X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu chęć macierzyństwa przycmiewa Nam czasami zdrowy rozsądek...
    Tak jak mówisz, zwierzak poprawi nam samopoczucie, ale tylko na chwile ;) Bobasa nic nam nie zastąpi :*

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia brawa dla męża! :D

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha Melunia pozdrów męża :D :D
    Ciekawe od czego to zależy że komuś się udaje, komuś nie :) może za duża presję same na siebie nakladamy

Phia, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa też tak myślę ;)

jon7a04.png
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Malwa znam to sama. Ja wszedzie widze kobiety w ciazy.
    Maz chcial mi humor poprawic. Dobiera sie i mowie mu ze jeszcze nie bo mam okres a on chwila namyslu i wycedzil tekst z kawalu: ale dziąsła Ci nie krwawią :D i usmiech od ucha do ucha.
    Co te wyjazdy robia z ludzmi :D

Hahahha melunia jakbym słyszała mojego!! Booosze a ja myślałam ze tylko mój taki jest! Ufff

Kobitki! No nie da się bez Was, dopiero dotarlam do domuu i pierwsze co to oczywiście nasze forum! Inaczej się nie da !

Wierzę w to ze kazda z nas w koncu zobaczy te upragnione dwie kreski! A jak sie to wydarzy to musimy koniecznie się spptkac! Nie wiem jak to ogarniemy ale musimy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 20:05

Phia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Marza 4lata temu mialam swoje przejscia. Nie wiem jak to nazwac. Mialam 50dc. Robilam testy. Wydawalo mi sie ze jestem w ciazy a byly negatywne. Zwalalam wszystko ze pewnie lipne bo PRZECIEZ SKORO SIE SPOZNIA TO W CIAZY JESTEM! Lekarz poslalm mnie ma hcg i oczywiscie wyszlo ze nie jestem. Dostalam luteine na wywolanie i jak dostalam @ to sie poplakalam i zalamalam. W koncu stwierdzilam ze jak sie nie bede nastawoac to bedzie lepiej. I po pewnym czasie wpadlam na pomysl ze moze zaspokoje potrzebe macierzynstwa i drugiegi dziecka lokujac milosc w zwierzaku. I tak nasza rodzina powiekszyla sie o psiaka ;) ale to na krotka chwile rozwiazanie chocia kocham gada straszliwie :D
    Ja mam gada tez na podworku hehe a mówią ze jak masz psiaka to szybciej sie odblokujesz :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Malwa znam to sama. Ja wszedzie widze kobiety w ciazy.
    Maz chcial mi humor poprawic. Dobiera sie i mowie mu ze jeszcze nie bo mam okres a on chwila namyslu i wycedzil tekst z kawalu: ale dziąsła Ci nie krwawią :D i usmiech od ucha do ucha.
    Co te wyjazdy robia z ludzmi :D
    Myslalam ze tylko moj taki jest hehe
    Jakbym mojego slyszala haha o bozeee caly meski rod chyba taki :-)

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh ja mam dwa kocie gady

Phia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia no to oby te plotki byly sprawdzone :p ja to bym od razu po @ sie kochala i od razu zaszla. Szkoda ze to tak nie dziala. Mam w zapasie skierowanie hcg i mam nadzieje ze wykorzystac za miesiac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to tylko niektore z tekstow :D ale czasme lepiej nie przytaczac ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Phia ja meza 4 lata namawialam. I marzylam o tym zeby sie w koncu zgodzil. W zeszlym roku zrobil mi numer i powiedzial ze sie staramy po czym po 3 miesiacach sie rozmyslil i sie podlamalam... teraz jak sie "udalo" to skakalam ze szczescia. I od razu moje szczescie ulecialo... ale teraz wiem ze maz gotowy i pewny. Teraz czekam az sie uda
    Ja swojego nie musiałam namawiac .. Oboje chcieliśmy odrazu... Ogólnie u nas wszystko poszlo szybko... Po roku znajomosci zareczyny a po 2 ślub:-) tylko cos dziecko nie chce sie wykluc...
    A wy długo swoich znalyscie przed ślubem???

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Hahahha melunia jakbym słyszała mojego!! Booosze a ja myślałam ze tylko mój taki jest! Ufff

Kobitki! No nie da się bez Was, dopiero dotarlam do domuu i pierwsze co to oczywiście nasze forum! Inaczej się nie da !

Wierzę w to ze kazda z nas w koncu zobaczy te upragnione dwie kreski! A jak sie to wydarzy to musimy koniecznie się spptkac! Nie wiem jak to ogarniemy ale musimy
    Najlepiej gdzies pośrodku haha :-)

Sandersik lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Ja swojego nie musiałam namawiac .. Oboje chcieliśmy odrazu... Ogólnie u nas wszystko poszlo szybko... Po roku znajomosci zareczyny a po 2 ślub:-) tylko cos dziecko nie chce sie wykluc...

5 lat przed ślubem, w sierpniu minie 7 lat :D

jon7a04.png
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:

Ja swojego znalalam przed ślubem 5 lat i jestesmy małżeństwem w październiku bedzie 3 lata, ale na dziecko sie zdecydowaliśmy dopiero w tym roku. Wcześniej jakoś o tym nie myslelismy, tez nikt wśród znajomycj nie miał, więc sie razem imprezowalo, spotykalo, od dwoch lat pojawiają nam sie dzieciaczki w gronie i chyba zostaliśmy jako jedna z dwoch par ktora jeszcze nie ma, więc trzeba się bylo wziąć do pracy, ale jak na złość ani widu ani slychu o bocianie w naszym kierunku

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u nas jakos szybko poszlo hehe:-) przed slubem 2 lata sie znalismy a po ślubie 4 lata bedzie w pazdzierniku hehe

Marza89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy juz dluzszy staz. Bo 12lat razem. Poznalimsy sie jak ja mialam 15 a on prawie 19. I juz 8 lat po slubie bedzie w pazdzierniku. Jak ten czas leci...

Marza89, Phia lubią tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia łał! :D Gratki :D

Phia lubi tę wiadomość

jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    My mamy juz dluzszy staz. Bo 12lat razem. Poznalimsy sie jak ja mialam 15 a on prawie 19. I juz 8 lat po slubie bedzie w pazdzierniku. Jak ten czas leci...
    Ja to przy was prawie wgl stażu nie mam hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no ale mysmy szybko sie zeszli i jakos zostalo :p jeden jedyny i podobno jedna jedyna :D
    Ja od poniedzialku przechodze na diete. Bo sie zle ze soba czuje. Jakos przez ten miesiac sie mi przybralo i sie zle sama ze soba czuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge z tb isc na dietke??
    Tez by sie przydala... Jakad konkretna doetka??

‹‹ 245 246 247 248 249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ