Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Mi ta bledsza prawie zawsze wychodziła i też miałam z allegro
Kupiłam teraz w rossmanie i są superchociaż teraz miałam owulka więc też miały co pokazać w końcu haha
ale z ciekawości robiłam tylko nie w ten sam dzień co przypadła -
Phia wrote:a powiedzcie mi temperatura wzrasta przy owulce czy spada??
Choć w czwartek miałam 36.6 w piątek 36.5 a dzisiaj 36.7, nie kumam tych temp. dlatego stwierdziłam, że nie ma sensu hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 08:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AdasiowaMama wrote:melunia91 taka to pożyje
Może któreś zerknąć na mój wykres wydaje mi sie że ovu że wyznaczyło mi owulacje .ja mam potwierdzoną monitoringiem też na 19
I cykl od 6 mamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 08:55
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny zlitujcie się
ja po ślubie 4 lata, mąż był tym pierwszym poznałam to jak miałam 16 lat
z obiadem to jeszcze nie wiem co ale teraz robię jagodzianki bo mi ostatnio narobilyscie ochoty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 09:01
-
Marza89 wrote:Piękny wykres! Faktycznie wszystko wskazuje na owulke
ja mam potwierdzoną monitoringiem też na 19
I cykl od 6 mam
A kiedy będziesz testować ?
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
Malwa13 wrote:Hej dziewczyny zlitujcie się
ja po ślubie 4 lata, mąż był tym pierwszym poznałam to jak miałam 16 lat
z obiadem to jeszcze nie wiem co ale teraz robię jagodzianki bo mi ostatnio narobilyscie ochoty
-
AdasiowaMama wrote:A kiedy będziesz testować ?
pewnie nie wytrzymam i pójdę na betę 28-29
-
Ale piękne imiona macie
ciężko będzie zapamiętać
Ja już po pobieraniu krwizrobiłam panel tarczycowy, glukoze i się szarpnelam na kwas foliowy- wyniki dopiero w poniedziałek
Co do obiadu to ja dziś szykuje dorsza pieczonego z warzywami plus ziemniaczki w mundurkachmąż pewnie tym się nie naje więc jeszcze u teściowej obiad zje
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Ale piękne imiona macie
ciężko będzie zapamiętać
Ja już po pobieraniu krwizrobiłam panel tarczycowy, glukoze i się szarpnelam na kwas foliowy- wyniki dopiero w poniedziałek
Co do obiadu to ja dziś szykuje dorsza pieczonego z warzywami plus ziemniaczki w mundurkachmąż pewnie tym się nie naje więc jeszcze u teściowej obiad zje
-
MissKathy92 wrote:Ale piękne imiona macie
ciężko będzie zapamiętać
Obiadek super, tylko ryb nie linie a wiem, że to podstawa w zdrowym odżywianiuMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Ale piękne imiona macie
ciężko będzie zapamiętać
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny