Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Ciężko było bo później dzwonił, pisał, przyjeżdżał do mojej pracy, ale radziłam sobie ze wszystkim... Miałam wsparcie w kumplach, przyjaciółkach.. wiec nic by mi nie zrobił
aktap, Phia lubią tę wiadomość
-
Phia silna z Ciebie babka, brawo za odwagę, że skończyłas to od razu a nie trwała w tym!
Ja tamponow używałam wcześniej ale średnio bolało, bardziej taki dyskomfort czułamPhia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:To psychol! Znam jednego takiego typa. Uwierz, że podjęłaś najlepszą decyzję życia. Dzielna! :*
Najgorsze jest to że wszyscy myśleli ze on taki miły i kochany itp... A wyszło szydło z worka hehe :-p ale powiem szczerze że się ustatkował... Ma maleństwo zonę i się zmienił... Mam czasami z nim kontakt hehe... do teraz żałuje tego co zrobił i dziękował ze postąpiłam jak postąpiłam bo zrozumiał że to złe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Najgorsze jest to że wszyscy myśleli ze on taki miły i kochany itp... A wyszło szydło z worka hehe :-p ale powiem szczerze że się ustatkował... Ma maleństwo zonę i się zmienił... Mam czasami z nim kontakt hehe... do teraz żałuje tego co zrobił i dziękował ze postąpiłam jak postąpiłam bo zrozumiał że to złe
A myślałam, że tacy ludzie się nie zmieniają a tu proszę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:a jednak hehe...
jak to kiedyś napisał stracił coś co było dla niego najważniejsze dlatego 2 raz nie popełni błędu -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Jakiś na pewno hehe
Dobrze mu to zrobiło
Mój spi bo na rano ma hehe a ja przed lapkiem buszuje
A wgl jakie imiona mają wasi faceci ? -
nick nieaktualny