X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaolaD wrote:
    Kochane wczoraj opowiadała o Tescie na którym widziałam cień cienia... Dzisiaj wyszedł cień cienia również. Jestem w 21dc.owulka była 11dc. Dzisiaj bhcg 22.7... Progesteron 22. Prolaktyna 507 a norma 488.

Jejka poryczalam się w pracy... I czekam na męża. Ale wszystko póki co na spokojnie... Postaram się podejść tak do tego.

Ogromne gratulacje kochana <3

PaolaD lubi tę wiadomość

• PaolaD Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Ogromne gratulacje kochana <3
    Zobaczymy jeszcze kobitki. Będę Was informować co i jak :) z jednej strony wielka nadzieja z drugiej strony strach... Jeszcze tak wcześnie. Będę informować. :*
    A tak poza tym 2 dni temu miałam sen że ujrzałam 2 kreski... Na następny dzień zrobiłam ten test... Który naprawdę ma praktycznie niewidoczna druga kreskę :p myślałam że to fabrycznie wyznaczone miejsce na teście gdzie ma się pojawić ta kreska a nie ze to coś oznacza. A jednak :p

7tydz [*]
    8t3dz serduszko przestalo bić :(
    Hashimoto-hiperprolaktynemia
    Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam was i zbieram się do napisania postu...

Wiem że niektore z was moga powiedziec ze jestem glupia itp...
    Ale chcialabym bym bardzo zobaczc blada kreskę... Nawet taka cien cienia cieniem pogania... Zrobic nadzieje :-)
    Podobnie mam z poronieniem ale u tych co staraja sie naturalnie zajsc w ciaze... Dla mnie to by byla mega nadzieja... Nadzieja na to ze wkoncu moze cos sie ruszylo... Ze zajde w ciaze w innych cyklach...

Wiem to absurdalne ale co sie dziwic jak u mnie kompletnie nic sie nie dzieje...
    :-(
    Mam nadzieje ze mnie ciut zrozumiecie bo tak naprawde nie mam zbytnio z kim o tym pogadac... A chcialam to wyrzucic z siebie...

Bardzo przepraszam jak ktoras urazilam...
    To nie jest celowe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 17:36

aktap, Kasiulka90, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:

Ale chcialabym bym bardzo zobaczc blada kreskę... Nawet taka cien cienia cieniem pogania... Zrobic nadzieje :-)
    Podobnie mam z poronieniem ale u tych co staraja sie naturalnie zajsc w ciaze... Dla mnie to by byla mega nadzieja... Nadzieja na to ze wkoncu moze cos sie ruszylo... Ze zajde w ciaze w innych cyklach...

Wiem to absurdalne ale co sie dziwic jak u mnie kompletnie nic sie nie dzieje...
    Mam nadzieje ze mnie ciut zrozumiecie bo tak naprawde nie mam zbytnio z kim o tym pogadac... A chcialam to wyrzucic z siebie...

To nie jest celowe...
    Jeszcze ujrzysz te upragnione dwie kreseczki.

Phia lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia, głowa do góry! W końcu się uda, jeszcze razem będziemy świętować :*

Phia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Jeszcze ujrzysz te upragnione dwie kreseczki.

Oby.. Tylko moja nadzieja wygasa.. Sama nie wiem czemu...

aktap lubi tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:

To nie jest celowe...
    Ja myślę podobnie jak Ty kochana :( też w końcu bym chciała zobaczyć ten cień cienia i wiedzieć że w końcu coś ruszyło :/

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Phia, głowa do góry! W końcu się uda, jeszcze razem będziemy świętować :*
    Haha z tb bd świętować jak zajdziesz :-) sok pomaranczowy dla cb a ja ci potowarzysze :')

Marza89 lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Haha z tb bd świętować jak zajdziesz :-) sok pomaranczowy dla cb a ja ci potowarzysze :')
    Będziemy razem świętować! Zobaczysz :*

Phia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Będziemy razem świętować! Zobaczysz :*
    Dla cb schlodze... Szampana :-) ale dla dziecii

Marza89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze wszystkie bedziemy swietowac. :) Ja dopiero pierwszy cykl staran, a nawet nie wiecie jaka jestem niecierpliwa..

Phia lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Jeszcze wszystkie bedziemy swietowac. :) Ja dopiero pierwszy cykl staran, a nawet nie wiecie jaka jestem niecierpliwa..
    Dokładnie! :D ❤️

jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaolaD wrote:
    Kochane wczoraj opowiadała o Tescie na którym widziałam cień cienia... Dzisiaj wyszedł cień cienia również. Jestem w 21dc.owulka była 11dc. Dzisiaj bhcg 22.7... Progesteron 22. Prolaktyna 507 a norma 488.

Jejka poryczalam się w pracy... I czekam na męża. Ale wszystko póki co na spokojnie... Postaram się podejść tak do tego.
    Prolaktyna się nie przejmuj. Mi endokrynolog powiedziała , że w ciąży rośnie i nie bierze się pod uwagę norm.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mowcie ze nie macie czasami takiego zalamania ???
    Chyba kazda tego doswiadcza... A szczegolnie jak widzi kolejna znajoma ktora urodzi lub chodzi z brzuszkiem

Ewa89_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia ja meza 4 lata namawialam. I marzylam o tym zeby sie w koncu zgodzil. W zeszlym roku zrobil mi numer i powiedzial ze sie staramy po czym po 3 miesiacach sie rozmyslil i sie podlamalam... teraz jak sie "udalo" to skakalam ze szczescia. I od razu moje szczescie ulecialo... ale teraz wiem ze maz gotowy i pewny. Teraz czekam az sie uda

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia myślę, że zawsze są momenty zwątpienia... Ja to nawet w rodzinie mam presję bo jestem najstarsza a trzech z moich braci na już dzieci... Każdy pyta czemu ja jeszcze nie mam... Presja i nerwówka z każdej strony, ale w końcu osiągniemy szczęście :D ♥️

Phia lubi tę wiadomość

jon7a04.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia też przeszłaś swoje... Teraz na pewno się uda :D :*

jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza 4lata temu mialam swoje przejscia. Nie wiem jak to nazwac. Mialam 50dc. Robilam testy. Wydawalo mi sie ze jestem w ciazy a byly negatywne. Zwalalam wszystko ze pewnie lipne bo PRZECIEZ SKORO SIE SPOZNIA TO W CIAZY JESTEM! Lekarz poslalm mnie ma hcg i oczywiscie wyszlo ze nie jestem. Dostalam luteine na wywolanie i jak dostalam @ to sie poplakalam i zalamalam. W koncu stwierdzilam ze jak sie nie bede nastawoac to bedzie lepiej. I po pewnym czasie wpadlam na pomysl ze moze zaspokoje potrzebe macierzynstwa i drugiegi dziecka lokujac milosc w zwierzaku. I tak nasza rodzina powiekszyla sie o psiaka ;) ale to na krotka chwile rozwiazanie chocia kocham gada straszliwie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak samo z moim gadem :D
    Phia rozumiem co masz na myśli. Strach że po prostu coś jest nie tak i nie można mieć dzieci... I przykre jest uczucie jak widzisz kolejne osoby w rodzinie i znajome. Każda z nas to ma myślę. Każda której się nie udało od razu, to normalne :) ale pamiętaj że masz dobre wyniki, mąż trzymamy kciuki żeby też i to sie uda w końcu :* i zobaczysz te dwie kreseczki :)

Phia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa znam to sama. Ja wszedzie widze kobiety w ciazy.
    Maz chcial mi humor poprawic. Dobiera sie i mowie mu ze jeszcze nie bo mam okres a on chwila namyslu i wycedzil tekst z kawalu: ale dziąsła Ci nie krwawią :D i usmiech od ucha do ucha.
    Co te wyjazdy robia z ludzmi :D

Marza89, Phia, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ