Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Phia!!! Zboczuszku nasz Kochany. U mnie raczej bez bo co prawda zaczynamy od deseru ale kończymy daniem głównym.
Mam dylemat jeszcze taki że jutro jak już się doczekam na męża i będę mogła go wykorzystać seksualnie, a w piątek idę do gina, to będę miała spermę w sobie. I zawsze taka świadomość to dyskomfort. Przynajmniej ja tak to odczuwam. Czy też tak macie czy to ja zfiksowalam. -
Phia wrote:Nooo wlasnie
to jiz wtedy nie lod a jajka na cieploo xD
Perwersik! Ja Cie koboeto uwielbiam! Jak glupia smieje sie do telefonu! Dobrze ze moj na rowerze, ze nie widzi jak sie smieje sama do siebie hahaha a moj jak to mowi dawkę witamin mi dostarcza -
Ja właśnie wrocilam z bieganka, zrobilam 5km i od razu mi lepiej, dostalam takiego powera ze jak wrocilam, wzielam prysznic to jeszcze odkurzaczem przejechalam po mieszkaniu hahaha @ jeszcze dzisiaj nie przyszla wiec poszlam jej poszukać, moze sie znajdzie od wysiłku hahahah
-
nick nieaktualnyA ja właśnie wróciłam z jogi, ostatnia przed miesięcznymi wakacjami. Jutro jeszcze idziemy z Dziewczynami na browara
Już dawno u nas lodzika nie było, ale zawsze z polewą. Smak mi trochę przeszkadza, ale jak widzę jak jemu się podoba to nie myślę o tym. Ostatnio chyba było w aucie właśnie w trakcie jazdy jakoś 4 miesiące temu.
Autko mam Miecia C200.
Sandra - ja kiedyś biegałam, ale zrobiłam sobie zapalenie gęsiej stopki, potem dźwigałam ciężary i zrobiłam sobie wypukliny więc zostało mi chodzenie, joga i pływanie. Podziwiam biegaczy.
Ja jestem z tych co zawsze chcą lepiej, więcej, mocniej, dalej, szybciej. I często przesadzę, bo przesuwam granicę i w końcu robię o krok za daleko.
Czekam na mojego, więc będzie raczej bez odbioruTrzeba nadrobić przerwę.
A swoją drogą to krzywdzące jest: facet jak lubi seks to jest facet po prostu. A nas wyzywają od nimfomanek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Witam cieplutko wszystkie Nowe Staraczki. Rozgośćcie się i czujcie jak u siebie. U nas zawsze jest dużo wsparcia i dobrej zabawy. Nie ma tematów tabu i głupich pytań
I powodzenia w starankach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:A macie fantazje dotyczące innych? Albo podobają Wam sie inni faceci?
Tak głównie nieosiągalni aktorzyale jak na mieście jakieś ładne ciacho przechodzi to az żal nie spojrzeć i tez mi nie przeszkadza jak mój obejrzy się za inna, czasem nawet z nimi popatrzę jak jakaś ładna kobieta przejdzie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:A Plamka to sobie chyba wolne od nas dzisiaj zrobiła
Kochana przymusowe wolne przez pracę
W piątek będę miała czas, żeby więcej z Wami popisać :*
Podczytuję w wolnej chwili i tęsknię za WamiMarza89, Ania95, Phia, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Kochana przymusowe wolne przez pracę
W piątek będę miała czas, żeby więcej z Wami popisać :*
Podczytuję w wolnej chwili i tęsknię za Wami
My też za Tobą tęsknimy! Wracaj do nas szybciutko :*Plamka_92, natalka_24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny