Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzi wrote:Endokrynolog stwierdziła, że ginekolog dobrze dobrał ten czasookres, tak aby nie przyblokować innych hormonów...
Tylko czasami już nie wiem kogo słuchać...bo np. ginekolog mówi odstawić Bromka albo brać pół tabletki...a endokrynolog "brać pół to tak jakby nie pomagać i nie szkodzić"...ach...i bądź tu mądry człowieku
To ja mam zalecone pol tabletki bromka odi gin. A 20 lutego mam wizyte u endo ciekawe co mi na to powiePcos
-
Lola_M wrote:To ja mam zalecone pol tabletki bromka odi gin. A 20 lutego mam wizyte u endo ciekawe co mi na to powie
-
nick nieaktualny
-
magdzi wrote:Ja Bromka biorę już ponad 3 lata...Do edno idę znowu na początku marca. Trudne do ogarnięcia są te wszystkie hormony, a każda kolejna wizyta w laboratorium uszczupla mój portfel przy wydłużającej się liście badań
No ja ostatnio od endo tez dostalam kilka na raz i tez nie tanich i jeszcze bede placic wizyte i dojechać musze do niego. Gon tez nie szczędzi lekow eh... tyle to wszystko kosztuje i pieniedzy i nerwow i czasuPcos
-
Lola_M wrote:Czyli nie robilas badan hormonalnych. A kejarza warto dobrego szukac
Niee, jeszcze nie. W przyszłym tygodniu idę do lekarza po skierowanie na podstawowe badania i hormony. Idę zapisać się do ginekolog, która ponoć jest bardzo dobra w leczeniu niepłodności. Kładzie też pacjentkę do siebie na oddział, robi wszystkie badania, w razie potrzeby wykonuje też HSG.
Jejku dziewczyny ja Was podziwiam jak Wy jesteście ogarnięte w tym temacie dla mnie póki co to czarna magiaciasteczko82 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Niee, jeszcze nie. W przyszłym tygodniu idę do lekarza po skierowanie na podstawowe badania i hormony. Idę zapisać się do ginekolog, która ponoć jest bardzo dobra w leczeniu niepłodności. Kładzie też pacjentkę do siebie na oddział, robi wszystkie badania, w razie potrzeby wykonuje też HSG.
Jejku dziewczyny ja Was podziwiam jak Wy jesteście ogarnięte w tym temacie dla mnie póki co to czarna magia
Wiec masz dobrego lekarza to napewno warto isc. Zleci badania i bedzie wiadomo od czego zaczac
DobranocPlamka_92 lubi tę wiadomość
Pcos
-
nick nieaktualny
-
Ciateczko radca prawny, ciekawy zawód ale stresu na pewno sporo. Mi się to kiedyś podobało ale teraz już w normalnym życiu już mi za dużo tych kodeksów Teraz kredyt i kolejne studiowanie jak to najlepiej rozwiązać
A temp. dobrze że wyższa oby nie przez chorobęciasteczko82 lubi tę wiadomość
-
Ja troszkę dołek w czwartek złapałam, bo nie brałam wolnego w pracy na wizytę u gin. Zazwyczaj później po prostu przychodzę i nie ma problemu, a tu... akurat w tym samym czasie mamy puszczać live nową wersję strony i muszę być w pracy. Klient termin zaakceptował o koniec.
Dzwoniłam do gin czy mogę później przyjść i dupa. Będę mogła dopiero na marzec się rejestrować. I na początek bez sensu bo zaraz okres, a po @ chcieliśmy ruszyć. I jeszcze przyszły witaminki, żel i testy (bo już większe zamówienie za jednym zamachem zrobiłam).
I nie wiedziałam co robić. Ale w końcu stwierdziliśmy że nawet gin mówił że to nie powód żeby się wstrzymywać i dopiero potem zobaczymy jak wygląda sytuacja to będziemy próbować w marcu. Tyle czasu już czekaliśmy że nie chcemy znów odkładać.ciasteczko82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dopiero we wt mogłabym się umawiać. @ planowana jest na 10.03 więc jak mówię na początku bez sensu bo jakby coś smarował to do @ się nie zagoi, a potem nie chcę bo chcemy dzidzię
Akurat mam nadzieję rozwiążemy zagadki z częściową darowizną i kredytem, żeby potem spokojnie zająć się bez stresu z dokumentami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzęść tak się zastanawiam (oczywiście najlepiej to wychodzi w nocy jak nie można spać) czy nie zrobić znowu wszystkich badań hormonalnych przed zmianą lekarza. Wizytę mam na 28.02 więc powinnam wcześniej dostać @ (powinna dostać ok poniedziałku) i w 2 lub 3 dniu (bez progesteronu bo będzie za wcześnie) bo od ostatnich kompleksowych badań minęło jakieś 6 miesięcy.
Gabriella lubi tę wiadomość
-
ciasteczko82 wrote:czyli nie zaczęliście jeszcze starań ?
Cholerka - my wczoraj padliśmy i nie było miziania - ale to i tak 3 dpo był więc może nic straconego (sex był nd, wt środa i czw, czyli przed owu, w dniu owu i dzień po)- czy to wystarczy ?
Po owu to już i tak raczej tylko dla przyjemnościWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 12:21