Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Ja tylko kwas narazie... No i od czasu do czasu magnez ale jest bleee...
Ja właśnie sobie czytam różne artykuły. No i luteina jest taki wspomagaczem przy podtrzymaniu ciąży i przy zajściu bo to w sumie progesteron w tabletkach.
Ze strony DOZ
"Stany niedoboru endogennego progesteronu pod postacią zaburzeń cyklu miesiączkowego, bolesnego miesiączkowania, cykli bezowulacyjnych, zespołu napięcia przedmiesiączkowego, czynnościowych krwawień macicznych. Endometrioza. Niepłodność związana z niedomogą lutealną. Poronienia nawykowe i zagrażające na tle niedoboru progesteronu. Niewydolność fazy lutealnej okresu przedmenopauzalnego. Hormonalna terapia zastępcza (progesteron jest stosowany u kobiet po menopauzie z zachowaną macicą, otrzymujących hormonalną terapię zastępczą, celem ochrony endometrium). "Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 14:33
-
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:Miałaś chyba jakieś przeczucie, co? Takie wrażenie odniosłam. Z jakąś pozytywną nadzieją o tym pisałaś, w przeciwieństwie do poprzednich miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 14:38
Kasiulka90, Sandersik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane wybaczcie ale wrócę wieczorem, męża nie ma w domu do jutra rana więc idę kupić jakieś dziecięce buciki na prezent
Trzymajcie kciuki bo teraz do lekarza muszę się zapisać na potwierdzenie za jakiś tydz, dwa
Wysyłam wiruska :*
I mówię Wam jeśli wszystko będzie dobrze to u mnie zasługa Ovarinu bo mam PCOS i monitoring!! ❤️Ewa89_89, Applejoy, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Śluz mam dziwny taki biały ale nie bolą mnie w ogóle piersi ani nie mam mdłości więc myślałam, że sobie wmawiam.. Żyłki na piersiach też takie delikatne mi się pojawiły, ale mówię brak bólu piersi mnie raczej sprowadził na ziemię... Zresztą już raz przez to przechodziła więc chyba jak minie szok to zacznę się bać kochana :*
Jeju!!! Ale się cieszę!! Oby do przodu. Następna beta w pon??AdasiowaMama, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marza89 gratulację dajesz nadzieję innym yuuuupiiiii
Marza89 lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny