Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:przyjmij zaproszonko
No to z nie cierpliwością czekam na wynik
Też biorę folik, a skąd mam wiedzieć czy przyswajam czy nie, jest jakieś badanie na to? Ja generalnie chcę kupić jakiś komplet witamin i minerałów, które już mają go w składzie.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Ma któraś starsze dziecko niż 7lat? W mojego ostatnio diabeł wstąpił
AdasiowaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżihad? W jakim sensie?
Jeszcze pare miesiecy temu nie musialam sie o wszystko prosic a teraz kazda prosba konczy sie dyskusją. I nie wiem czy to na niego działa tak to że idzie do szkoły czy po prostu moją cierpliwość sprawdza. Dziś prowadził ze mna dyskucje dlaczego nie może wsadzić talerza po obiedzie do zmywaka a nie do zmywarki. Bo przecież i tak ja bede naczynia robić... No i cisnienie 1500... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Dżihad? W jakim sensie?
Jeszcze pare miesiecy temu nie musialam sie o wszystko prosic a teraz kazda prosba konczy sie dyskusją. I nie wiem czy to na niego działa tak to że idzie do szkoły czy po prostu moją cierpliwość sprawdza. Dziś prowadził ze mna dyskucje dlaczego nie może wsadzić talerza po obiedzie do zmywaka a nie do zmywarki. Bo przecież i tak ja bede naczynia robić... No i cisnienie 1500... -
nick nieaktualny
-
Widzę dziewczyny, że tematy się pojawiają jak zające w kapeluszu u magika
Podpowiedzcie mi skąd bierzecie pozytywne nastawienie? Jak się motywujecie?
Proszę o podpowiedzi doświadczonych
Co do ciucholandów - potwierdzam, że da się znaleźć fajne rzeczy. Ostatnio kupiłam mężowi 10 koszul z krótkim rękawem, każda za 1 zł - bo była wyprzedaż
Marza - gratuluję i trzymam kciuki!
Phia - czy Twoje handmade to kanzashi? Ja zawsze kombinuję z quillingiem, kiedyś pergamano, haft matematyczny, bywało i malowanie na szkle. Jak podpowiedziałaś wczoraj, żeby na luzie podejść, to szwagierka napisała, czy nie zrobiłabym jej kartki na urodziny dla szefowej... zgodziłam się, bo może przestanę myśleć.Lipiec 2019 laparoskopia i przebicie wodniaka jajowodu
Listopad 2019 1 wizyta w gyncentrum w kierunku in vitro
Grudzień 2019 laparoskopia i usunięcie jajowodu
Kwiecień 2020 początki stymulacji
Czerwiec 2020 stymulacja hormonalna do in vitro
25.06 punkcja 2 pęcherzyki
Lipiec 2020 krótki protokół - 3 pęcherzyki
W sumie 3 zapłodnione i zamrożone
Sierpień 2020 transfer 1 zarodka - nieudany
Kwiecień 2021-stymulacja do drugiego transferu
05/05/2021 criotransfer, zarodek z 3 doby. Prog w dniu transferu 12, 2 doba po transferze 16. -
nick nieaktualnywerdandi wrote:Widzę dziewczyny, że tematy się pojawiają jak zające w kapeluszu u magika
Podpowiedzcie mi skąd bierzecie pozytywne nastawienie? Jak się motywujecie?
Proszę o podpowiedzi doświadczonych
Co do ciucholandów - potwierdzam, że da się znaleźć fajne rzeczy. Ostatnio kupiłam mężowi 10 koszul z krótkim rękawem, każda za 1 zł - bo była wyprzedaż
Marza - gratuluję i trzymam kciuki!
Phia - czy Twoje handmade to kanzashi? Ja zawsze kombinuję z quillingiem, kiedyś pergamano, haft matematyczny, bywało i malowanie na szkle. Jak podpowiedziałaś wczoraj, żeby na luzie podejść, to szwagierka napisała, czy nie zrobiłabym jej kartki na urodziny dla szefowej... zgodziłam się, bo może przestanę myśleć. -
Phia wrote:Kanzashi jest megasne hehe pare razy robilam
Ja próbowałam, ale wstążki mi z rąk uciekały i nie potrafiłam ich okiełznać :)Najlepsze jest to, że potrafię siedzieć godzinami nam jakąś pracą, a finalnie mi coś w niej nie pasujeLipiec 2019 laparoskopia i przebicie wodniaka jajowodu
Listopad 2019 1 wizyta w gyncentrum w kierunku in vitro
Grudzień 2019 laparoskopia i usunięcie jajowodu
Kwiecień 2020 początki stymulacji
Czerwiec 2020 stymulacja hormonalna do in vitro
25.06 punkcja 2 pęcherzyki
Lipiec 2020 krótki protokół - 3 pęcherzyki
W sumie 3 zapłodnione i zamrożone
Sierpień 2020 transfer 1 zarodka - nieudany
Kwiecień 2021-stymulacja do drugiego transferu
05/05/2021 criotransfer, zarodek z 3 doby. Prog w dniu transferu 12, 2 doba po transferze 16. -
nick nieaktualny