Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane jesteście
Laski niebawem wrócę
Phia mam nadzieje, że nie będziemy musialy tęsknić, bo nam nigdzie nie uciekniesz nawet na chwileWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 21:20
Ania95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:A ja mam dosc dobry dzien
Pazurki zrobione... Ciut leniwie w pracy ale za to wesolo haha to szczegol
I zaraz do domku moze sciagne sb jakas książeczkę i do snu poczytam xD
Ze mnie tez mąż się śmieje ze się do telefonu cieszę hehe
Co za książkę czytasz Phia?
[/url] -
melunia91 wrote:Czy ja wiem? Wiesz, wydzielina to wydzielina. Ja mam tyle śluzu w płodne że raczej nie odróżni od spermy... A już się nie moge doczekać wtorku i ginekologa. Jestem ciekawa co mi powie.
Ogólnie to mam tak przystojnego ginekologa że mogłabym mu się dawać badać co tydzień ;]
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:No do tego facet ginekolog jest bardziej delikatny od kobiety. Nie wiem czy baba innej chce na złość zrobić jak ja bada i wie ze cos moze zabolec czy facet wie ze z kobieta delikatnie trzeba.
Ja tam wolę do kobiety chodzić pierwsze moje wizyty u ginekologa były u faceta i miałam pecha, bo trafiłam na gbura, który kobietę traktował jak jakiegoś bezmózga byłam u niego ze 3 razy i na ostatniej tak się zraziłam, że nie było mowy, żeby znowu iść do kolejnego faceta. Byłam już u kilku babeczek i wszystkie przesympatyczne, konkretne i zawsze doradzą, a poza tym łatwiej mi rozmawiać o dolegliwościach z kobietą -
nick nieaktualny
-
Smacznego Melunia.
Ja nalałam sobie kieliszek wina. Oczywiście na płodność hehe i będę się kłaść bo znając życie jutro moje małe szczęście znudzi mnie o świcie.
Do Gina chodzę do faceta i jest naprawdę delikatny i profesjonalny. DZięki niemu nie urodziłam przed czasem a wręcz przeniosłam ale jest też straszny mruk i trzeba z niego wyciskać wszystkie informacje. A na 14.07 zapisałam się do babki która mi polecano. Chce od kogoś innego usłyszeć że wszystko git i zaraz będę w ciąży. A kiedyś trafiłam na babkę która mi powiedziała że nie będę mieć dzieci - cipą jedna. Nie wiem jak to wywrozyla. Potem kolejna powiedziała będziemy w tej ciąży. I tego się trzeba trzymać. Jesteśmy w końcu plodne.... -
Ja też chodzę do faceta i z doświadczenia wiem, że babki potrafią być niemiłe i niedelikatne
Co do samochodu to Passat kombi, lodzik bez polewy - niestety, mój ubolewa na tym
Jeszcze fantazje... Mam bujną wyobraźnię jeśli chodzi o czytanie książek, od razu to sobie układam w głowie, ale raczej nie mam fantazji że mną w roli głównejWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 22:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny