Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 13:30
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny11 dni bez.. Nie ma mowy. To chyba tylko ja na obiad bide z Nedzą mam fasolke żółta z Bułeczka tarta i tyle. Tak jak mówiłam nie ma dieci jest minimalizm. Mój ma znów treningi więc je znów inaczej. Ale jutro robię te szparagi z mlekiem kokosowym albo tajskie.
-
Ewa89_89 wrote:11 dni bez seksu?? W życiu bym nie wytrzymała. Jaj jestem chora czy mnie życie przumusi innymi obowiązkami to max 3 dni wytrzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 11:16
16 cykl -
nick nieaktualny
-
Byłam na poczcie i wstąpiłam do sklepu, bo zachciało mi się zapiekanki z piersią z kurczaka i warzywami, zaraz się zabieram.
Też w weekend muszę sobie nowe zrobić pazurki, ale nie wiem czy się uda, bo mąż mnie do Poznania zabiera, a wieczorem gdzieś idziemy (nie wiem gdzie, bo nie chciał gadać), ciekawe co szykuje...
Ja ostatnio jak nie lubiłam czerwieni, tak chyba z pół roku tylko czerwień na pazurkach. Teraz sobie zrobiłam róż z zielenią.
A ja mam seksy tylko raz w tygodniu w weekend, o ja biedna... Ciężko było mi się na początku do tego przyzwyczaić, ale żyjemy już tak 2 lata i o dziwo dla mnie normalna, dla innych dziwny związek, bo w rozjazdach.
Wiecie może, bo przeprowadziłam się do męża po ślubie i jeszcze przychodni nie zmieniłam. Zawsze należałam do jednej, bo u mnie innej nie było. Wiecie, co muszę mieć ze sobą, aby zmienić przychodnie? Czy muszę jakąś historię wybierać itd. Zielona jestem.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania2014 wrote:Kurcze drugi dzień bolą mnie piersi ale raczej mało możliwe żebym miała teraz owulację bo to dopiero 18 dc a moje cykle są długie no chyba że jakimś cudem z 40 dni skróci mi się do ok 30-32 dni ale to chyba raczej mało możliwe
JA ostatni cylk miałam 49 dni! A w tym cyklu ovu miałam w 14 dc potwierdzony monitoringiem więc okres jeśli przyjdzie to koło 30 dc -
nick nieaktualnyW tym cyklu sobie odpuściłam monitoring od następnego będę szła bo już namówiłam Lubego na badania to już z kompletem wyników pójdę i swoje dorobię więc niestety nie jestem w stanie na 100% potwierdzić owulacji ale piersi mnie boją a to się zdąża tylko w drugiej części cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 12:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:mammaN - dodzwoniłaś się do lekarza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 12:22
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski - ja Wam dam zalecenie najlepsze z możliwych:
Bzykać się ile wlezie!
Nasi rodzice na pewno nie mierzyli sobie temperatury tylko jak naszła ochota to się kochali a za miesiąc mama zauważała, że nie ma okresu.
Niczego nie da się przyśpieszyć (a opóźnić owszem) sprawdzaniem wszystkiego wokół.
Właśnie sobie to uświadomiłam - jak grom z jasnego nieba. Jak mam zajść to zajdę i tyle. Jak mam nie zajść to choćbym mierzyła temperaturę dwa razy dziennie i jadła garściami witaminy to i tak dupa z tego.
Wybiorę do końca ten wiesiołek i przestaję się sprawdzać. Będę brała tylko kwas foliowy i używała męża do woli.didi123, Kasiulka90, Ewa89_89, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMammaN wrote:Położna miała oddzwonić i cisza... Plamienie jakby ustępuje, Ale brzuch mnie trochę boli. Biorę luteine tak jak kazał poprzednio i mam buscopan, leze teraz
Ja też takie zalecenie dostałam, że w razie jak zajdę w ciążę i pojawi się plamienie to mam wziąć 4 tabletki dupka na raz a potem dwa razy dziennie po jednej.
Wypoczywaj i się nie przesilaj. I dawaj znać co tam.
A jak Ty się czujesz? Masz jakieś mdłości? Cokolwiek? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMammaN wrote:Położna miała oddzwonić i cisza... Plamienie jakby ustępuje, Ale brzuch mnie trochę boli. Biorę luteine tak jak kazał poprzednio i mam buscopan, leze teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 12:33
MammaN lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Laski - ja Wam dam zalecenie najlepsze z możliwych:
Bzykać się ile wlezie!
Nasi rodzice na pewno nie mierzyli sobie temperatury tylko jak naszła ochota to się kochali a za miesiąc mama zauważała, że nie ma okresu.
Niczego nie da się przyśpieszyć (a opóźnić owszem) sprawdzaniem wszystkiego wokół.
Właśnie sobie to uświadomiłam - jak grom z jasnego nieba. Jak mam zajść to zajdę i tyle. Jak mam nie zajść to choćbym mierzyła temperaturę dwa razy dziennie i jadła garściami witaminy to i tak dupa z tego.
Wybiorę do końca ten wiesiołek i przestaję się sprawdzać. Będę brała tylko kwas foliowy i używała męża do woli.
Przyjmuje jak swój
Witaj MarlenkoEwa89_89 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Ania2014, ja też mam długie, nieregularne cykle i czekam na owulację i się denerwuję, że to tak długo trwa Już od kilku dni się zastanawiam, czy owu w końcu przyjdzie czy raczej cykl będzie bezowulacyjny. I spodziewaj się tu kobieto okresu xD Loteria całkowita.