Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
AdasiowaMama wrote:Ale chodzisz na monitoring jestes pod opieka lekarza ?
Szukałam nowego lekarza bo u byłego ginekologa kiepsko jeśli chodzi o rozpisanie badań i jakiekolwiek działania.. teraz zapisałam się do nowego ginekologa także zobaczę jak będzie. Jestem pełna nadziei - jeśli się okaże ze znowu ktoś mnie będzie poklepywał po ramieniu to znowu będę szukała nowego lekarza...
Wiec czytam forum żeby się dowiedzieć co powinno być zrobioneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 16:52
[/url] -
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Tak, jestem tam zapisana na testowanie 09.07 U mnie chyba owulacji w tym miesiącu nie było. Żaden test robiony od 8dc do 16dc nie wyszedł pozytywny, w dodatku pierwszy raz śluzu płodnego nie miałam. Będę szła sprawdzić progesteron w poniedziałek to się wszystko okaże
Który to Twój cykl starań?
To jest mój pierwszy cykl starań po poronieniu - miałam zabieg łyżeczkowania. Mam cicha nadzieje ze w 6 cyklach się zmieszczę[/url] -
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:Szukałam nowego lekarza bo u byłego ginekologa kiepsko jeśli chodzi o rozpisanie badań i jakiekolwiek działania.. teraz zapisałam się do nowego ginekologa także zobaczę jak będzie. Jestem pełna nadziei - jeśli się okaże ze znowu ktoś mnie będzie poklepywał po ramieniu to znowu będę szukała nowego lekarza...
Wiec czytam forum żeby się dowiedzieć co powinno być zrobione
Super ze sie nie poddajesz . Trzrba dążyć do celu i sie nie poddawac . Miejmy nadzieje ze ten lekarz bedzie lepszy i pokieruje cie tak jak trzeba .14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Zmieścisz się o wcześniejszą ciążę długo się starałaś?
W pierwszym cyklu zawsze się udawało (bo jestem już po dwóch stratach).
Jeeeeej dziewczyny dziękuje Wam za wsparcie. To jest najlepsze forum na którym kiedykolwiek byłam
AdasiowaMama, Mama36, Ania95 - dziękuje jesteście nieocenione[/url] -
nick nieaktualnyApplejoy wrote:To jest mój pierwszy cykl starań po poronieniu - miałam zabieg łyżeczkowania. Mam cicha nadzieje ze w 6 cyklach się zmieszczę
Trzymamy kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 17:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:W pierwszym cyklu zawsze się udawało (bo jestem już po dwóch stratach).
Jeeeeej dziewczyny dziękuje Wam za wsparcie. To jest najlepsze forum na którym kiedykolwiek byłam
AdasiowaMama, Mama36, Ania95 - dziękuje jesteście nieocenione
Kochana nie masz juz wyjscia jak tutaj u nas zostać! Generalnie tutaj znajdziesz krąg zajebistych płodnych babeczek, ktore w sumie się nie znają, ale wspieramy jak sie jak najlepsze przyjaciółki! Dosyć sporo juz o sobie wiemy, a konca tego nie widać, tak wiec witamy w gronieApplejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:W pierwszym cyklu zawsze się udawało (bo jestem już po dwóch stratach).
Po to mamy siebie wiem co czujesz również mam jedna strate za soba . Musimy byc dobrej mysli wspierac sie a napewno.bedzie dobrzeMarza89, Applejoy lubią tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
Phia wrote:Marza... Plamka... Miss... Melunia...
Sb zrobily dzis wychodne od nas
Lobuziary ❤
Ale jestem ❤️ -
Aa to zaraz na pewno będziesz w ciąży zostań z nami na tym wątku, bo my tutaj po kolei zachodzimy w ciążę i się zarażamy nawzajemMarza89 lubi tę wiadomość