Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Plemników nie nadążają produkowaćIV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Od wczoraj wieczór do teraz zrobiłam w sumie po wielkich porcjach: gołąbków, faszerowaną cukinię, spaghetti, bigos z młodej kapusty, mielone i sos z pomidorów .
Także wszystkie na obiad zapraszam!
Ja tak mam, że raz a porządnie w kuchni staje, potem zamrazam porcje i nie martwię się o gotowanie co dzień
Moje TSH normalnie poniżej 1 w ciąży ponad 2,7. Teraz biorę już 75 euthyroxu.
Faszerowana cukinia... Pycha zrobię za 2 dni, bo na na razie mamy kurczaka w sosie śmietanowo-koperkowymPhia lubi tę wiadomość
-
Ja z moim całymi dniami obije chodzimy nagi, śpimy nago, gotujemy nago itd. Takie z nas naturalsyIV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Zboczuchy z Was świetne! To super, wszyscy powinni czerpać ogromną radość z seksu, a nie tylko mężczyźni jak to w dawnych czasach było.
Melunia tyłozgięcie jednym, a inne sprawy czym innym. Jak kiedyś się spotkamy to Ci podpowiem jak mieć orgazm bez wspomagania. Ja dopiero po 30stce skumalam o co tu chodzi. Jedne potrzebują czasu , a inne mają to dane "z góry "Phia lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKuźwa ja tego nie rozumiem... Poszłam sobie zrobić na kolację kąsek kiełbasy i bułkę. Zjadłam. Mąż zrobił tą samą i normalnie mi śmierdzi. Ja już nie wiem co się dzieje jak ja nie jestem jednak w ciąży, o czym mówią wszystkie znaki na niebie to chyba czeka mnie poważna rozmowa z ginekologiem co z tym robić żeby te objawy wyciszyć... bo ja psychicznie zwariuje...
-
nick nieaktualnymalamisia wrote:Hej Dziewczyny! Chciałam się przywitać i pomyślałam, że ten wątek będzie się do tego nadawał. Staramy się z mężem od 7 miesięcy, w styczniu poroniłam w 9 tygodniu. Zrobiłam podstawowe badania, okazało się, że mam niedoczynność tarczycy, zaczęłam się leczyć. Obok mnie wszystkie koleżanki z Maluszkami lub w ciąży, nie za bardzo rozumieją co przeżywam i chyba trudno je winić, one mają zupełnie inne problemy. Niemniej czasami jest ciężko. Co mnie zdziwiło to to, że faceci okazali się jacyś empatyczni i nigdy nie powiedzieli nic przykrego. A babki potrafią dojechać takim komentarzem i to chyba bez zastanowienia po prostu, że żyć się nie chce.
A aktualnie? Kilka dni temu dostałam okres, ale poprzedzony plamieniami. Coś mnie tchnęło i zrobiłam test, który okazał się pozytywny. Potem zrobiłam jeszcze trzy i na każdym cień kreski, tylko pierwszy wyraźny. Okres wygląda na całkowicie normalny, po tych plamieniach i trwa 3 dzień. Lekarz wysłał mnie na betę, ale kazał się nie nastawić, bo nic nie wskazuje na ciążę. I chyba wolałabym, żeby mi powiedzieli, że coś poszło nie tak z testami i tej ciąży nigdy nie było,niż że powtórzyła się sytuacja ze stycznia
Pozdrawiam wszystkich i trzymam za Nas wszystkie kciuki.
Bądź dobrej myśli :-* tutaj na pewno poczujesz sie lepiej -
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Zboczuchy z Was świetne! To super, wszyscy powinni czerpać ogromną radość z seksu, a nie tylko mężczyźni jak to w dawnych czasach było.
Melunia tyłozgięcie jednym, a inne sprawy czym innym. Jak kiedyś się spotkamy to Ci podpowiem jak mieć orgazm bez wspomagania. Ja dopiero po 30stce skumalam o co tu chodzi. Jedne potrzebują czasu , a inne mają to dane "z góry "
A o co tu chodzi? podziel się tą informacją -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Kuźwa ja tego nie rozumiem... Poszłam sobie zrobić na kolację kąsek kiełbasy i bułkę. Zjadłam. Mąż zrobił tą samą i normalnie mi śmierdzi. Ja już nie wiem co się dzieje jak ja nie jestem jednak w ciąży, o czym mówią wszystkie znaki na niebie to chyba czeka mnie poważna rozmowa z ginekologiem co z tym robić żeby te objawy wyciszyć... bo ja psychicznie zwariuje...
Coś tu musi być na rzeczy, tyle objawów... Czekamy na wyniki razem z Toba! -
nick nieaktualnyJestem nowa i też Cię witam
Co do objawów.. Norma.. Ja tam już się przyzwyczaiłM że co misie a ciąża.. Hehe... Ale jak teraz byłem w tej cb.. To widziałam różnice w pochwie.. I wiem że to będzie następnym razem świadczyć o zapłodnieniu
A ja się na razie żegnam.. Hehe.. Wygonilam mojego pod szybki prysznic a ja już czekam na niego i zaraz nurkuje pod kocyk -
Cukinie zostały tylko 4 kawałki. Kto pierwszy ten lepszy.
Malunia a może ja zainwestuje bo mam z czego, a Ty ogarniesz cukiernię i utworzymy jakaś spółkę. Zawsze chciałam mieć swój biznes, ale nie miałam pomysłu. Bycie prezesem mi nie wystarcza, bo to jednak nie moje jest.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyMammaN wrote:Coś tu musi być na rzeczy, tyle objawów... Czekamy na wyniki razem z Toba!
Płakać mi się chce, bo to nie jest normalne. Nawet mój stwierdził że mi strasznie brzuch wydęło... i że mi piersi napuchły... Troche się boję że coś jest nie tak... -
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:AntyTg mialam cos okolo 520 a norma 112 jak dobrze pamietam, a ten test obciazenia glukozą, OGTT. Będziemy dzialac