X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    „Wierzę, że śmiech jest najlepszym sposobem na spalanie kalorii. Wierzę w całowanie, dużo całowania. Wierzę w bycie silnym, gdy wszystko wydaje się być nie tak. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny to najpiękniejsze dziewczyny. Wierzę, że jutro jest kolejny dzień i wierzę w cuda.”
    – Audrey Hepburn

jeju jaki ładny cytat :-D

Marza89 lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Szukam do pomocy na weekend Panią, która narobi ze mną parę dodatkowych stronek tutaj :-D :-P aby reszta miała co czytać w poniedziałek :-P

wynagrodzenie bardzo duże:
    - uśmiech Phia :-D :-D

Chętna któraś ?? :-D

Ja zawsze chętna! :D ❤️

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia, ja myślę, że to dobrze. Niech faceci budują testosteron w męskim gronie ;) Mój jak popije to jest taaaak mega przytulny :D Wyznaje mi miłość co chwilę i tak miło się wtula :D Czasem aż mu sama każę pić, bo uwielbiam go takiego podchmielonego xD

Sandersik lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo widzę coraz więcej chętnych na mój uśmiech :-P

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Phia, ja myślę, że to dobrze. Niech faceci budują testosteron w męskim gronie ;) Mój jak popije to jest taaaak mega przytulny :D Wyznaje mi miłość co chwilę i tak miło się wtula :D Czasem aż mu sama każę pić, bo uwielbiam go takiego podchmielonego xD

oj ci faceci :-D

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    „Wierzę, że śmiech jest najlepszym sposobem na spalanie kalorii. Wierzę w całowanie, dużo całowania. Wierzę w bycie silnym, gdy wszystko wydaje się być nie tak. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny to najpiękniejsze dziewczyny. Wierzę, że jutro jest kolejny dzień i wierzę w cuda.”
    – Audrey Hepburn

jeju jaki ładny cytat :-D
    Dziewczyna widać się do tego stosowała, bo to chyba jedna z najpiękniejszych kobiet na świecie :)

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza, haha, dokładnie, lubię być takim rodzynkiem wśród nich :D Czuję się bezpieczna :D I taka spokojna.

Marza89 lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Marza, haha, dokładnie, lubię być takim rodzynkiem wśród nich :D Czuję się bezpieczna :D I taka spokojna.

no wiadomo że to fajne jest :-D
    u mnie jak popiją to czasami robią potańcówki haha :-D wiec jestem rozchwytywana wtedy :-P

Kasiulka90, Marza89 lubią tę wiadomość

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, skoro takie nocne rozmowy... Ile miałyście lat jak straciłyście dziewictwo? :D

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to 20 a wy???

I ja to tak publicznie pisze :-D o neee

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 23:31

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Dziewczyny, skoro takie nocne rozmowy... Ile miałyście lat jak straciłyście dziewictwo? :D
    Kasiulka zaszalałaś z pytaniem ;) później na oczy nie pokaże się Phi haha
    Miałam 22 ;)

Phia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    jon7a04.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 21 - z aktualnym mężem :) Cieszę się, że udało mi się mieć jednego - tego jedynego. On ponoć też nie miał innej. Ale u facetów tego nie widać :P Ja poplamiłam krwią całą drogę do łazienki, pamiętam jak dziś :P

Phia lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Kasiulka zaszalałaś z pytaniem ;) później na oczy nie pokaże się Phi haha
    Miałam 22 ;)

spokojnie :-D mnie to nie razi hehe

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Ja 21 - z aktualnym mężem :) Cieszę się, że udało mi się mieć jednego - tego jedynego. On ponoć też nie miał innej. Ale u facetów tego nie widać :P Ja poplamiłam krwią całą drogę do łazienki, pamiętam jak dziś :P

Mój mąż też pierwszy i ostatni mam nadzieję ;)
    Niezła akcja musiała być :D

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

jon7a04.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    spokojnie :-D mnie to nie razi hehe

:D

jon7a04.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bolało Was to? Pytam, bo którą z przyjaciółek pytam, to twierdzą, że coś czuły, ale nie ból. Mnie straszliwie bolało. Czułam się rozrywana. W sumie drugi i trzeci raz nawet też. Mój mąż ma duży sprzęt, pewnie dlatego xD A poza tym przed pierwszym razem nie używałam tamponów, pewnie dlatego byłam ciasna. Raz jako nastolatka próbowałam tam wsadzić tampon, ale tylko się uryczałam i się nie udało :P Po utracie dziewictwa byłam w szoku, że tak łatwo poszło xD

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z byłym ... Z którym miałam brać ślub, ale gnojka zostawiłam pół roku przed i odwołałam wszystko... Jak nie ma szacunku do kobiet to trudno... Ja z takim typem nie będę który uderzył raz mnie i zaczął poniżać... Troche żałuje ze to wyszło z nim, ale na szczęście mój tez miał 1 przede mną wiec się wyzerowało haha :-D

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany taka akcja? ;( Bardzo dobrze, że miałaś odwagę go olać. Ile kobiet żyje w takich nieszczęśliwych związkach, bo się boją reakcji albo samotności :(

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    A bolało Was to? Pytam, bo którą z przyjaciółek pytam, to twierdzą, że coś czuły, ale nie ból. Mnie straszliwie bolało. Czułam się rozrywana. W sumie drugi i trzeci raz nawet też. Mój mąż ma duży sprzęt, pewnie dlatego xD A poza tym przed pierwszym razem nie używałam tamponów, pewnie dlatego byłam ciasna. Raz jako nastolatka próbowałam tam wsadzić tampon, ale tylko się uryczałam i się nie udało :P Po utracie dziewictwa byłam w szoku, że tak łatwo poszło xD

Ja mam schizę do tamponów haha jeszcze mi zostanie w środku i co ja pocznę :-D

Ewa89_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    O rany taka akcja? ;( Bardzo dobrze, że miałaś odwagę go olać. Ile kobiet żyje w takich nieszczęśliwych związkach, bo się boją reakcji albo samotności :(

Ciężko było bo później dzwonił, pisał, przyjeżdżał do mojej pracy, ale radziłam sobie ze wszystkim... Miałam wsparcie w kumplach, przyjaciółkach.. wiec nic by mi nie zrobił :-D

‹‹ 247 248 249 250 251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ