Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabriella wrote:Ja miałam robione sono hsg, przed tym musiałam zrobić posiew z kanału szyjki macicy i wirusologię.
Czyli czystosc pochwy a wirusy to np chlamydia? A ile sie czeka na te wykiki? Robilas ten zabieg wna jeden dzien i pozniej do domu ii ile to kosztujeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 21:56
Pcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Wszystko by mnie bolalo hehe...
A ty mowisz ze po badaniu usg cie boli :p
I co zdecydowalas czy idziesz jutro
Boli bo mnie walą tą głowicą po szyjce
Nie wiem jeszcze - zobaczę jutro w ciagu dnia jak mi się ułoży (może lepiej iść- doradzi co od 1 dc robić, leki ?). -
ciasteczko82 wrote:Boli bo mnie walą tą głowicą po szyjce
Nie wiem jeszcze - zobaczę jutro w ciagu dnia jak mi się ułoży (może lepiej iść- doradzi co od 1 dc robić, leki ?).
No wlasnie moze i racja jakis pomysl bedzie mial. Jak beda potrzebne to i moze jaki lek da.
Pcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Czyli czystosc pochwy a wirusy to np chlamydia? A ile sie czeka na te wykiki? Robilas ten zabieg wna jeden dzien i pozniej do domu ii ile to kosztuje
-
Gabriella wrote:Zabieg trwa ok 20 min, zapłaciłam za niego 700 zł, z tego co czytałam to w różnych miejscach robią różne badania, to już byś się musiała dowiedzieć tam gdzie będziesz robić. Wiem, że na NFZ robią hsg takie ze zdjęciami rtg, a sono hsg jest bez zdjęć rtg, dzięki czemu można się w tym samym cyklu starać, przy hsg trzeba miesiąc odczekać.
Czyli mialas bez zdjec to usg ci robili tak? A dawali ci kontrast czy sól fizj?Pcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gabriella wrote:Ja się obawiałam tego badania, ale nie było bardzo bolesne, a wynik naszczęście wyszedł pozytywnie
Kazde badanie jest straszne szczegolnie jak sie nie wie czego sie spodziewac.
A mialas do niego jakies wskazania czy tak po prostu chcialas sprawdzicPcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Helo czekam na badanie ...
bez kitu - to niemożliwe żebym zaszła - pomijam zdrowie, ale mam tyle stresów w pracy (plus tyle pracuje) że w życiu mi się nie uda paskudny zawód ...
To daj znac co tam Lekarz powiedzial i co widzial
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 17:36
Pcos
-
nick nieaktualny