Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNadrabiam zaległości i aż mnie złości że mój znowu u rodziców zostaje aż nie mogę doczekać się urlopu jak gdzieś wyjedziemy i pozbawie go komórki wariat wariantem ale jakieś okoliczności "przyrody" muszą być na robienie dziecka a nie ze wyrywam chwilę żeby tylko coś wyszło ale jeszcze nie wie co go czeka jak się w domu pojawi... Będzie poważna rozmowa...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co dziewczynki ja sie dziś już z wami żegnam będziemy oglądac film może jakieś igraszki tak sie nakręciła nadrobie was jutro
a wy do roboty wszystkieMalwa13 lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Mój też!!! I zawsze ten sam uśmieszek ma na twarzy
Nooo Taaakie szczęście jakby szczeniaczka dostał hihihi
Eh... Aż żal, że znów nocke ma w pracy :pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 20:56
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Ania2014 czemu zostaje u rodzicow a nie w domu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 21:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Bo przyjechał jego wujek i robi raban w domu ciągle policja i te sprawy a że w domu chora babcia niepełnosprawny brat i chory na serce ojczym oraz niewiele zdrowsza matka to obawia się co tam się może stać i często tam nocuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 20:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od wczoraj wieczór do teraz zrobiłam w sumie po wielkich porcjach: gołąbków, faszerowaną cukinię, spaghetti, bigos z młodej kapusty, mielone i sos z pomidorów .
Także wszystkie na obiad zapraszam!
Ja tak mam, że raz a porządnie w kuchni staje, potem zamrazam porcje i nie martwię się o gotowanie co dzień
Moje TSH normalnie poniżej 1 w ciąży ponad 2,7. Teraz biorę już 75 euthyroxu.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny