Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski, i tak w weekend zazwczaj jest tu cisza robimy sobie wolne :p a w tygodniu nadrabiamy podczas pracy
Wichura, nie moge otworzyc fotki, ale trzymam kciuki za beteWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 13:12
Sandersik, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to moje kochane! Ja się odmeldowywuję i uciekam już domu! Trzeba rozpocząć odpowiednio dobrze weekend, ja zaraz po pracy jadę do kosmetyczki na mały relax
Oczywiście nie żegnam się, bo pewnie cosik napiszę przez weekend, ale będzie mnie tutaj mniej. Przynajniej przyjdę do pracy w poniedziałek to bedę miała zapewnioną rozrywkę w postaci nadrabianiu stron
Życzę Wam miłego, udanego i relaksującego weekendu! Aby po weekendzie potwierdzone fasolki były większe i zdrowsze oraz aby pojawily się nowe fasolki
Buziaki laseczki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 14:43
MammaN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane wczoraj opowiadała o Tescie na którym widziałam cień cienia... Dzisiaj wyszedł cień cienia również. Jestem w 21dc.owulka była 11dc. Dzisiaj bhcg 22.7... Progesteron 22. Prolaktyna 507 a norma 488.
Jejka poryczalam się w pracy... I czekam na męża. Ale wszystko póki co na spokojnie... Postaram się podejść tak do tego.Kropeczka85, Malwa13, Ania95, Plamka_92, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:Paola, wielkie gratulacje!!! W poniedziałek zrób betę - myślę, że się uspokoisz i będziesz myśleć pozytywnie
Bardzo wcześnie Ci testy wyszły Wow, może bliźniakiKasiulka90 lubi tę wiadomość
7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
PaolaD wrote:Kochane wczoraj opowiadała o Tescie na którym widziałam cień cienia... Dzisiaj wyszedł cień cienia również. Jestem w 21dc.owulka była 11dc. Dzisiaj bhcg 22.7... Progesteron 22. Prolaktyna 507 a norma 488.
Jejka poryczalam się w pracy... I czekam na męża. Ale wszystko póki co na spokojnie... Postaram się podejść tak do tego.PaolaD lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
PaolaD wrote:Kochane wczoraj opowiadała o Tescie na którym widziałam cień cienia... Dzisiaj wyszedł cień cienia również. Jestem w 21dc.owulka była 11dc. Dzisiaj bhcg 22.7... Progesteron 22. Prolaktyna 507 a norma 488.
Jejka poryczalam się w pracy... I czekam na męża. Ale wszystko póki co na spokojnie... Postaram się podejść tak do tego.
Gratulacje kochana! ❤️❤️❤️
Kolejna fasolka ♥️ -
Niestety tym razem lipa. Juz leci dosc sporo i okropnie boli z prawej strony ( chyba prawy jajnik) do tego jest mi niedobrze i mam uderzenia gorąca:(