X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Zdaje sobie sprawę, że nie jest przyjemnie, ale jak się czyta to aż zazdrość bierze! :) super że wszystko dobrze, niech objawy trwają jak najkrócej a maleństwo niech się super rozwija. Też mi się marzy żeby było mi niedobrze. Kochane jak już będzie.. I będę Wam tu narzekać to proszę obuchem w łeb!! Haha
    Mnie cieszą te objawy, bo wiem że coś tam rośnie :) a to najważniejsze. Wszystko zniosę

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MammaN wrote:
    Mnie cieszą te objawy, bo wiem że coś tam rośnie :) a to najważniejsze. Wszystko zniosę
    Dokładnie :D ❤️

MammaN lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Polecam :-)
    Ja dopiero jutro pokorzystam ehh... 2 dni bez to tragediaaa

Ja dopiero w weekend, ale znając życie to pewnie @ przyjdzie i nici. Choć jakoś nic mnie nie boli to może i nie :D

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamma trzymam kciuki żeby nic złego się nie działo. Ja w poprzedniej ciąży też plamilam i było wszytko ok!
    Witaj Marlena, rozgość się byle nie na długo :)
    U mnie dziś mielone,ziemniaki i marchewka z groszkiem. Mniam.
    Z domu wybylam zaraz po skończeniu 18 , ale tam była patologia. Nie było łatwo, ale dałam radę. Skończyłam dobre studia , a teraz jestem na szczycie kariery.
    Ja mam i syna i córkę o której obłędnie marzyłam. Teraz to sama nie wiem. Chyba też corcie bym chciała,ale już nie mam takiego parcia jak wcześniej. Byle całe i zdrowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 13:23

MammaN, Mamuśkaa1 lubią tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • tetis Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Ja chciałam mieć druga córeczkę, ale już w 13 tyg ciąży na usg zobaczyłam rozkrok a tam piękny sprzęcik.. Teraz już musowo musi być córa bo zwariuje sprzątać po 4 facetach! Chodź starszy Nam obiecał że jak skończy 20 lat wyprowadza się na swoje :p

Ja marzę o córeczce i mój Synek też. w sumie to on nakręcił nas na drugie dziecko jak mi powiedział: kiedy on w końcu będzie miał siostrę?
    a na liście do Mikołaja namalował taka śliczną dziewczynkę z kokardkami.

dla mnie przy chłopcach najgorsze jest sprzątanie toalety, ile już rozmów na temat było, a zmian żadnych;-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 13:24

16 cykl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzisiaj 7 dzień po owulacji i już wczoraj czułam dziwne ciągnięcia w macicy, dzisiaj się trochę uspokoiło. ;) Im bliżej do terminu okresu, tym bardziej się niecierpliwie, a cały cykl był taki fajny, wszystko na spokojnie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w domu dwie dziewczyny. Fajnie by było mieć chłopca, Ale parcia nie mam. Byle bylo wszystko dobrze :) Mój lubi swój babiniec :)

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja chce córeczkę. A najważniejsze oby zdrowe było to dzieciątko .

Seksoholiczki wytrzymalybyscie jakbyście musiały. Hehe przecież was nie rozerwie. My mieliśmy taki kiepski okres w tamtym roku, kryzys się wdarł i zdarzało się z 2-3 razy na miesiąc. Teraz nadrabiamy o ile się widzimy. Już jutro będę miała męża przy sobie

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • Konieczynka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Marlenko

Aktap ja tak mam co miesiąc :)

Tetis ile synek ma lat?

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • tetis Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Cześć Marlenko

Tetis ile synek ma lat?

Synek ma 6 lat.

16 cykl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Cześć Marlenko

Tetis ile synek ma lat?

Ja jestem chyba za bardzo optymistyczna w tej kwestii, bo myslę, że nam się udało... Towarzyszy mi taka myśl...;)

• tetis Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Ja jestem chyba za bardzo optymistyczna w tej kwestii, bo myslę, że nam się udało... Towarzyszy mi taka myśl...;)

Najważniejsze dobre nastawienie i wszystko się ułoży;-)

aktap lubi tę wiadomość

16 cykl
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tetis wrote:
    Najważniejsze dobre nastawienie i wszystko się ułoży;-)

Tego się trzymam Kochana! ;)

• Ania95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:

Ja w 1 cyklu też myślałam, że się udało i obchodziłam się ze sobą jak z jajkiem :P
    W dodatku też dosyć na luzie było, bo byłam pewna, że zaskoczę od razu. Najgorsze było rozczarowanie, że jednak się nie udało. A każdy kolejny cykl był z coraz większym napięciem psychicznym.
    Ale mam nadzieję, że w Twoim przypadku będzie inaczej i naprawdę jesteś w tej ciąży :*

aktap, natalka_24 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    I ja chce córeczkę. A najważniejsze oby zdrowe było to dzieciątko .

Seksoholiczki wytrzymalybyscie jakbyście musiały. Hehe przecież was nie rozerwie. My mieliśmy taki kiepski okres w tamtym roku, kryzys się wdarł i zdarzało się z 2-3 razy na miesiąc. Teraz nadrabiamy o ile się widzimy. Już jutro będę miała męża przy sobie
    Inaczej zawsze mozna sie zabawic haha ale to nie to samo co z Panem :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny śpiączka mnie napadła. Nie mogę oczu utrzymać otwartych. normalnie bym za pół godziny wyszła, ale mam jeszcze spotkanie z zarządem na którym muszę być. Ani przyjemne ani miłe ani krótkie. I jeszcze ta senność.

Poczytuję co chwilę Umrzeć po raz drugi. Wciągnęłam się jak wariat.

• didi123 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba ciśnienie spada, bo mi też powieki opadają i chyba się położę.

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • tetis Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Chyba ciśnienie spada, bo mi też powieki opadają i chyba się położę.

Mi tak samo a jeszcze godzina pracy

16 cykl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh... A mi niecale 8h... Kto popracuje za mnie :-)

AdasiowaMama lubi tę wiadomość

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Dziewczyny śpiączka mnie napadła. Nie mogę oczu utrzymać otwartych. normalnie bym za pół godziny wyszła, ale mam jeszcze spotkanie z zarządem na którym muszę być. Ani przyjemne ani miłe ani krótkie. I jeszcze ta senność.

Poczytuję co chwilę Umrzeć po raz drugi. Wciągnęłam się jak wariat.

A czym się w ogóle kochane zajmujecie? Ja pracuję w dziale płac, obsługujemy chyba najbardziej zajmujących ludzi, którzy mają chyba wszystkie składniki wynagrodzeń jakie mogą mieć czyli górnicy :)

‹‹ 331 332 333 334 335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ