Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:To chyba tylko ja się nie domyśliłam, że Marza to Marzena
Miss, u Ciebie podejrzewałam imię Kasia
Ciekawe jak Plamka ma na imię
A mój nick jest z serialu Pamiętniki Wampirow- kiedyś miałam straszną jazde na ten serial i uwielbiałam bohaterkę o imieniu Katherine więc tak zostało
Poza tym lubię imię Kasia, niestety córki tak nie nazwę bo siostra męża Kasia
A dla Plamki obstawiam PatrycjaMarza89, Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wiedziałam że tak będzie. Zostawić Was na jeden wieczór
Ja z moim mężem 10 rok, dzisiaj mija 3 miesiąc po ślubie, więc nowożeńcy
Na obiad dzisiaj nie mam pojęcia co zrobić. Obmyślę jakiś plan jak będę w sklepie. Chyba leczo by mi się chciało.
U mnie już po @. Leciutkie plamienie tylko. W ogóle cała @ była bezbolesna i baaaardzo skąpa. Muszę zgrubić sobie endometrium i schudzić dupę. Uroczyście wracam do normalnych nawyków żywieniowych bo ostatnio zarlam bez opamiętania bo przecież w ciąży nie wolno się odchudzać. I te 7 miesięcy się nie pilnowałam. Właśnie moje krótkie spodenki które ściągałem bez rozpinania, musiałam rozpiąć żeby założyć.
A tak jak mówicie, zdrowa mama to zdrowe dziecko.
I dziewczyny, nie używajcie tych drogeryjnych żeli intymnych bo one zmniejszają żywotność plemników i zabijają je. Jest żel conceive którego można używać przy staraniach.
Miłego dzionka. Idę umyć głowę i na zakupy. Z buta, żeby więcej spalić.Marza89, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:Cześć Dziewczyny!!!
Przegięłyście!!!!!!!!!!!!!!! :
Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
Kurcze jak ja zdołam odpowiedzieć na wszystkie pytania
No dobra postaram się podołać
Witam się jeszcze raz Mam na imię Karolina (Ania byłaś blisko ) Mam 25 lat (jeszcze )
Z mężem jestem od 6 lat Niebawem miną 2 lata odkąd jesteśmy małżeństwem
Mój nazywa się Marcin
I to z nim pierwszy raz uprawiałam seks w wieku 20 lat
Chyba wszystko? czy coś pominęłam?Ania95, Kasiulka90, Marza89 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Kurcze jak ja zdołam odpowiedzieć na wszystkie pytania
Witam się jeszcze raz Mam na imię Karolina (Ania byłaś blisko ) Mam 25 lat (jeszcze )
Mój nazywa się Marcin
Chyba wszystko? czy coś pominęłam?
Końcówka imienia się zgadza haha to Wy jak my w 2012 poznanie w 2016 ślub teraz musimy mieć dzieci z tego samego rokuPlamka_92, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Kurcze jak ja zdołam odpowiedzieć na wszystkie pytania
Mój nazywa się Marcin
Chyba wszystko? czy coś pominęłam?
Fajnie jest nie mieć porównania jaki jest seks z innym facetem nie? Ja się cieszę że dla męża wszystko oddałam, oczywiście nie czekaliśmy do ślubu ale wiedziałam od razu że to ten jedynyPlamka_92 lubi tę wiadomość