Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Adasiowa gratulacje
olej z wiesiołka bardo wpłynął na mój śluz mam z Oleofarm z Doz
No mnie weekend niestety nie będzie, jedzenie i tańce mnie czekają
Skrobcie, Skrobcie będzie co czytać w poniedziałek w pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 17:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia kurde wiesz ze chyba najbardziej na Twoje info o kupnie testu czekalam? Jak napisalas ze kupilas ostatni dawno to pomyslalam ze pewnie kupisz niedlugo
Kropeczka jestem z Toba :*
Ja sie jakos wizyty u mojego gina we wtorek nie moge doczekac. Co do plodnosci to przy oddawaniu jajeczek mialam wszystkie badania robione i wyszlo wszystko cacy. 93% jestem plodnaMarza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:No dobrze nie bd przesadzac hehe... A moze czasmi
Macie plan jak przekazac swoim o ciazy??Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam zamiar kupic buciki i zapakowac ladnie z tescikiem dla mojego moj bd wiedzial od poczatku, a reszta sie dowie jak potwierdze u gina xD
Dla szwagierek fotografka z moimi butami, jego i malenstwa... A dla teściów i moich raczej ladne pudeleczko ze smoczkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 17:34
Marza89, melunia91 lubią tę wiadomość
-
Phia wrote:Noo ba ze sie odrazu domysli
-
melunia91 wrote:Phia kurde wiesz ze chyba najbardziej na Twoje info o kupnie testu czekalam? Jak napisalas ze kupilas ostatni dawno to pomyslalam ze pewnie kupisz niedlugo
Ja sie jakos wizyty u mojego gina we wtorek nie moge doczekac. Co do plodnosci to przy oddawaniu jajeczek mialam wszystkie badania robione i wyszlo wszystko cacy. 93% jestem plodna -
Phia wrote:Ja mam zamiar kupic buciki i zapakowac ladnie z tescikiem dla mojego moj bd wiedzial od poczatku, a reszta sie dowie jak potwierdze u gina xD
Dla szwagierek fotografka z moimi butami, jego i malenstwa... A dla teściów i moich raczej ladne pudeleczko ze smoczkiemPhia, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Phia kurde wiesz ze chyba najbardziej na Twoje info o kupnie testu czekalam? Jak napisalas ze kupilas ostatni dawno to pomyslalam ze pewnie kupisz niedlugo
Ja sie jakos wizyty u mojego gina we wtorek nie moge doczekac. Co do plodnosci to przy oddawaniu jajeczek mialam wszystkie badania robione i wyszlo wszystko cacy. 93% jestem plodna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa planuję powiedzieć od razu, ale cieszyć się będziemy dopiero jak gin potwierdzi bijące serduszko. Bardzo przeżyliśmy pierwszą CB bo tak bardzo się cieszyliśmy i nastawialiśmy od początku.
Skończyłam wczoraj czytać "Umrzeć po raz drugi" i już nie mogę się doczekać kolejnych. Zaraz siadam coś szukać na kindla i wkręcam się dalej. Albo przeczytam tą "dziewczynę z sąsiedztwa" ketchuma. Zaczęłam w sumie już, ale z każdą stroną bardziej się boję.
U mnie 9dc, tempka stabilna. Śluz od rana baaardzo ładny (biorę wiesiołek). Jakoś na ten miesiąc nie robię sobie nadziei, ale w przyszłym jedziemy na wakacje. Może wtedy się coś uda
To może wyprzedzę pytanie Phii: czy i jakich wibratorów używacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 17:41