Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Ja jestem Patrycja i mam 27 lat. Dzisiaj w końcu wyznaczyło mi owulację. Z tym, że nie powinna ona według temperatury wystąpić 18.06? Później były trzy skoki następujące po sobie. Zupełnie nie rozumiem tej owulacji 20.06.
szczerze sama jeszcze nie kumam wykresu bo to bedzie moj 1
bo w poprzednim nie mierzylam temperaturkiaktap lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Iza :*
Ania :* ( będzie łatwiej bo nie wiedziałam jak odmienić Twój nick) haha
Jestem Marzena, ale to raczej każdy się domyśliłWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 08:20
Phia, aktap lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Cześć dziewczyny!
Iza :*
Ania ( będzie łatwiej bo nie wiedziałam jak odmienić Twój nick) haha
Jestem Marzena, ale to raczej każdy się domyślił
Ale tu chyba dużo Aneczek
no wiesz nick masz mało domyślny hehe (żart)
Patka jeszcze jestMarza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina jestem w zwiazku od 6lat mamy 4letniego syna 1poronienie za soba ... I nowe nadzieje na nasteone cykle
Co do obiadu hmm sama nie mam pomysłu, zawsze mam z tym problemaktap lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
Hej Karola *
Też nie mam pomysłu na obiad...
Jak mam wszystkie imiona zapamiętać muszę spisać chyba gdzieś hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 08:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Masakra ale ja mam zaległości tyle naprodukowałyście stron
Koniec roku i miałam mega urwanie głowy Ale teraz już na spokojnie mogę dziennie czytać i pisać
Ja mam na imię Michalina
Teraz to mój pierwszy cykl z testami owulacyjnymi i mam do Was pytanie - czy testy mogą kłamać?
Wydaje mi sie że owulacja juz była a niestety testy ciągle negatywne... Nie rozumiem tego... hmm może w złych godz robie testy? Nie wiem już sama -
Chasia wrote:Cześć dziewczyny
Masakra ale ja mam zaległości tyle naprodukowałyście stron
Koniec roku i miałam mega urwanie głowy Ale teraz już na spokojnie mogę dziennie czytać i pisać
Ja mam na imię Michalina
Teraz to mój pierwszy cykl z testami owulacyjnymi i mam do Was pytanie - czy testy mogą kłamać?
Wydaje mi sie że owulacja juz była a niestety testy ciągle negatywne... Nie rozumiem tego... hmm może w złych godz robie testy? Nie wiem już sama
Testy powinny wyjść o każdej porze dnia, ja popudniami robiłam a jakie masz testy? Z allegro są słabe, lepsze z rossmana bądź aptekiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 08:31
-
Marza89 wrote:Cześć :*
Testy powinny wyjść o każdej porze dnia, ja popudniami robiłam a jakie masz testy? Z allegro są słabe, lepsze z rossmana bądź apteki -
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Cześć :*
Testy powinny wyjść o każdej porze dnia, ja popudniami robiłam a jakie masz testy? Z allegro są słabe, lepsze z rossmana bądź apteki
Ja mam z Rossmanna...
I powiem szczerze że robiąc ostatnio... To miałam blada widoczną 2 kreskę a na 2 dzień cień cienia ale kupiłam późno i dlatego
teraz zobaczymy hehe... i przetestujemy dokładniej -
Chasia wrote:No właśnie zamówiłam przez allegro... W sumie przez 2 dni wychodziła mi ta druga krecha taka bledsza no ale to i tak negatyw...
Mi ta bledsza prawie zawsze wychodziła i też miałam z allegro
Kupiłam teraz w rossmanie i są super chociaż teraz miałam owulka więc też miały co pokazać w końcu haha