Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jest koszmar nie zgaga. Ciagle mi podchodzi kwas do gardla i mi sie odbija. Siedze. Leze. Chce zasnac i nie moge. Co sie obroce to mi sie odbija. Juz nie mowie ze nie tylko mi sie odbija bo jak nie gora to dolem idzie. Moj mi powiedzial ze jak wstanie zielony jak shrek to ze mna nie spi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorota, 32 lata, pierwsze dziecko, pół roku temu wyszłam za mąż. Trochę późno, ale długo szukałam tego jednego jedynego, aż w końcu znalazłam A już myślałam, że będę sama, kupię sobie kota itd. W sumie to się już z tym pogodziłam, że tak spędzę życie, ale los chciał jednak inaczej. W czwartek mam wizytę u gina i zastanawiam się nad pakietem badań, ale może poczekam jak się nie uda to wtedy zacznę szukać. Wszyscy naokoło mi wmawiają, że dla mnie już za późno na macierzyństwo i mnie to dołuje. Jednak z mężem doszliśmy do wniosku, że nie wyobrażamy sobie naszego małżeństwa tylko we dwoje i jak nie spróbujemy to będziemy żałować.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyHej Dorota dlaczego za pozno, ja mam 36 i nie nastawiam się na jakieś cuda, ale wierzę że Nam wyjdzie głową do góry! Źle myśli tylko przyciągają źle rzeczy:)
Ja mam. Od paru Msc tak że max 5 pobudka, wczoraj obudziłam się o 2, czasem przysypiam, czasem nie,wstać muszę o 7.
Myślę dziewczyny o prolaktynie, żeby zbadać. Powiedzcie mi proszę czy bada się ja w konkretnym jakimś dniu cyklu? Nie można ile dni wcześniej sportu i seksu uprawiać? :* -
Witajcie dzieczyny nowe jak i stałe bywalczynie ja juz w pracy .
Mam ciezki dzien . Temperatura spada wiec nici z ciazowego brzucha . Tak cos podejzewalam no ale mowi sie trudno bede nardzoej plodna za miesiąc no nie ?
A co do badan to jak narazie nie pomoge bo jestem jeszcze zielona .
Milego dniaa .Marza89 lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
didi123 wrote:Dorota, 32 lata, pierwsze dziecko, pół roku temu wyszłam za mąż. Trochę późno, ale długo szukałam tego jednego jedynego, aż w końcu znalazłam A już myślałam, że będę sama, kupię sobie kota itd. W sumie to się już z tym pogodziłam, że tak spędzę życie, ale los chciał jednak inaczej. W czwartek mam wizytę u gina i zastanawiam się nad pakietem badań, ale może poczekam jak się nie uda to wtedy zacznę szukać. Wszyscy naokoło mi wmawiają, że dla mnie już za późno na macierzyństwo i mnie to dołuje. Jednak z mężem doszliśmy do wniosku, że nie wyobrażamy sobie naszego małżeństwa tylko we dwoje i jak nie spróbujemy to będziemy żałować.
NIGDY nie jest za późno na dziecko!!! Pewnie najlepiej po trzydziestce wykopać sobie dołek, położyć się i czekać na śmierć bo przecież jest za późno na to i tamto nie słuchaj takich głupot i działajcie narazie na luzie a jak nie będzie wychodzić to z pomocą lekarza trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Konieczynka wrote:Jeszcze ja zostałam. Męża nie ma. I co tu robić. Wyć do księżyca.
Miss jak będziesz jechać do 100licy Podlasia to mów. Wodę na kawę nastawie. I chyba masz trochę bliżej niż 120?
A nie sorki. 123 - aż sprawdziłam -
AdasiowaMama wrote:Witajcie dzieczyny nowe jak i stałe bywalczynie ja juz w pracy .
Mam ciezki dzien . Temperatura spada wiec nici z ciazowego brzucha . Tak cos podejzewalam no ale mowi sie trudno bede nardzoej plodna za miesiąc no nie ?
A co do badan to jak narazie nie pomoge bo jestem jeszcze zielona .
Milego dniaa .
U mnie tez temperatura spada, więc już sie przygotowywuje na nowy cykl i już teraz odliczam dni do końca @ na ktory czekam jeszcze, no ale powinna sie pojawic dzisiaj albo jutro
Miłego dnia dziewczyny ja właśnie wyjezdzam do pracy, więc się już uslyszmy na stanowiskach pracy :*
Didi kochana na dziecko nigdy nie jest za pózno! Ja też mam w tym roku 30tke i dopiero zaczynam się starac o pierwsze, więc nic straconego po 30tceEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jeszcze w łóżku. Nie muszę wstawać robić śniadania, kanapek... Budzić. Taka niby wyluzowana matka ze mnie Kumpelka.. A juz chyba tęsknię.. Ehhh... Taka cisza.
Dzień dobry wszystkim jeszcze raz
Mi na wykresie znów góry i doliny się pokazują.. Ehhh.. -
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Dobry. Witam sie i ja przespalam te pare godzin... a teraz zmykam z mlodym i kontrol u ortopedy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny