Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
melunia91 wrote:Płakać mi się chce, bo to nie jest normalne. Nawet mój stwierdził że mi strasznie brzuch wydęło... i że mi piersi napuchły... Troche się boję że coś jest nie tak...
-
melunia91 wrote:Kuźwa ja tego nie rozumiem... Poszłam sobie zrobić na kolację kąsek kiełbasy i bułkę. Zjadłam. Mąż zrobił tą samą i normalnie mi śmierdzi. Ja już nie wiem co się dzieje jak ja nie jestem jednak w ciąży, o czym mówią wszystkie znaki na niebie to chyba czeka mnie poważna rozmowa z ginekologiem co z tym robić żeby te objawy wyciszyć... bo ja psychicznie zwariuje...
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Cukinie zostały tylko 4 kawałki. Kto pierwszy ten lepszy.
Malunia a może ja zainwestuje bo mam z czego, a Ty ogarniesz cukiernię i utworzymy jakaś spółkę. Zawsze chciałam mieć swój biznes, ale nie miałam pomysłu. Bycie prezesem mi nie wystarcza, bo to jednak nie moje jest.
Kochana nawet u mnie na osiedlu jest miejce. Piękne, wyremontowane. Miejsca dużo na stoliki. Mam nawet w głowie wystrój. Nazwy w głowie. Ale finansowo niestety cienko.
Patrz jaki lokal - https://www.otodom.pl/oferta/lokal-uzytkowy-61-m-katowice-ID3Gu8U.html#b04925937f -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Kochana , a ja Ciebie do porządku przywołam. Nie gniewaj się, ale moim skromnym zdaniem to raczej marne szanse na pozytywny rozwój sytuacji. Oczywiście jest to możliwe...ale. ja zawsze mówię , że lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować,więc tak też się nastawiam. Psychika ludzka nie zna granic. Wszystko jesteśmy w stanie czuć jeśli na prawdę tego chcemy. Podobnie jak z wializuacjami
Wiem wiem... Już się uspokajam. Wszystko w głowie siedzi. Ale nadzieja umiera ostatnia... mimo wszystko przy młodym miałam okres normalny i może to mnie tak trzyma... -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Płakać mi się chce, bo to nie jest normalne. Nawet mój stwierdził że mi strasznie brzuch wydęło... i że mi piersi napuchły... Troche się boję że coś jest nie tak...
Spokojnie Kochana, odbierzesz wynik jutro i wszystko się wyjaśni. I nie płacz, smutek i stres szkodza na wszystko :* postaraj sie wyciszyć. Moze niech Ci mąż zrobi masaż? Jakaś relaksacyjna muzyczka -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Masz Melunia na to jakiś gotowy biznes plan???
Kiedyś myślałam zeby zrobić ale jak nie miałam pieniędzy to po co? Mam w głowie plan jakby to miało wyglądać. Co bym mogła robić. Na osiedlu brakuje takiego miejsca. Co prawda jest w domu kultury i znajomy prowadzi ale to głównie klientami są osoby uczęszczające na zajęcia.
Jest też Silesia City Center ale tam są sieciowe kawiarnie.
A mnie się zawsze marzyło żeby mieć ladę z ciastami własnej roboty, piękny ekspres do kawy, nawet z miasteczka moich rodziców byłaby pyszna kawa którą wypala sam młody chłopak. Pierwsze założył firmę wypalającą kawe a później kawiarnie otworzył i robi teraz dostawy na śląsku. (Palarnia kawy Proper)
Ściany w malinowej farbie góra a dół w kostkach czekolady. Galaretki z owocami i bitą śmietaną, desery jogurtowe, ciasta typowo domowe - nie jakieś wymyślne ale swoje. No i lody albo swoje (tylko receptura jest jeszcze nie dopracowana) Albo grycan Ewentualnie wspópraca z rzemieślniczymi których w Katowicach nie brakuje -
No i znowu zglodnialamIV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
ABI90 wrote:Miss u mnie tylko antyTg antyTpo w porzadku. Kiedys w wieku 13 do 17 lat leczylam się na niedoczynność. Pozniej bunt, odstawilam teki i od 11 lat nie biore i dzisiaj 3 lekarz powiedzial ze wszystko w porzadku. Glukoze mam w normie. Ale kazal to zrobic. + badanie nasienia i powrot znowu na wizyte.
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Kiedyś myślałam zeby zrobić ale jak nie miałam pieniędzy to po co? Mam w głowie plan jakby to miało wyglądać. Co bym mogła robić. Na osiedlu brakuje takiego miejsca. Co prawda jest w domu kultury i znajomy prowadzi ale to głównie klientami są osoby uczęszczające na zajęcia.
Jest też Silesia City Center ale tam są sieciowe kawiarnie.
A mnie się zawsze marzyło żeby mieć ladę z ciastami własnej roboty, piękny ekspres do kawy, nawet z miasteczka moich rodziców byłaby pyszna kawa którą wypala sam młody chłopak. Pierwsze założył firmę wypalającą kawe a później kawiarnie otworzył i robi teraz dostawy na śląsku. (Palarnia kawy Proper)
Ściany w malinowej farbie góra a dół w kostkach czekolady. Galaretki z owocami i bitą śmietaną, desery jogurtowe, ciasta typowo domowe - nie jakieś wymyślne ale swoje. No i lody albo swoje (tylko receptura jest jeszcze nie dopracowana) Albo grycan Ewentualnie wspópraca z rzemieślniczymi których w Katowicach nie brakujemelunia91, Phia, MammaN lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Kasą się nie martw. Napisz dobry biznes plan i przedstaw wszystkie możliwości, a ja postaram się znaleźć finansowanie jeśli prognozy będą obiecujące. Mówię zupełnie poważnie.
No proszę, staraczki biznes może otworzą faaajnie. Byśmy potem z naszymi pociechami na dobre ciacho miały gdzie przyjechaćPlamka_92, melunia91, AdasiowaMama, natalka_24 lubią tę wiadomość
-
Sandersik wrote:Chyba tak miało być abyśmy mialy szanse się poznać! Teraz jak juz to zrobilysmy zostanie nam tylko zajść w ciąże
Sandersik mądrze gada! Polać jej!Ania95, Phia, MissKathy92, Sandersik, MammaN lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)