Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Ja dopiero oczy otworzyłam i pije kawę
Zrobiłam sobie w nocy jedną rękę pazurków i mnie senność złapała
A mi @ chyba nie przyjdzie, albo będzie znowu mocna obsuwa, bo nie czuję, żeby miała przyjść, a na 11 mam wizytę i znowu pewnie będę musiała przesuwać. No chyba, że wcale nie dostanę to może pójdę na test z krwi przed wizytą Ale nie ma tego złe... seks będzie w weekendMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Dziewczyny muszę Wam to opowiedzieć! Pamiętacie opowiadałam Wam o mojej ulubienicy starej pannie, która pisiorka nie widziała, ale dużo ma do powiedzenia na wszystkie tematy! Otóż dzisiaj przemówiła na temat "STARANIA O DZIECKO" mam w pracy koleżankę, kótra o swoje drugie dziecko starała się 8 lat, na co dzisiaj wysłuchałyśmy od naszej dziewicy zarośniętej pajęczyną, że żeby zrobić dziecko wystarczy się nie starać albo kupić sobie szczeniaka i w ogóle o tym nie myśleć! No wytrzymałam 5 minut wysłuchiwania tego, na co jej rzekłam, że ona chyba całą gromadkę zrobiła skoro ma takie złote rady dla tych co się starają! No umieram kiedy ona się odzywa!
Ewa89_89, Kasiulka90, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
U mnie dość intensywnie w pracy, ale już prawie weekend więc luuuzzz.
Jutro jadę ze szwagierką na masaże. Mąż w nocy w pracy więc rano będzie odsypiał a ja będę masowana
Wczoraj na piwie z koleżankami było super. Fajnie tak się wyrwać.
Miłego weekendu Wam życzę laski. Ja w sobotę w innym mieście na masażach a w niedzielę pewnie rowery. Dzisiaj muszę trochę ogarnąć dom bo można się nogą przeżegnać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W takim razie ja z rybkami i świnką morską mogę pomarzyć o dziecku...
Ostatnio jak koleżanka szła na wesele to miałam jej sunię na 3 dni, seksiliśmy się 2 razy dziennie ale niestety nie podziałało. Pies miał już 1,5 roku... chyba za stary... xD08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Mama36 wrote:Kurde... I co ja teraz zrobię jak mam kota... Wyrzuci na bruk i na to miejsce szczeniaczka??? A to jakiejś konkretnej rasy ma być????
Hahahahahhajaja
Hahahahahah
Hahahha
Hahahha nie wiem, nie podała szczegółów, ale może będę musiała na jakieś szkolenie do niej się zapisać, może wtedy wyjdzie. Ja też mam dwa koty i co juz po zawodach? No zmartwiła mnie baba!
Powiem Wam, że nie przypuszczałam, że można tak nie trawić i nie tolerować człowieka, aż do momentu kiedy nie poznałam jej! Kobieta nie do zdarcia! Trzeba się z nią pożądnie pokłócić, aby przestała się w końcu odzywać! Dzisiaj również polecała innej koleżance co ona musi robić z dziećmi, żeby nie były chore! Zaczniecie tematów kwiatów, laptopów, ciuchów, facetów, dzieci, psów, kotów, gotowania, pieczenia, cokolwiek byście nie zaczęły ona ma zawsze złote rady! Ostatnio nawet dowaliła tekstem dlaczego nasi Polacy przegrali w Rosji, bo to nie dlatego, ze źle strzelali, tylko dlatego że nie grali jak zespół, tylko dlatego ponieważ spotykali się na treningi rzadziej niż inne Państwa! No zabiła mnie tym!
-
Sandersik wrote:Hahahha nie wiem, nie podała szczegółów, ale może będę musiała na jakieś szkolenie do niej się zapisać, może wtedy wyjdzie. Ja też mam dwa koty i co juz po zawodach? No zmartwiła mnie baba!
Powiem Wam, że nie przypuszczałam, że można tak nie trawić i nie tolerować człowieka, aż do momentu kiedy nie poznałam jej! Kobieta nie do zdarcia! Trzeba się z nią pożądnie pokłócić, aby przestała się w końcu odzywać! Dzisiaj również polecała innej koleżance co ona musi robić z dziećmi, żeby nie były chore! Zaczniecie tematów kwiatów, laptopów, ciuchów, facetów, dzieci, psów, kotów, gotowania, pieczenia, cokolwiek byście nie zaczęły ona ma zawsze złote rady! Ostatnio nawet dowaliła tekstem dlaczego nasi Polacy przegrali w Rosji, bo to nie dlatego, ze źle strzelali, tylko dlatego że nie grali jak zespół, tylko dlatego ponieważ spotykali się na treningi rzadziej niż inne Państwa! No zabiła mnie tym!
No ja też mam kota, może dlatego ciągle nie wychodzi hahahahha
To widać jest typ człowieka: nie wiem, więc się wypowiem
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Mamuśkaa1 wrote:Dziewczyny, pytałam o coś, ale nikt mi nie odpowiedział
Dzisiaj badałam szyjkę i było ciasnk, taka rozpulchniona, miękka, czy to zwiastuje dni płodne, owulację? Dzisiaj 8dcWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 12:28
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm