Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWracamy do klasyki.. I po spaniu.
Ja wolę facetów ginekologów, mam takiego aż nadto delikatnego, ale mi to odpowiada, bardzo lubię u niego usg, robi długo, tłumaczy wszystko, pokazuje na modelu budowy pochwy. Dzięki niemu dowiedziałam się w wieku 35 at dopiero że mam coś takiego jak lejek Douglasa.
W pierwszej ciąży miałam niby z polecenia. Niby super. I w ciąży miało być wszystko super, a syn urodził się z wadą wrodzona. Ledwo go uratowali, operacja od Razu. Nawet dziecka nie zobaczyłam bo lecieli z nim do innego szpitala. Ehhh.. Ciężko znaleźć dobrego gin. Więc mojego się trzymam rękami i nogami.
Jestem tylko niecierpliwa, bo na razie każe mi się wyluzowac, to 3cs, a ja to już bym chciała a może ten lek, a może tamto włączyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 02:31
-
nick nieaktualny
-
Dzis temperatura wzrosła do 36.8 to duzo nie rozumiem tego cyklu ...
A jesli chodzi o fantazje myślę ze wiekszosc z nas to przerabia
Tak wogole to firajcie dziewczyny zbieram sie do pracy Milego dnia bede podczytywac was14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualnyDzień dobry moje PRZE-PŁODNE Dziewczyny
Mama36 - ja bym chyba umarła jakbym przespała dwie godziny. Ostatnio w ogóle śpię dłużej. Wczoraj usnęłam po 21 i wstałam dzisiaj o 5:30. Pilnuje 8 godzin snu.
Od rana z grubej rury:
Fantazje - często, z różnymi osobami.
Miałam takiego kolegę, była między nami ogromna chemia, ale oboje jesteśmy wierni swoim połówkom. I powiedział mi wtedy, że kiedyś na jakiś naukach przedmałżeńskich mieli bardzo fajną osobę prowadzącą, która powiedziała im, że nie można wypierać z umysłu tego, że może nas pociągać ktoś inny niż partner, bo to całkiem normalne i zdrowe. Nie powinno się walczyć z takimi myślami, bo to budzi frustrację. Ale koniec końców wraca się do swojego ukochanego męża/żony i to z nim buduje się przyszłość. Faceci nie mają takich rozterek. Dla nich "fajna dupa-ruchałbym" to nic złego. A my dorabiamy sobie filozofię.
Ostatnią widziałam apetyczną blondynkę pod sklepem i mi się już dwa razy śniłaApplejoy, Marza89, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Dzień dobry moje PRZE-PŁODNE Dziewczyny
Mama36 - ja bym chyba umarła jakbym przespała dwie godziny. Ostatnio w ogóle śpię dłużej. Wczoraj usnęłam po 21 i wstałam dzisiaj o 5:30. Pilnuje 8 godzin snu.
Od rana z grubej rury:
Fantazje - często, z różnymi osobami.
Miałam takiego kolegę, była między nami ogromna chemia, ale oboje jesteśmy wierni swoim połówkom. I powiedział mi wtedy, że kiedyś na jakiś naukach przedmałżeńskich mieli bardzo fajną osobę prowadzącą, która powiedziała im, że nie można wypierać z umysłu tego, że może nas pociągać ktoś inny niż partner, bo to całkiem normalne i zdrowe. Nie powinno się walczyć z takimi myślami, bo to budzi frustrację. Ale koniec końców wraca się do swojego ukochanego męża/żony i to z nim buduje się przyszłość. Faceci nie mają takich rozterek. Dla nich "fajna dupa-ruchałbym" to nic złego. A my dorabiamy sobie filozofię.
Ostatnią widziałam apetyczną blondynkę pod sklepem i mi się już dwa razy śniła
Dzień dobry dziewczyny. Paula 90 o tym koledze to jakbym o sobie czytała. Ale dobrze ze to normalne.
[/url] -
Paula 90 wrote:
No dzień dobry kochane! Ja się melduję w pracy, jeszcze tylko raz muszę wstać iiiiiii piąteczek, piątunio Odliczam godziny do 15.00 i kolejny dzień będzie za mną
Co do hasła "fajna dupa - ruchałbym" też mam takich, przed którymi nogi bym chętnie otworzyła, ale są to tylko fantazje z facetami nieosiągalnymi
Miłego dnia kochane! :* -
Cześć dziewczyny
Miłego dnia!
Ja wzięłam 2 dni urlopu więc będę się lenic w domu lub szalec po sklepach bo wypłata była wczoraj hahaEwa89_89, MammaN lubią tę wiadomość
-
Sandersik wrote:O jaaaaak Ci fajnie, że już masz wypłatę, ja muszę czekać do 10go
We wcześniejszej pracy też miałam w połowie miesiąca a teraz zawsze 27 na koncie, jeszcze ruszyły wyprzedaże sezonowe w sklepach więc idealnie -
nick nieaktualnySandersik ja też 10go. Śmiejemy się z koleżankami że już 14go mówimy "dobra, ony do 10go!"
Ja dziś do 16 i fruuuuu. Dopiero mnie tam w pon zobaczą. Mój uparty na tą Śnieżkę ale już mi wsio ryba, muszę zmienić powietrze, może taki wysiłek przyspieszy @,i będzie można działac na nowo -
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Mama36 zazdroszczę wycieczki, daaaawno nie byłam w górach
Ja dla św spokoju zrobiłam test. Negatyw oczywiście. Tak jak mówiłam. Jak bam w cb to objawy były tak oczywiste a teraz zero (oprócz 2 dni jak po bólu przeszły). Mogę dziś z czystym sumieniem. Zjeść sushi. Kochaaaammm!!!Applejoy lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Zawsze możemy zrobić babski wypad!
Ja dla św spokoju zrobiłam test. Negatyw oczywiście. Tak jak mówiłam. Jak bam w cb to objawy były tak oczywiste a teraz zero (oprócz 2 dni jak po bólu przeszły). Mogę dziś z czystym sumieniem. Zjeść sushi. Kochaaaammm!!!
Z czym jesz sushi? Z krewetkami? Pyszne... zrobiłaś mi smaka na dzisiaj.[/url] -
Hej dziewczyny i miłego dnia dzisiaj zaczęłam mierzyć temperaturę i badać szyjkę, śluz, no i mam problem z badaniem tej szyjki, nie za bardzo wiem jak ;/ dzisiaj jest u mnie 7dc i chyba wyczułam, że była miękka i chyba nisko i otwarta, ale pewnie się mylę..23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
Dobry plan!
JA dzisiaj 23 dc, jutro zrobię betę, ale też czuję, że jednak nici... Cycki w ogóle nie bolą, innych objawów też raczej nie mam...
Sushi nigdy nie jadłam haha sama jestem w szoku haha -
nick nieaktualnyJa kocham,ubostwiam sushi, mogłabym jeść codziennie, ale musiałabym chyba sprzedać nerke wtedy haha
Najbardziej lubię klasyczne philadelphia i w tempurze. Nie przepadam za grilowanym tuńczykiem, łosoś to łosoś!! I dzis wjedzie jak nic! Dla pocieszki za test.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 08:17
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Dobry plan!
JA dzisiaj 23 dc, jutro zrobię betę, ale też czuję, że jednak nici... Cycki w ogóle nie bolą, innych objawów też raczej nie mam...
Sushi nigdy nie jadłam haha sama jestem w szoku haha -
Mama36 wrote:Ja dziś 24 dzień cyklu. Trzymam strasznie kciuki. Ktoś musi u Nas pozarazac, więc może kolej na Ciebie! No i Sandersik.. Czekamy
Dokładnie, dziewczyny testujcie i zarażajcie! -
Marza89 wrote:Dobry plan!
Sushi nigdy nie jadłam haha sama jestem w szoku haha
A testowalas?