Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Po prostu chęć macierzyństwa przycmiewa Nam czasami zdrowy rozsądek...
Tak jak mówisz, zwierzak poprawi nam samopoczucie, ale tylko na chwile Bobasa nic nam nie zastąpi :* -
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Malwa znam to sama. Ja wszedzie widze kobiety w ciazy.
Maz chcial mi humor poprawic. Dobiera sie i mowie mu ze jeszcze nie bo mam okres a on chwila namyslu i wycedzil tekst z kawalu: ale dziąsła Ci nie krwawią i usmiech od ucha do ucha.
Co te wyjazdy robia z ludzmi
Hahahha melunia jakbym słyszała mojego!! Booosze a ja myślałam ze tylko mój taki jest! Ufff
Kobitki! No nie da się bez Was, dopiero dotarlam do domuu i pierwsze co to oczywiście nasze forum! Inaczej się nie da !
Wierzę w to ze kazda z nas w koncu zobaczy te upragnione dwie kreski! A jak sie to wydarzy to musimy koniecznie się spptkac! Nie wiem jak to ogarniemy ale musimyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 20:05
Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Marza 4lata temu mialam swoje przejscia. Nie wiem jak to nazwac. Mialam 50dc. Robilam testy. Wydawalo mi sie ze jestem w ciazy a byly negatywne. Zwalalam wszystko ze pewnie lipne bo PRZECIEZ SKORO SIE SPOZNIA TO W CIAZY JESTEM! Lekarz poslalm mnie ma hcg i oczywiscie wyszlo ze nie jestem. Dostalam luteine na wywolanie i jak dostalam @ to sie poplakalam i zalamalam. W koncu stwierdzilam ze jak sie nie bede nastawoac to bedzie lepiej. I po pewnym czasie wpadlam na pomysl ze moze zaspokoje potrzebe macierzynstwa i drugiegi dziecka lokujac milosc w zwierzaku. I tak nasza rodzina powiekszyla sie o psiaka ale to na krotka chwile rozwiazanie chocia kocham gada straszliwie
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Malwa znam to sama. Ja wszedzie widze kobiety w ciazy.
Maz chcial mi humor poprawic. Dobiera sie i mowie mu ze jeszcze nie bo mam okres a on chwila namyslu i wycedzil tekst z kawalu: ale dziąsła Ci nie krwawią i usmiech od ucha do ucha.
Co te wyjazdy robia z ludzmi
Jakbym mojego slyszala haha o bozeee caly meski rod chyba taki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Phia ja meza 4 lata namawialam. I marzylam o tym zeby sie w koncu zgodzil. W zeszlym roku zrobil mi numer i powiedzial ze sie staramy po czym po 3 miesiacach sie rozmyslil i sie podlamalam... teraz jak sie "udalo" to skakalam ze szczescia. I od razu moje szczescie ulecialo... ale teraz wiem ze maz gotowy i pewny. Teraz czekam az sie uda
A wy długo swoich znalyscie przed ślubem??? -
nick nieaktualnySandersik wrote:Hahahha melunia jakbym słyszała mojego!! Booosze a ja myślałam ze tylko mój taki jest! Ufff
Kobitki! No nie da się bez Was, dopiero dotarlam do domuu i pierwsze co to oczywiście nasze forum! Inaczej się nie da !
Wierzę w to ze kazda z nas w koncu zobaczy te upragnione dwie kreski! A jak sie to wydarzy to musimy koniecznie się spptkac! Nie wiem jak to ogarniemy ale musimySandersik lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:Ja swojego nie musiałam namawiac .. Oboje chcieliśmy odrazu... Ogólnie u nas wszystko poszlo szybko... Po roku znajomosci zareczyny a po 2 ślub:-) tylko cos dziecko nie chce sie wykluc...
A wy długo swoich znalyscie przed ślubem???
5 lat przed ślubem, w sierpniu minie 7 lat -
Phia wrote:Ja swojego nie musiałam namawiac .. Oboje chcieliśmy odrazu... Ogólnie u nas wszystko poszlo szybko... Po roku znajomosci zareczyny a po 2 ślub:-) tylko cos dziecko nie chce sie wykluc...
A wy długo swoich znalyscie przed ślubem???
Ja swojego znalalam przed ślubem 5 lat i jestesmy małżeństwem w październiku bedzie 3 lata, ale na dziecko sie zdecydowaliśmy dopiero w tym roku. Wcześniej jakoś o tym nie myslelismy, tez nikt wśród znajomycj nie miał, więc sie razem imprezowalo, spotykalo, od dwoch lat pojawiają nam sie dzieciaczki w gronie i chyba zostaliśmy jako jedna z dwoch par ktora jeszcze nie ma, więc trzeba się bylo wziąć do pracy, ale jak na złość ani widu ani slychu o bocianie w naszym kierunku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny