Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:No właśnie ja tak samo różne opcje z tym tsh słyszałam/czytalam
-
Dam znać dopiero po 16 bo wtedy maja być wyniki.
Dziewczyny mam jeszcze pytanie do tych co biorą leki na tarczyce. Macie jakieś skutki uboczne po nich? Ja po Euthyroxie byłam nie do życia wszystko mnie denerwowało albo byłam przybita. Zmieniałam lekarza i dostałam teraz Letrox 50 i 75 co drugi dzień, po nim przytyłam (w ciągu msc 4kg gdzie lekarka powiedziała ze nie mam tendencji do tycia) i mam pełno wyprysków na twarzy.Phia lubi tę wiadomość
11.05.18 - AID - nie udane
09.06.18 - AID - nie udane
HSG - drożne, Hashimoto - Letrox, AMH - 4,24, mąż - azoospermia -
Kruszyna89 wrote:Dam znać dopiero po 16 bo wtedy maja być wyniki.
Dziewczyny mam jeszcze pytanie do tych co biorą leki na tarczyce. Macie jakieś skutki uboczne po nich? Ja po Euthyroxie byłam nie do życia wszystko mnie denerwowało albo byłam przybita. Zmieniałam lekarza i dostałam teraz Letrox 50 i 75 co drugi dzień, po nim przytyłam (w ciągu msc 4kg gdzie lekarka powiedziała ze nie mam tendencji do tycia) i mam pełno wyprysków na twarzy. -
Kruszyna89 wrote:Dam znać dopiero po 16 bo wtedy maja być wyniki.
Dziewczyny mam jeszcze pytanie do tych co biorą leki na tarczyce. Macie jakieś skutki uboczne po nich? Ja po Euthyroxie byłam nie do życia wszystko mnie denerwowało albo byłam przybita. Zmieniałam lekarza i dostałam teraz Letrox 50 i 75 co drugi dzień, po nim przytyłam (w ciągu msc 4kg gdzie lekarka powiedziała ze nie mam tendencji do tycia) i mam pełno wyprysków na twarzy.
Mi absolutnie nic nie dolega Po dostinexie też nic mi nie było, a to bardzo silny lek. -
Ania95 wrote:Mi absolutnie nic nie dolega Po dostinexie też nic mi nie było, a to bardzo silny lek.
Co do leku na prolaktyne to ja czytałam opinie, ze po bromergonie (nie wiem czy tak sie to pisze :p) sa fatalne skutki uboczne a po dostinexie wlasnie nie ale nie wiem ile w tym prawdy
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Co do leku na prolaktyne to ja czytałam opinie, ze po bromergonie (nie wiem czy tak sie to pisze :p) sa fatalne skutki uboczne a po dostinexie wlasnie nie ale nie wiem ile w tym prawdy
Też słyszałam, że bromergon jest straszny jeśli chodzi o skutki uboczne ale na ulotce od dostinexu czytałam o tych skutkach ubocznych i niby często się zdarzają w sumie nie pytałam innych dziewczyn jak się czują po tym leku. Ja w sumie też małą dawką biorę, bo na początku pół tabletki tygodniowo, a teraz już ćwiartkę -
Ania95 wrote:Też słyszałam, że bromergon jest straszny jeśli chodzi o skutki uboczne ale na ulotce od dostinexu czytałam o tych skutkach ubocznych i niby często się zdarzają w sumie nie pytałam innych dziewczyn jak się czują po tym leku. Ja w sumie też małą dawką biorę, bo na początku pół tabletki tygodniowo, a teraz już ćwiartkę
No to dobrze ze Ty zadnych skutkow nie odczuwaszAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ja po euthyroxie czuję się normalnie. Ale ja biorę go już pięć lat. Źle się czułam jak mi właśnie na letrox zmienili, a przecież to ta sama substancja czynna
Kruszyna daj znać jak wynik...ja też czekam.
Kurde niech ten deszcz spadnie, bo przecież dychac się nie da bbllllleeeeee
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
A ja moje drogie koleżanki wyłączam komputer i wychodzę już z pracy do domuu Może na którymś meczu jeszcze do Was zajrzę(a wydaje mi się, ze napewno to zrobię hihi) jak mąż nie będzie patrzył co robię hihi
U nas też duchota taaaka, że masakra!
Boooooooszee dziewczyny wiem, że to jeszcze za wcześniej ale korci mnie aby jutro zrobić test! ale wiem że za wcześnie i nic nie wyjdzie, więc nie będę robić, chyba pochowam je żebym ich nie znalazła do przyszłego tygodnia
Ehh ta cierpliwość kobieca jest strasznie krucha u mnie -
Kruszyna89 wrote:Mam juz wyniki... tym razem tez sie nie udało poprostu jestem załamana...
-
nick nieaktualny