Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKażdy tu pasuje kto ma urojenia takie jak my hehe
Do mnie przyszła teraz koleżanka i mówi "ale Ci piersi urosły" i przez chwilę... Kurde... Może... Ale potem przypomniało mi się że przed miesiaczka jestem. Ja to w ogóle nie zauważyłam że mi urosły. -
A ja pracuję u męża w firmie i zajmuję się finansami i trochę robię też za sekretarkę a w przyszłości chciałabym otworzyć coś własnego, np. szkółkę j. hiszpańskiego a mój mąż to by chciał, żebym została w domu jak będziemy mieć dzieci
natalka_24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Jeju ja do was nie pasuje... Gdzie Pani sklepowa do takich powaznych Pan
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Stwierdzilam poki nie zajde w ciaze to nie zmienie pracy...
Konieczynka to dla kazdej poprosimy o tescik
Z dwiema kreskami bez sikania nie mam. Każda musi sama sobie kreski zrobić ale wierzę że to już w tym lub kolejnym cyklu. Za to suplementow ci u mnie dostatek -
Applejoy wrote:Ania Ciebie poznaje po nicku bo jesteś chyba na lipcowym testowaniu
Jak starania? U mnie kiepsko ...
Tak, jestem tam zapisana na testowanie 09.07 U mnie chyba owulacji w tym miesiącu nie było. Żaden test robiony od 8dc do 16dc nie wyszedł pozytywny, w dodatku pierwszy raz śluzu płodnego nie miałam. Będę szła sprawdzić progesteron w poniedziałek to się wszystko okaże
Który to Twój cykl starań?natalka_24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny