Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marza89 wrote:Ja kuźwa nie umiem szukać po ciuchlandach... Koleżanka jak pójdzie to kosi takie sztuki, że szczena opada ja kutwa nic haha
U mnie w mieście jest taka dziewczyna co też jest po prostu mistrzynią w temacie ciuchlandów. Właśnie same perełki znajduje.
A ja to tak różnie Zależy od dnia
Marza89 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marza89 wrote:Ja kuźwa nie umiem szukać po ciuchlandach... Koleżanka jak pójdzie to kosi takie sztuki, że szczena opada ja kutwa nic haha
Koło mnie był jeden fajny, zawsze coś tam wygrzebałam, ale potem go zamknęli. Teraz rzadko zachodzę do jakiegokolwiek.
Drzemka, coś ten tydzień strasznie dla mnie senny, chyba odeśpię to co nie odespałam do tej pory A potem w nocy będę koczować
Umówiłam się do denta, bo mi ortodonta znalazł jakieś cienie przy przednich zębach i kazał to skonsultować, mam nadzieje, że to nic poważnego, bo jeszcze nie tak dawno nic nie było. Lipiec zapowiada się rundkami po lekarzach, moja kieszeń mocno ucierpi i znowu karta męża pójdzie w ruchMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
tetis wrote:dziewczyny od wczoraj mam problem z pęcherzem normalnie co chwile latam do toalety i nie wiem o co chodzi? czy jakaś infekcja zapalenie pęcherza? i oczywiście już naczytałam się, że na początku ciąży też często się mocz oddaje. i już sobie objawy wkręcam.masakra
-
melunia91 wrote:Marza każda strata boli. Wczesna i późniejsza... Czekam na ten cykl z nową nadzieją.
-
Kasiulka90 wrote:Ja mam co jakiś czas częstomocz i na pewno nie jest objaw ciąży w moim przypadku A co do wszelkiego pieczenia, infekcji, bólu, otarć i zapalenia, to polecam spać bez bielizny. Pochwa musi być wietrzona. Wszelkie bakterie i drożdżaki lubią wilgoć. Mamaginekolog mnie o tym uświadomiła Polecam
A propo bólu i pieczenia to ja wczoraj miałam obrzęknięte i bolące wargi sromowe.
Chyba mnie majtki koronkowe tak podrażniły Chociaż często takie noszę i nigdy nic takiego się nie działo.
Dzisiaj już jest zdecydowanie lepiej.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:Ja mam co jakiś czas częstomocz i na pewno nie jest objaw ciąży w moim przypadku A co do wszelkiego pieczenia, infekcji, bólu, otarć i zapalenia, to polecam spać bez bielizny. Pochwa musi być wietrzona. Wszelkie bakterie i drożdżaki lubią wilgoć. Mamaginekolog mnie o tym uświadomiła Polecam
Zgadzam sie Ja z mężem tylko śpimy nago i zapomniałam co to clotrimazol... od 3 lat nic nigdy nie zaswędziałoKasiulka90 lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Marza a kiedy wynik bedziesz miec??
Ale wątpię żeby się udało
Przynajmniej będę mogła pić na weselu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha
Dziękuję :*
❤️❤️❤️
Niech każda z nas jak najszybciej będzie zafasolkowana ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 13:52
-
I ja
My też śpimy nago, ale dlatego, że nie lubimy jak nas coś uwiera, zimą tylko jakąś koszulę na siebie wrzucam, bo marznę po ramionach jak się odkryje. Nie mogę zasnąć, choć senna jestemMarza89 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyDidi taka pogoda chyba U Nas. Ja mimo że nie spałam po 1 a potem od 4 już w ogóle, nie zmrozylam oka.
Wybilo mnie to plamienie drobne. Nigdy tak nie miałam... No ale nigdy też nie miałam. 36 lat jak starałam się o dziecko. Chyba już hormony coś nie te. Może czas na jakieś badania głębsze.