Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ciasteczko82 wrote:Ja też już nic nie rozumiem wszystko mi się już miesza
Co do bety/ ta ginekolog (specjalistka od niepłodności, jak zaznaczyła bo też się obruszyłam na jej teorie, że beta rośnie od momentu zapłodnienia) wyraźnie twierdziła, że od momentu zapłodnienia beta nie wynosi już 0.0. Yhmmm
No to z tymtym to sie moge zgodzic ale beta powyzej 5 jest uznawana za ciaze. To czemu w labo nie jest napisane ze powyżej 0.0 to juz ciaza.
Bo sa niektore choroby co wytwarzaja bete w organizmie..
Hehe to lecimy jutro na bete jak nie bedzie 0.0 to ciaza :p
Zartuje oczywiscie dzis kupilam sobie test i lezy i czekaPcos
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:raz miałam betę 0,3 więc wg teorii tej gin byłam w ciąży
A co do maratonu - przyjemny ale ledwo dajemy radę
Szczerze to nie mam ochoty iść na monit jutro - boli mnie szyjka !!taka wymęczona tymi ostatnimi badaniami ...
No wlasnie mialas 0.3 to moze bylas w ciazy biochemicznej jesli teoria lekarki sie sprawdza.
A jutro po co ten monitPcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWieczór relaksu zaliczony sauna i małe "piekiełko" u sauna mistrza równieżLola_M wrote:A no to duzo. To przez bromka tak bo ja tez go zaczęłam niedawno brac
-
nick nieaktualny
-
Ania2014 wrote:Wieczór relaksu zaliczony sauna i małe "piekiełko" u sauna mistrza również
Tak to przez bromka najpierw przez tydzień brałam pół tabletki potem całą na szczęście należę do osób, które nie miały przebojów ze skutkami ubocznymi. Przez jakiś czas dokuczały mi tylko bóle głowy i lekka senność.
To ja wszystkie leki zle znosze a przy bromku w pierwszy tydz to mnie nawet żołądek bolal
Glowa tez i takie zle samopoczucie mialamPcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Miala może ktoras z was robione hsg bo sie caly czas nad tym zastanawiam. Czy wogole nie przerwac narazie tych staran zeby najpierw zrobic to badanie.
Tylko jakie badania sie przed tym robi