Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Ok - owulacja była (ten monit ze środy to było pękający pęcherzyk) - pękł; płyn w zatoce. Endo 10 mm - bardzo prawidłowe wszystko na razie Ok ...
Za 10-12 dni testować .... dostałam juz leki na owulacje od 3 dc.
No to cos sie dowiedzialas.a to od dzis masz testowac za 10 12, dni? A jakie to masz leki a dal ci je zebys miala lepsza owuciasteczko82 lubi tę wiadomość
Pcos
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Chyba dobre te nowiny dziś??
Tzn mam testować za tydzień już.
Lek- Aromek... ledwo rozczytuje
Moze ci nie bedzie potrzebny hehehe... mam taki sam lek tylko pod inna nazwa. A cos po nim dal ci zeby stosowac luteine czy dupkaciasteczko82 lubi tę wiadomość
Pcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:A jesli. A jakie robisz badania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 20:28
Lola_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:No wlasnie a wolno pic wino bo tez bym sie napila. A co jak w ciazy sie jest
W środę też żegnałam się z sushi ale jestem naiwna ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 20:36
-
ciasteczko82 wrote:Realnie u mnie nawet się nie zagnieździło więc można pić - nie dużo i zalecane czerwone. Za tydzień już nic nie wypije ale to może (o ja naiwna) być moje ostatnie 2 lampki nie zaszkodzą
W środę też żegnałam się z sushi ale jestem naiwna ....
To moze ja tez wypije co sie bedzie w lodowce marnować.
Pcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:To moze ja tez wypije co sie bedzie w lodowce marnować.
To zdrówko - za nasze pozytywne testy - &&&&!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 20:41
Lola_M lubi tę wiadomość
-
ciasteczko82 wrote:Serio - 2 lampki nie zaszkodzą poprawiaja endometrium nawet !
To zdrówko - za nasze pozytywne testy - &&&&!!!
Jak mi maja poprawic endo jak mialam juz giganta 14mm wiesze byc nie moze.
Ale i tak sie napiję tez mam czerwoneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 20:43
Pcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny