X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu chęć macierzyństwa przycmiewa Nam czasami zdrowy rozsądek...
    Tak jak mówisz, zwierzak poprawi nam samopoczucie, ale tylko na chwile ;) Bobasa nic nam nie zastąpi :*

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia brawa dla męża! :D

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha Melunia pozdrów męża :D :D
    Ciekawe od czego to zależy że komuś się udaje, komuś nie :) może za duża presję same na siebie nakladamy

Phia, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa też tak myślę ;)

jon7a04.png
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Malwa znam to sama. Ja wszedzie widze kobiety w ciazy.
    Maz chcial mi humor poprawic. Dobiera sie i mowie mu ze jeszcze nie bo mam okres a on chwila namyslu i wycedzil tekst z kawalu: ale dziąsła Ci nie krwawią :D i usmiech od ucha do ucha.
    Co te wyjazdy robia z ludzmi :D

Hahahha melunia jakbym słyszała mojego!! Booosze a ja myślałam ze tylko mój taki jest! Ufff

Kobitki! No nie da się bez Was, dopiero dotarlam do domuu i pierwsze co to oczywiście nasze forum! Inaczej się nie da !

Wierzę w to ze kazda z nas w koncu zobaczy te upragnione dwie kreski! A jak sie to wydarzy to musimy koniecznie się spptkac! Nie wiem jak to ogarniemy ale musimy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 20:05

Phia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Marza 4lata temu mialam swoje przejscia. Nie wiem jak to nazwac. Mialam 50dc. Robilam testy. Wydawalo mi sie ze jestem w ciazy a byly negatywne. Zwalalam wszystko ze pewnie lipne bo PRZECIEZ SKORO SIE SPOZNIA TO W CIAZY JESTEM! Lekarz poslalm mnie ma hcg i oczywiscie wyszlo ze nie jestem. Dostalam luteine na wywolanie i jak dostalam @ to sie poplakalam i zalamalam. W koncu stwierdzilam ze jak sie nie bede nastawoac to bedzie lepiej. I po pewnym czasie wpadlam na pomysl ze moze zaspokoje potrzebe macierzynstwa i drugiegi dziecka lokujac milosc w zwierzaku. I tak nasza rodzina powiekszyla sie o psiaka ;) ale to na krotka chwile rozwiazanie chocia kocham gada straszliwie :D
    Ja mam gada tez na podworku hehe a mówią ze jak masz psiaka to szybciej sie odblokujesz :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Malwa znam to sama. Ja wszedzie widze kobiety w ciazy.
    Maz chcial mi humor poprawic. Dobiera sie i mowie mu ze jeszcze nie bo mam okres a on chwila namyslu i wycedzil tekst z kawalu: ale dziąsła Ci nie krwawią :D i usmiech od ucha do ucha.
    Co te wyjazdy robia z ludzmi :D
    Myslalam ze tylko moj taki jest hehe
    Jakbym mojego slyszala haha o bozeee caly meski rod chyba taki :-)

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh ja mam dwa kocie gady

Phia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia no to oby te plotki byly sprawdzone :p ja to bym od razu po @ sie kochala i od razu zaszla. Szkoda ze to tak nie dziala. Mam w zapasie skierowanie hcg i mam nadzieje ze wykorzystac za miesiac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to tylko niektore z tekstow :D ale czasme lepiej nie przytaczac ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Phia ja meza 4 lata namawialam. I marzylam o tym zeby sie w koncu zgodzil. W zeszlym roku zrobil mi numer i powiedzial ze sie staramy po czym po 3 miesiacach sie rozmyslil i sie podlamalam... teraz jak sie "udalo" to skakalam ze szczescia. I od razu moje szczescie ulecialo... ale teraz wiem ze maz gotowy i pewny. Teraz czekam az sie uda
    Ja swojego nie musiałam namawiac .. Oboje chcieliśmy odrazu... Ogólnie u nas wszystko poszlo szybko... Po roku znajomosci zareczyny a po 2 ślub:-) tylko cos dziecko nie chce sie wykluc...
    A wy długo swoich znalyscie przed ślubem???

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Hahahha melunia jakbym słyszała mojego!! Booosze a ja myślałam ze tylko mój taki jest! Ufff

Kobitki! No nie da się bez Was, dopiero dotarlam do domuu i pierwsze co to oczywiście nasze forum! Inaczej się nie da !

Wierzę w to ze kazda z nas w koncu zobaczy te upragnione dwie kreski! A jak sie to wydarzy to musimy koniecznie się spptkac! Nie wiem jak to ogarniemy ale musimy
    Najlepiej gdzies pośrodku haha :-)

Sandersik lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Ja swojego nie musiałam namawiac .. Oboje chcieliśmy odrazu... Ogólnie u nas wszystko poszlo szybko... Po roku znajomosci zareczyny a po 2 ślub:-) tylko cos dziecko nie chce sie wykluc...

5 lat przed ślubem, w sierpniu minie 7 lat :D

jon7a04.png
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:

Ja swojego znalalam przed ślubem 5 lat i jestesmy małżeństwem w październiku bedzie 3 lata, ale na dziecko sie zdecydowaliśmy dopiero w tym roku. Wcześniej jakoś o tym nie myslelismy, tez nikt wśród znajomycj nie miał, więc sie razem imprezowalo, spotykalo, od dwoch lat pojawiają nam sie dzieciaczki w gronie i chyba zostaliśmy jako jedna z dwoch par ktora jeszcze nie ma, więc trzeba się bylo wziąć do pracy, ale jak na złość ani widu ani slychu o bocianie w naszym kierunku

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u nas jakos szybko poszlo hehe:-) przed slubem 2 lata sie znalismy a po ślubie 4 lata bedzie w pazdzierniku hehe

Marza89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy juz dluzszy staz. Bo 12lat razem. Poznalimsy sie jak ja mialam 15 a on prawie 19. I juz 8 lat po slubie bedzie w pazdzierniku. Jak ten czas leci...

Marza89, Phia lubią tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia łał! :D Gratki :D

Phia lubi tę wiadomość

jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    My mamy juz dluzszy staz. Bo 12lat razem. Poznalimsy sie jak ja mialam 15 a on prawie 19. I juz 8 lat po slubie bedzie w pazdzierniku. Jak ten czas leci...
    Ja to przy was prawie wgl stażu nie mam hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no ale mysmy szybko sie zeszli i jakos zostalo :p jeden jedyny i podobno jedna jedyna :D
    Ja od poniedzialku przechodze na diete. Bo sie zle ze soba czuje. Jakos przez ten miesiac sie mi przybralo i sie zle sama ze soba czuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge z tb isc na dietke??
    Tez by sie przydala... Jakad konkretna doetka??

‹‹ 245 246 247 248 249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ