Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie chyba nici z tego cyklu, tempka spada, więc czekam na @ i chyba się zapisze do gina na jakieś podstawowe badania.
Dziewczyny a może macie jakieś instagramy albo tego typu rzeczy, jak macie ochotę to to ja na instagramie jestem pod nickiem manianas3012
Twój link do miniatury na forum:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 07:03
-
Chcialam Wam opisać moją historię, abyscie mialy co czytać jak wstaniecie, ale nie wiem czemu ucina mi ciągle wiadomosc jaką do Was napisałam. Może za dużo zdań z siebie wyrzuciłam hihi. Wiec powiem w skrócie, przed mezem mialam dwóch chłopaków ale tylko z jednym zdecydowałam się na pierwszy raz i jedyny bo później się rozstalismy bo okazalo się ze zdradza na prawo i lewo i to bylo jak mialam 19 lat
A moj mąz ma na imię Adrianaktap, Phia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ciężko Was nadgonic ale jestem na bieżąco
Co do stażu to u nas wszystko co dwa lata: 7 lat temu się poznaliśmy na studiach, 5 lat temu się zeszlismy, 3 lata temu zaręczyny i rok temu ślub dzidzie planujemy na 2019 rok i też będzie dwa lata po ślubie ale czas zweryfikuje nasze plany to jest mój pierwszy (i ostatni) poważny związek, męża też A mąż ma na imię Jacek A ja tak w ogóle nazywam się Izabela właśnie, a jak Wy macie na imię? Pytanie do tych które nie mają w nicku imienia
Życzę Wam udanego weekendu będę zaglądać żeby was czytać ja zbieram się na pobieranie krwi w tej chwili, trzymajcie kciuki za pozytywne wynikiaktap, Phia, Kasiulka90, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandersik wrote:Chcialam Wam opisać moją historię, abyscie mialy co czytać jak wstaniecie, ale nie wiem czemu ucina mi ciągle wiadomosc jaką do Was napisałam. Może za dużo zdań z siebie wyrzuciłam hihi. Wiec powiem w skrócie, przed mezem mialam dwóch chłopaków ale tylko z jednym zdecydowałam się na pierwszy raz i jedyny bo później się rozstalismy bo okazalo się ze zdradza na prawo i lewo i to bylo jak mialam 19 lat
A moj mąz ma na imię Adrian
Dzielna kobietka
zdrada to najgorsze co może być... przynajmniej jak dla mnie
zdrada to automatyczny wypad z mego życiaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 08:05
-
nick nieaktualnyJa jestem Patrycja i mam 27 lat. Dzisiaj w końcu wyznaczyło mi owulację. Z tym, że nie powinna ona według temperatury wystąpić 18.06? Później były trzy skoki następujące po sobie. Zupełnie nie rozumiem tej owulacji 20.06.
Phia, Marza89 lubią tę wiadomość