Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:No proszę, staraczki biznes może otworzą faaajnie. Byśmy potem z naszymi pociechami na dobre ciacho miały gdzie przyjechać
Dokładnie
Ej a jako znajome staraczki będziemy mieć jakieś rabaty?AdasiowaMama lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też już przysypiam. Miłej nocki. Proszę się nie stresować niepotrzebnie!! Ja wychodzę z założenia że nie wymyślam problemów tam gdzie ich nie ma (chodź czasem ciezko), staram się cieszyć z tego co jest tu i teraz a na reszte, nawet jak to jutrzejsze badanie to... To będzie to jutro dziś idę lulu w objęciach faceta którego kocham.. Dzieci dojechały bezpiecznie.odkladamy na noc smutki dziewczyny!. Dobranoc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja również padam na ryjek tyle emocji dziś miałam że marzę tylko o dobrym seksie na dobranoc i podusi pod główką także zmykam w ramiona męża dobranoc kochane :*
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze ja zostałam. Męża nie ma. I co tu robić. Wyć do księżyca.
Miss jak będziesz jechać do 100licy Podlasia to mów. Wodę na kawę nastawie. I chyba masz trochę bliżej niż 120?
A nie sorki. 123 - aż sprawdziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 22:06
MissKathy92 lubi tę wiadomość