X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaolaD wrote:
    Kochane wczoraj opowiadała o Tescie na którym widziałam cień cienia... Dzisiaj wyszedł cień cienia również. Jestem w 21dc.owulka była 11dc. Dzisiaj bhcg 22.7... Progesteron 22. Prolaktyna 507 a norma 488.

Jejka poryczalam się w pracy... I czekam na męża. Ale wszystko póki co na spokojnie... Postaram się podejść tak do tego.

Ogromne gratulacje kochana <3

PaolaD lubi tę wiadomość

• PaolaD Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Ogromne gratulacje kochana <3
    Zobaczymy jeszcze kobitki. Będę Was informować co i jak :) z jednej strony wielka nadzieja z drugiej strony strach... Jeszcze tak wcześnie. Będę informować. :*
    A tak poza tym 2 dni temu miałam sen że ujrzałam 2 kreski... Na następny dzień zrobiłam ten test... Który naprawdę ma praktycznie niewidoczna druga kreskę :p myślałam że to fabrycznie wyznaczone miejsce na teście gdzie ma się pojawić ta kreska a nie ze to coś oznacza. A jednak :p

7tydz [*]
    8t3dz serduszko przestalo bić :(
    Hashimoto-hiperprolaktynemia
    Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam was i zbieram się do napisania postu...

Wiem że niektore z was moga powiedziec ze jestem glupia itp...
    Ale chcialabym bym bardzo zobaczc blada kreskę... Nawet taka cien cienia cieniem pogania... Zrobic nadzieje :-)
    Podobnie mam z poronieniem ale u tych co staraja sie naturalnie zajsc w ciaze... Dla mnie to by byla mega nadzieja... Nadzieja na to ze wkoncu moze cos sie ruszylo... Ze zajde w ciaze w innych cyklach...

Wiem to absurdalne ale co sie dziwic jak u mnie kompletnie nic sie nie dzieje...
    :-(
    Mam nadzieje ze mnie ciut zrozumiecie bo tak naprawde nie mam zbytnio z kim o tym pogadac... A chcialam to wyrzucic z siebie...

Bardzo przepraszam jak ktoras urazilam...
    To nie jest celowe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 17:36

aktap, Kasiulka90, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:

Ale chcialabym bym bardzo zobaczc blada kreskę... Nawet taka cien cienia cieniem pogania... Zrobic nadzieje :-)
    Podobnie mam z poronieniem ale u tych co staraja sie naturalnie zajsc w ciaze... Dla mnie to by byla mega nadzieja... Nadzieja na to ze wkoncu moze cos sie ruszylo... Ze zajde w ciaze w innych cyklach...

Wiem to absurdalne ale co sie dziwic jak u mnie kompletnie nic sie nie dzieje...
    Mam nadzieje ze mnie ciut zrozumiecie bo tak naprawde nie mam zbytnio z kim o tym pogadac... A chcialam to wyrzucic z siebie...

To nie jest celowe...
    Jeszcze ujrzysz te upragnione dwie kreseczki.

Phia lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia, głowa do góry! W końcu się uda, jeszcze razem będziemy świętować :*

Phia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Jeszcze ujrzysz te upragnione dwie kreseczki.

Oby.. Tylko moja nadzieja wygasa.. Sama nie wiem czemu...

aktap lubi tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:

To nie jest celowe...
    Ja myślę podobnie jak Ty kochana :( też w końcu bym chciała zobaczyć ten cień cienia i wiedzieć że w końcu coś ruszyło :/

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Phia, głowa do góry! W końcu się uda, jeszcze razem będziemy świętować :*
    Haha z tb bd świętować jak zajdziesz :-) sok pomaranczowy dla cb a ja ci potowarzysze :')

Marza89 lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Haha z tb bd świętować jak zajdziesz :-) sok pomaranczowy dla cb a ja ci potowarzysze :')
    Będziemy razem świętować! Zobaczysz :*

Phia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Będziemy razem świętować! Zobaczysz :*
    Dla cb schlodze... Szampana :-) ale dla dziecii

Marza89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze wszystkie bedziemy swietowac. :) Ja dopiero pierwszy cykl staran, a nawet nie wiecie jaka jestem niecierpliwa..

Phia lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Jeszcze wszystkie bedziemy swietowac. :) Ja dopiero pierwszy cykl staran, a nawet nie wiecie jaka jestem niecierpliwa..
    Dokładnie! :D ❤️

jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaolaD wrote:
    Kochane wczoraj opowiadała o Tescie na którym widziałam cień cienia... Dzisiaj wyszedł cień cienia również. Jestem w 21dc.owulka była 11dc. Dzisiaj bhcg 22.7... Progesteron 22. Prolaktyna 507 a norma 488.

Jejka poryczalam się w pracy... I czekam na męża. Ale wszystko póki co na spokojnie... Postaram się podejść tak do tego.
    Prolaktyna się nie przejmuj. Mi endokrynolog powiedziała , że w ciąży rośnie i nie bierze się pod uwagę norm.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mowcie ze nie macie czasami takiego zalamania ???
    Chyba kazda tego doswiadcza... A szczegolnie jak widzi kolejna znajoma ktora urodzi lub chodzi z brzuszkiem

Ewa89_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia ja meza 4 lata namawialam. I marzylam o tym zeby sie w koncu zgodzil. W zeszlym roku zrobil mi numer i powiedzial ze sie staramy po czym po 3 miesiacach sie rozmyslil i sie podlamalam... teraz jak sie "udalo" to skakalam ze szczescia. I od razu moje szczescie ulecialo... ale teraz wiem ze maz gotowy i pewny. Teraz czekam az sie uda

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia myślę, że zawsze są momenty zwątpienia... Ja to nawet w rodzinie mam presję bo jestem najstarsza a trzech z moich braci na już dzieci... Każdy pyta czemu ja jeszcze nie mam... Presja i nerwówka z każdej strony, ale w końcu osiągniemy szczęście :D ♥️

Phia lubi tę wiadomość

jon7a04.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia też przeszłaś swoje... Teraz na pewno się uda :D :*

jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza 4lata temu mialam swoje przejscia. Nie wiem jak to nazwac. Mialam 50dc. Robilam testy. Wydawalo mi sie ze jestem w ciazy a byly negatywne. Zwalalam wszystko ze pewnie lipne bo PRZECIEZ SKORO SIE SPOZNIA TO W CIAZY JESTEM! Lekarz poslalm mnie ma hcg i oczywiscie wyszlo ze nie jestem. Dostalam luteine na wywolanie i jak dostalam @ to sie poplakalam i zalamalam. W koncu stwierdzilam ze jak sie nie bede nastawoac to bedzie lepiej. I po pewnym czasie wpadlam na pomysl ze moze zaspokoje potrzebe macierzynstwa i drugiegi dziecka lokujac milosc w zwierzaku. I tak nasza rodzina powiekszyla sie o psiaka ;) ale to na krotka chwile rozwiazanie chocia kocham gada straszliwie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak samo z moim gadem :D
    Phia rozumiem co masz na myśli. Strach że po prostu coś jest nie tak i nie można mieć dzieci... I przykre jest uczucie jak widzisz kolejne osoby w rodzinie i znajome. Każda z nas to ma myślę. Każda której się nie udało od razu, to normalne :) ale pamiętaj że masz dobre wyniki, mąż trzymamy kciuki żeby też i to sie uda w końcu :* i zobaczysz te dwie kreseczki :)

Phia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa znam to sama. Ja wszedzie widze kobiety w ciazy.
    Maz chcial mi humor poprawic. Dobiera sie i mowie mu ze jeszcze nie bo mam okres a on chwila namyslu i wycedzil tekst z kawalu: ale dziąsła Ci nie krwawią :D i usmiech od ucha do ucha.
    Co te wyjazdy robia z ludzmi :D

Marza89, Phia, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ