Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuśkaa1 wrote:Witam Mogę dołączyć?
Nazywam się Marlena, mam 23 lata i 11 miesięczną córeczkę Sandrę, dla której chcemy rodzeństwo. -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Ja też takie zalecenie dostałam, że w razie jak zajdę w ciążę i pojawi się plamienie to mam wziąć 4 tabletki dupka na raz a potem dwa razy dziennie po jednej.
Wypoczywaj i się nie przesilaj. I dawaj znać co tam.
A jak Ty się czujesz? Masz jakieś mdłości? Cokolwiek?
Leżę i oglądam z corkami bajki i nadziwić się nie mogę jakie głupoty teraz wymyślają heh
A samopoczucie... Kawa jest fuuuu, a uwielbiam. Słodycze są fuuuy
Mój jak wypije piwo to jest bardzo fuuuuu, śmierdzi z kilometra. I mogę ciągle spać. O 17 to mam taki kryzys, że spokojnie na stojąco bym spała :p i brzuch ciągnie -
nick nieaktualnytetis wrote:mi natomiast lekarz zrobił rozpiskę taką:
przez pierwsze 11 dni zakaz sexu
przez następnie 5-6 dni codziennie na dzidziusia
i do końca cyklu to już tylko dla przyjemności;-)
stosowałam się w 80% zobaczymy czy się uda?Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMammaN wrote:Leżę i oglądam z corkami bajki i nadziwić się nie mogę jakie głupoty teraz wymyślają heh
A samopoczucie... Kawa jest fuuuu, a uwielbiam. Słodycze są fuuuy
Mój jak wypije piwo to jest bardzo fuuuuu, śmierdzi z kilometra. I mogę ciągle spać. O 17 to mam taki kryzys, że spokojnie na stojąco bym spała :p i brzuch ciągnie -
nick nieaktualnyMamuśkaa1 wrote:Sandersik - dziękuję, teraz chciałabym mieć synka
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 13:30
Sandersik lubi tę wiadomość
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Sandersik - o Sandrę staraliśmy się 1,5 roku, o drugie dopierk zaczynamy, pierwszy raz bez zabezpieczenia kochaliśmy się tydzień przed okresem, to raczej ne mogło się udać
Mama36 - no jak się ma samyh facetów w domu, to można zwariować xD w takim razie trzymam kciuki, żeby wam się udało i żeby tym razem była dziewczynka23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Laski - ja Wam dam zalecenie najlepsze z możliwych:
Bzykać się ile wlezie!
Nasi rodzice na pewno nie mierzyli sobie temperatury tylko jak naszła ochota to się kochali a za miesiąc mama zauważała, że nie ma okresu.
Niczego nie da się przyśpieszyć (a opóźnić owszem) sprawdzaniem wszystkiego wokół.
Właśnie sobie to uświadomiłam - jak grom z jasnego nieba. Jak mam zajść to zajdę i tyle. Jak mam nie zajść to choćbym mierzyła temperaturę dwa razy dziennie i jadła garściami witaminy to i tak dupa z tego.
Wybiorę do końca ten wiesiołek i przestaję się sprawdzać. Będę brała tylko kwas foliowy i używała męża do woli.
Ja dopiero jutro pokorzystam ehh... 2 dni bez to tragediaaa -
nick nieaktualny