Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny„Wierzę, że śmiech jest najlepszym sposobem na spalanie kalorii. Wierzę w całowanie, dużo całowania. Wierzę w bycie silnym, gdy wszystko wydaje się być nie tak. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny to najpiękniejsze dziewczyny. Wierzę, że jutro jest kolejny dzień i wierzę w cuda.”
– Audrey Hepburn
jeju jaki ładny cytatMarza89 lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:Szukam do pomocy na weekend Panią, która narobi ze mną parę dodatkowych stronek tutaj aby reszta miała co czytać w poniedziałek
wynagrodzenie bardzo duże:
- uśmiech Phia
Chętna któraś ??
Ja zawsze chętna! ❤️ -
Phia, ja myślę, że to dobrze. Niech faceci budują testosteron w męskim gronie Mój jak popije to jest taaaak mega przytulny Wyznaje mi miłość co chwilę i tak miło się wtula Czasem aż mu sama każę pić, bo uwielbiam go takiego podchmielonego xD
Sandersik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Phia, ja myślę, że to dobrze. Niech faceci budują testosteron w męskim gronie Mój jak popije to jest taaaak mega przytulny Wyznaje mi miłość co chwilę i tak miło się wtula Czasem aż mu sama każę pić, bo uwielbiam go takiego podchmielonego xD
oj ci faceci -
Phia wrote:„Wierzę, że śmiech jest najlepszym sposobem na spalanie kalorii. Wierzę w całowanie, dużo całowania. Wierzę w bycie silnym, gdy wszystko wydaje się być nie tak. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny to najpiękniejsze dziewczyny. Wierzę, że jutro jest kolejny dzień i wierzę w cuda.”
– Audrey Hepburn
jeju jaki ładny cytat -
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Marza, haha, dokładnie, lubię być takim rodzynkiem wśród nich Czuję się bezpieczna I taka spokojna.
no wiadomo że to fajne jest
u mnie jak popiją to czasami robią potańcówki haha wiec jestem rozchwytywana wtedyKasiulka90, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:Dziewczyny, skoro takie nocne rozmowy... Ile miałyście lat jak straciłyście dziewictwo?
Miałam 22Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:Ja 21 - z aktualnym mężem Cieszę się, że udało mi się mieć jednego - tego jedynego. On ponoć też nie miał innej. Ale u facetów tego nie widać Ja poplamiłam krwią całą drogę do łazienki, pamiętam jak dziś
Mój mąż też pierwszy i ostatni mam nadzieję
Niezła akcja musiała byćKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
A bolało Was to? Pytam, bo którą z przyjaciółek pytam, to twierdzą, że coś czuły, ale nie ból. Mnie straszliwie bolało. Czułam się rozrywana. W sumie drugi i trzeci raz nawet też. Mój mąż ma duży sprzęt, pewnie dlatego xD A poza tym przed pierwszym razem nie używałam tamponów, pewnie dlatego byłam ciasna. Raz jako nastolatka próbowałam tam wsadzić tampon, ale tylko się uryczałam i się nie udało Po utracie dziewictwa byłam w szoku, że tak łatwo poszło xD
-
nick nieaktualnyA ja z byłym ... Z którym miałam brać ślub, ale gnojka zostawiłam pół roku przed i odwołałam wszystko... Jak nie ma szacunku do kobiet to trudno... Ja z takim typem nie będę który uderzył raz mnie i zaczął poniżać... Troche żałuje ze to wyszło z nim, ale na szczęście mój tez miał 1 przede mną wiec się wyzerowało haha
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:A bolało Was to? Pytam, bo którą z przyjaciółek pytam, to twierdzą, że coś czuły, ale nie ból. Mnie straszliwie bolało. Czułam się rozrywana. W sumie drugi i trzeci raz nawet też. Mój mąż ma duży sprzęt, pewnie dlatego xD A poza tym przed pierwszym razem nie używałam tamponów, pewnie dlatego byłam ciasna. Raz jako nastolatka próbowałam tam wsadzić tampon, ale tylko się uryczałam i się nie udało Po utracie dziewictwa byłam w szoku, że tak łatwo poszło xD
Ja mam schizę do tamponów haha jeszcze mi zostanie w środku i co ja pocznę
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:O rany taka akcja? ;( Bardzo dobrze, że miałaś odwagę go olać. Ile kobiet żyje w takich nieszczęśliwych związkach, bo się boją reakcji albo samotności
Ciężko było bo później dzwonił, pisał, przyjeżdżał do mojej pracy, ale radziłam sobie ze wszystkim... Miałam wsparcie w kumplach, przyjaciółkach.. wiec nic by mi nie zrobił