X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    „Wierzę, że śmiech jest najlepszym sposobem na spalanie kalorii. Wierzę w całowanie, dużo całowania. Wierzę w bycie silnym, gdy wszystko wydaje się być nie tak. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny to najpiękniejsze dziewczyny. Wierzę, że jutro jest kolejny dzień i wierzę w cuda.”
    – Audrey Hepburn

jeju jaki ładny cytat :-D

Marza89 lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Szukam do pomocy na weekend Panią, która narobi ze mną parę dodatkowych stronek tutaj :-D :-P aby reszta miała co czytać w poniedziałek :-P

wynagrodzenie bardzo duże:
    - uśmiech Phia :-D :-D

Chętna któraś ?? :-D

Ja zawsze chętna! :D ❤️

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia, ja myślę, że to dobrze. Niech faceci budują testosteron w męskim gronie ;) Mój jak popije to jest taaaak mega przytulny :D Wyznaje mi miłość co chwilę i tak miło się wtula :D Czasem aż mu sama każę pić, bo uwielbiam go takiego podchmielonego xD

Sandersik lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo widzę coraz więcej chętnych na mój uśmiech :-P

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Phia, ja myślę, że to dobrze. Niech faceci budują testosteron w męskim gronie ;) Mój jak popije to jest taaaak mega przytulny :D Wyznaje mi miłość co chwilę i tak miło się wtula :D Czasem aż mu sama każę pić, bo uwielbiam go takiego podchmielonego xD

oj ci faceci :-D

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    „Wierzę, że śmiech jest najlepszym sposobem na spalanie kalorii. Wierzę w całowanie, dużo całowania. Wierzę w bycie silnym, gdy wszystko wydaje się być nie tak. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny to najpiękniejsze dziewczyny. Wierzę, że jutro jest kolejny dzień i wierzę w cuda.”
    – Audrey Hepburn

jeju jaki ładny cytat :-D
    Dziewczyna widać się do tego stosowała, bo to chyba jedna z najpiękniejszych kobiet na świecie :)

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza, haha, dokładnie, lubię być takim rodzynkiem wśród nich :D Czuję się bezpieczna :D I taka spokojna.

Marza89 lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Marza, haha, dokładnie, lubię być takim rodzynkiem wśród nich :D Czuję się bezpieczna :D I taka spokojna.

no wiadomo że to fajne jest :-D
    u mnie jak popiją to czasami robią potańcówki haha :-D wiec jestem rozchwytywana wtedy :-P

Kasiulka90, Marza89 lubią tę wiadomość

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, skoro takie nocne rozmowy... Ile miałyście lat jak straciłyście dziewictwo? :D

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to 20 a wy???

I ja to tak publicznie pisze :-D o neee

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 23:31

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Dziewczyny, skoro takie nocne rozmowy... Ile miałyście lat jak straciłyście dziewictwo? :D
    Kasiulka zaszalałaś z pytaniem ;) później na oczy nie pokaże się Phi haha
    Miałam 22 ;)

Phia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    jon7a04.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 21 - z aktualnym mężem :) Cieszę się, że udało mi się mieć jednego - tego jedynego. On ponoć też nie miał innej. Ale u facetów tego nie widać :P Ja poplamiłam krwią całą drogę do łazienki, pamiętam jak dziś :P

Phia lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Kasiulka zaszalałaś z pytaniem ;) później na oczy nie pokaże się Phi haha
    Miałam 22 ;)

spokojnie :-D mnie to nie razi hehe

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Ja 21 - z aktualnym mężem :) Cieszę się, że udało mi się mieć jednego - tego jedynego. On ponoć też nie miał innej. Ale u facetów tego nie widać :P Ja poplamiłam krwią całą drogę do łazienki, pamiętam jak dziś :P

Mój mąż też pierwszy i ostatni mam nadzieję ;)
    Niezła akcja musiała być :D

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

jon7a04.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    spokojnie :-D mnie to nie razi hehe

:D

jon7a04.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bolało Was to? Pytam, bo którą z przyjaciółek pytam, to twierdzą, że coś czuły, ale nie ból. Mnie straszliwie bolało. Czułam się rozrywana. W sumie drugi i trzeci raz nawet też. Mój mąż ma duży sprzęt, pewnie dlatego xD A poza tym przed pierwszym razem nie używałam tamponów, pewnie dlatego byłam ciasna. Raz jako nastolatka próbowałam tam wsadzić tampon, ale tylko się uryczałam i się nie udało :P Po utracie dziewictwa byłam w szoku, że tak łatwo poszło xD

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z byłym ... Z którym miałam brać ślub, ale gnojka zostawiłam pół roku przed i odwołałam wszystko... Jak nie ma szacunku do kobiet to trudno... Ja z takim typem nie będę który uderzył raz mnie i zaczął poniżać... Troche żałuje ze to wyszło z nim, ale na szczęście mój tez miał 1 przede mną wiec się wyzerowało haha :-D

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany taka akcja? ;( Bardzo dobrze, że miałaś odwagę go olać. Ile kobiet żyje w takich nieszczęśliwych związkach, bo się boją reakcji albo samotności :(

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    A bolało Was to? Pytam, bo którą z przyjaciółek pytam, to twierdzą, że coś czuły, ale nie ból. Mnie straszliwie bolało. Czułam się rozrywana. W sumie drugi i trzeci raz nawet też. Mój mąż ma duży sprzęt, pewnie dlatego xD A poza tym przed pierwszym razem nie używałam tamponów, pewnie dlatego byłam ciasna. Raz jako nastolatka próbowałam tam wsadzić tampon, ale tylko się uryczałam i się nie udało :P Po utracie dziewictwa byłam w szoku, że tak łatwo poszło xD

Ja mam schizę do tamponów haha jeszcze mi zostanie w środku i co ja pocznę :-D

Ewa89_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    O rany taka akcja? ;( Bardzo dobrze, że miałaś odwagę go olać. Ile kobiet żyje w takich nieszczęśliwych związkach, bo się boją reakcji albo samotności :(

Ciężko było bo później dzwonił, pisał, przyjeżdżał do mojej pracy, ale radziłam sobie ze wszystkim... Miałam wsparcie w kumplach, przyjaciółkach.. wiec nic by mi nie zrobił :-D

‹‹ 247 248 249 250 251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ