Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nie testuje w tym cyklu bo zrobiłam już betę - wynik poniżej 0.1 tydzień po owulacji wiec na pewno teraz nie będzie ale kolejny cykl jest nasz z ciąży to mam chyba spożywcza z objawami - straszna senność i mdłości, ale to pewnie się zaraziłem jakaś jelitówką bo w tym tygodniu szaleje u mnie w rodzinie[/url]
-
nick nieaktualnyMamuśkaa1 wrote:Dziewczyny, pytałam o coś, ale nikt mi nie odpowiedział
Dzisiaj badałam szyjkę i było ciasnk, taka rozpulchniona, miękka, czy to zwiastuje dni płodne, owulację? Dzisiaj 8dc
Nie da się określić po jednym badaniu. Obserwuj szyjkę codziennie rano przez przynajmniej jeden cykl i wtedy będziesz wiedziała jak Twoja szyjka zachowuje się w konkretne dni cyklu.
Każda z nas jest inna i u każdej w innym momencie szyjka mięknie. Czasem mięknie tydzień przed owu a czasem dopiero w dzień owu. Musisz obserwować siebie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Mnie kusi test ale tylko przez poprzedni cykl i to co gin powiedziala hehe... Bo narazie jestem w polowie tego i Zastanawiam sie czy ovu bd bo zas negatyw...
Phia a nasz problemy z pcos czy coś takiego? Przepraszam ze pytam jeśli nie chcesz nie odpowiadaj
[/url] -
Mamuśkaa1 wrote:Dziewczyny, pytałam o coś, ale nikt mi nie odpowiedział
Dzisiaj badałam szyjkę i było ciasnk, taka rozpulchniona, miękka, czy to zwiastuje dni płodne, owulację? Dzisiaj 8dcMarza89 lubi tę wiadomość
-
W ogóle dziewczyny jeszcze jedną zależność przez ten rok zauważyłam - jak mam dni płodne, to sperma jakby zostaje w środku, nie wypływa podczas kąpieli Jakby organizm ją zasysał do środka. A jak mam niepłodne, to praktycznie wszystko się wylewa pod prysznicem. Jakby organizm mówił: "teraz nie" xD
Marza89, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamuśkaa1 wrote:Dziewczyny, pytałam o coś, ale nikt mi nie odpowiedział
Dzisiaj badałam szyjkę i było ciasnk, taka rozpulchniona, miękka, czy to zwiastuje dni płodne, owulację? Dzisiaj 8dc
Ja też niestety nie pomogę, bo się na tym kompletnie nie znam. Nie badałam nigdy sobie szyjki, bo nie potrafię odróżnić kiedy i jaka. -
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:W ogóle dziewczyny jeszcze jedną zależność przez ten rok zauważyłam - jak mam dni płodne, to sperma jakby zostaje w środku, nie wypływa podczas kąpieli Jakby organizm ją zasysał do środka. A jak mam niepłodne, to praktycznie wszystko się wylewa pod prysznicem. Jakby organizm mówił: "teraz nie" xD
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny od wczoraj mam problem z pęcherzem normalnie co chwile latam do toalety i nie wiem o co chodzi? czy jakaś infekcja zapalenie pęcherza? i oczywiście już naczytałam się, że na początku ciąży też często się mocz oddaje. i już sobie objawy wkręcam.masakra16 cykl -
nick nieaktualny