Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPhia ja juz sie raruje kawa z ekspresu... i chyba cos pomaga... Mniej mnie boli. Tabletki w koncu nie wzielam.
A powiem wam ze sie w sumie zastanawialam jak spozytkowac czas na urlopie. Mam jedno okno do umycia jeszcze. A tak jak mlody bedzie na obozie to mam wolne. I jakis czas temu natknelam sie na fb na babeczke ktora szukala osob do malowania czesci ciala, kosci itp. No i pojde na szkolenie. Praca na akord ale w domu wszystko sie robi wiec ile wyrobie tyle zarobie A przyda sie zawsze dodatkowa kasa na "waciki". Jeszcze kolezanka chce zebym przyszla pare razy jako kelnerka do pizzerii w ktorej pracowalam 2lata bo im brakuje dziewczyn.
Ja sie czasem wstydze ze nie mam na rozne rzeczy wyjscia itp ale w sumie to co robimy i jak walczymy o swoje cele ksztaltuje nasz charakter. Ale jak mam to ide i sie bawie na calego. Ostatnio gorsze miesiace byly jak moj na l4 siedział ale mam nadzieje ze druga polowa roku nam wszystko wynagrodziWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 18:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Współczuje! My zimą też kupiliśmy większe auto dla mnie to auto okazało się jedną wielką usterką. Na szczęście mój brat jest mechanikiem to wszystko porobił inaczej nie wiem, co bym zrobiła. Bo stare bezawaryjne sprzedałam.
Już mam 37,6 Ja nie mogę mieć wolnego, bo i tak nie skorzystam, dawno chora nie byłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:Konieczynka a powiedz jakie masz zdanie odnośnie tego żelu conceive plus? Próbowała któraś? Nie ukrywam ze zakupiłam na nowy cykl, bo czemu nie spróbować nowych możliwości:)
Sama nie używałam. Ale opinie są dobre. Przyjemny w użyciu i ma odpowiednie ph i konsystencję. Jest takim ślubem płodnym z tubki.
Applejoy witamy. Dobrze że do nas trafiłaś bo tu wszystkie są Mega Mega plodne i zaraz będziemy wszystkie w ciąży zajadać śledzie z czekolada hehehe
Didi zdrowiej.
Ja jeżdżę pelnoletnim mercedesem A klasa. Stary wóz teściowej przejęty po tym jak mój cadillac się rozsypał.Applejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia!!! Zboczuszku nasz Kochany. U mnie raczej bez bo co prawda zaczynamy od deseru ale kończymy daniem głównym.
Mam dylemat jeszcze taki że jutro jak już się doczekam na męża i będę mogła go wykorzystać seksualnie, a w piątek idę do gina, to będę miała spermę w sobie. I zawsze taka świadomość to dyskomfort. Przynajmniej ja tak to odczuwam. Czy też tak macie czy to ja zfiksowalam. -
nick nieaktualnyCzy ja wiem? Wiesz, wydzielina to wydzielina. Ja mam tyle śluzu w płodne że raczej nie odróżni od spermy... A już się nie moge doczekać wtorku i ginekologa. Jestem ciekawa co mi powie.
Ogólnie to mam tak przystojnego ginekologa że mogłabym mu się dawać badać co tydzień ;]Sandersik, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny