Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Zdaje sobie sprawę, że nie jest przyjemnie, ale jak się czyta to aż zazdrość bierze! super że wszystko dobrze, niech objawy trwają jak najkrócej a maleństwo niech się super rozwija. Też mi się marzy żeby było mi niedobrze. Kochane jak już będzie.. I będę Wam tu narzekać to proszę obuchem w łeb!! Haha
-
MammaN wrote:Mnie cieszą te objawy, bo wiem że coś tam rośnie a to najważniejsze. Wszystko zniosę
MammaN lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:Polecam
Ja dopiero jutro pokorzystam ehh... 2 dni bez to tragediaaa
Ja dopiero w weekend, ale znając życie to pewnie @ przyjdzie i nici. Choć jakoś nic mnie nie boli to może i nieMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Mamma trzymam kciuki żeby nic złego się nie działo. Ja w poprzedniej ciąży też plamilam i było wszytko ok!
Witaj Marlena, rozgość się byle nie na długo
U mnie dziś mielone,ziemniaki i marchewka z groszkiem. Mniam.
Z domu wybylam zaraz po skończeniu 18 , ale tam była patologia. Nie było łatwo, ale dałam radę. Skończyłam dobre studia , a teraz jestem na szczycie kariery.
Ja mam i syna i córkę o której obłędnie marzyłam. Teraz to sama nie wiem. Chyba też corcie bym chciała,ale już nie mam takiego parcia jak wcześniej. Byle całe i zdrowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 13:23
MammaN, Mamuśkaa1 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Mama36 wrote:Ja chciałam mieć druga córeczkę, ale już w 13 tyg ciąży na usg zobaczyłam rozkrok a tam piękny sprzęcik.. Teraz już musowo musi być córa bo zwariuje sprzątać po 4 facetach! Chodź starszy Nam obiecał że jak skończy 20 lat wyprowadza się na swoje :p
Ja marzę o córeczce i mój Synek też. w sumie to on nakręcił nas na drugie dziecko jak mi powiedział: kiedy on w końcu będzie miał siostrę?
a na liście do Mikołaja namalował taka śliczną dziewczynkę z kokardkami.
dla mnie przy chłopcach najgorsze jest sprzątanie toalety, ile już rozmów na temat było, a zmian żadnych;-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 13:24
16 cykl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja chce córeczkę. A najważniejsze oby zdrowe było to dzieciątko .
Seksoholiczki wytrzymalybyscie jakbyście musiały. Hehe przecież was nie rozerwie. My mieliśmy taki kiepski okres w tamtym roku, kryzys się wdarł i zdarzało się z 2-3 razy na miesiąc. Teraz nadrabiamy o ile się widzimy. Już jutro będę miała męża przy sobie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Ja jestem chyba za bardzo optymistyczna w tej kwestii, bo myslę, że nam się udało... Towarzyszy mi taka myśl...
Ja w 1 cyklu też myślałam, że się udało i obchodziłam się ze sobą jak z jajkiem
W dodatku też dosyć na luzie było, bo byłam pewna, że zaskoczę od razu. Najgorsze było rozczarowanie, że jednak się nie udało. A każdy kolejny cykl był z coraz większym napięciem psychicznym.
Ale mam nadzieję, że w Twoim przypadku będzie inaczej i naprawdę jesteś w tej ciąży :*aktap, natalka_24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:I ja chce córeczkę. A najważniejsze oby zdrowe było to dzieciątko .
Seksoholiczki wytrzymalybyscie jakbyście musiały. Hehe przecież was nie rozerwie. My mieliśmy taki kiepski okres w tamtym roku, kryzys się wdarł i zdarzało się z 2-3 razy na miesiąc. Teraz nadrabiamy o ile się widzimy. Już jutro będę miała męża przy sobie -
nick nieaktualnyDziewczyny śpiączka mnie napadła. Nie mogę oczu utrzymać otwartych. normalnie bym za pół godziny wyszła, ale mam jeszcze spotkanie z zarządem na którym muszę być. Ani przyjemne ani miłe ani krótkie. I jeszcze ta senność.
Poczytuję co chwilę Umrzeć po raz drugi. Wciągnęłam się jak wariat. -
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Dziewczyny śpiączka mnie napadła. Nie mogę oczu utrzymać otwartych. normalnie bym za pół godziny wyszła, ale mam jeszcze spotkanie z zarządem na którym muszę być. Ani przyjemne ani miłe ani krótkie. I jeszcze ta senność.
Poczytuję co chwilę Umrzeć po raz drugi. Wciągnęłam się jak wariat.
A czym się w ogóle kochane zajmujecie? Ja pracuję w dziale płac, obsługujemy chyba najbardziej zajmujących ludzi, którzy mają chyba wszystkie składniki wynagrodzeń jakie mogą mieć czyli górnicy