będzie co na zachcianki dla każdej z Was!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 09:09
Plamka_92, Ewa89_89, MammaN lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:MammaN trzymam mocno kciuki! I myślami jesteśmy z Tobą!
Dziewczyny ogłaszam, że te wakacje należą do nas! Opanujemy je fasolkami
Melunia! Wypoczywaj kochana, zbieraj siły! Abyś wróciłam z wielkim działaniem, a po drodze do ustronia możesz wpaść na ogórki! Tak mnie zainspirowałyście tymi ogórkami, że wczoraj 10 dużych słoików zakisiłam! Będzie co na zachcianki dla każdej z Was!
Sandersik lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Kropeczka85 wrote:Iza biegnij po test. Co ma być to będzie. Ja jak robiłam test , a nie byłam w ciąży to zaraz po nim dostawałam @. Ot taki sposób na przywołanie u mnie jest2014 Ł Aniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
Plamka_92 wrote:Ja jak przez dłuższy czas nie mogę wejść na forum to mam nerwa, bo nie wiem co się u Was dzieje i nie jestem na bieżąco
A wiesz, że ja też haha myśle o tym nawet na zakupach, spacerze z psem czy przy robieniu obiaduPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny