Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytetis wrote:dziewczyny od wczoraj mam problem z pęcherzem normalnie co chwile latam do toalety i nie wiem o co chodzi? czy jakaś infekcja zapalenie pęcherza? i oczywiście już naczytałam się, że na początku ciąży też często się mocz oddaje. i już sobie objawy wkręcam.masakra
-
MammaN- super
Czyli poprostu muszę obserwować cały czas, kurde trudne to jest, jak staraliśmy się o pierwsze dziecko, to mierzyłam tylko temperaturę i to było o wiele łatwiejsze, teraz też mierzę, zauważyłam, że po ciąży mam wyraźny źluz, jak dni płodne są, tzn chyba wiem, mniejwięcej kiedy, przed ciążą nie miałam tak, nie umiałam określić kiedy dokładniej, miałam problem ze śluzem, może w drugą ciążę uda się mi szybciej zajść23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
MammaN wrote:Laski, ja tylko na chwilę. Naładuje Was energia. Progesteron 33.2 a BETA 3510!!
Świetny wynik, wszystko super wzrasta ❤️MammaN lubi tę wiadomość
-
Kupiłam sukienkę na wesele i sandałki na szpilce
Parę innych rzeczy też więc zakupu uważam za udanePlamka_92, Ewa89_89, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marza89 wrote:Kupiłam sukienkę na wesele i sandałki na szpilce
Parę innych rzeczy też więc zakupu uważam za udane
Ja w lipcu dostanę wyższą wypłatę, bo miałam podwyżkę
Chyba też poszaleję na zakupach
AAAaaaMarza89, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Ja w lipcu dostanę wyższą wypłatę, bo miałam podwyżkę
Chyba też poszaleję na zakupach
AAAaaa
A jeszcze przeceny sezonowe to jest w czym wybieraćPlamka_92, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Mamman piekna beta! Cudo!
Mama36 to ja jestem lepsza - do 16 doszłam ;] Ale to pierwsza taka beta po 8latach a tak sie nie staralismy wiec licze ze w tym cyklu bedzie juz lepiej. -
Marza89 wrote:Ja stażowe w tym miesiącu dostałam więc stwierdziłam co mi tam haha
A jeszcze przeceny sezonowe to jest w czym wybierać
No pewnie
Ja to bym chętnie po ciuchlandach też połaziła tylko póki co to nie mam kiedy i nie mam z czym, bo aktualnie bieda aż piszczyMarza89 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Phia wrote:Obkupiona?? Hehe pewnie juz bez wyplaty xD
Później Tomka będę skubać haha -
Plamka_92 wrote:No pewnie
Ja to bym chętnie po ciuchlandach też połaziła tylko póki co to nie mam kiedy i nie mam z czym, bo aktualnie bieda aż piszczyPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:marza ale ja nie tys ja miałam po prostu 16.78 ;]
A póżniej spadło do 9...
No a we wtorek było 0.58 ;]
Mi przy 9 tys zaczęła spadać...
:*