Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPhia ja bylam na lekkiej. Np ryz zamiast ziemniakow. Wyeliminowalam zolty ser. Zamaost tego mozarella. Ser bialy. Serki wiejskie light. Obiady na parze. Filet. Ryba. Zupy krem. I korzystam z sezonowych owocow i warzyw. Zupy warzywne. Zamiast bialego to ciemne pieczywo moge Ci napisac moj plan jutro co bede jesc w poniedzialek i zobaczymy jak nam pojdzie. Startuje z wagi 76. Na 71 planuje zejsc w 2-3tyg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Mnie tez. Uwielbiam. Ale teraz jest tyle slodkich owocow! Nektarynki sa pyszne! Do tego banan i pieknie zaspokaja. A zawsze mozesz sobie kupic czekolade deserowa. Nie jest slodka jak mleczna i nie tak gorzka jak ta klasyczna gorzka.
Wez nic nie mow o czekoladzie hehe bo zaraz bd mi sie ja chcialo
Nektarynki to uwielbiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój ostatnio kupił jakis rozgrzewający, ale mi nie podszedł
Ogólnie nie lubię no chyba, że do masażu plecówWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 22:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzukam do pomocy na weekend Panią, która narobi ze mną parę dodatkowych stronek tutaj aby reszta miała co czytać w poniedziałek
wynagrodzenie bardzo duże:
- uśmiech Phia
Chętna któraś ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 23:10
Kasiulka90, Marza89, Sandersik, MammaN lubią tę wiadomość
-
melunia91 wrote:Oj tam ale nasza pewnosc siebie w jakis sposob wzrasta.
Tak sie zapytam: dziewczyny uzywacie jakies zele np z durexa?Marza89, aktap lubią tę wiadomość
-
Phia wrote:Szukam do pomocy na weekend Panią, która narobi ze mną parę dodatkowych stronek tutaj aby reszta miała co czytać w poniedziałek
wynagrodzenie bardzo duże:
- uśmiech Phia
Chętna któraś ??Marza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Jaaaa! Mój mąż ma dzisiaj urodziny, więc mam mieszkanie pełne chłopów xD Wcześnie raczej nie zasnę
haha a to ja na imprezkach domowych mam podobnie
mój i kumple
w niedziele jest mecz wiec bd męskie towarzystwo
ale w końcu to tez moi przyjaciele -
Kasiulka90 wrote:Jaaaa! Mój mąż ma dzisiaj urodziny, więc mam mieszkanie pełne chłopów xD Wcześnie raczej nie zasnę
Takie imprezy są najlepsze Ty taki rodzynek między nimi
Dobrze wiedzieć z tymi zelami, ale sprawdziłam mój nie jest plemnikobójczy i tak go w sumie nie używaliśmy
Udanej imprezki :*Kasiulka90 lubi tę wiadomość