Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Mąż mi nie pozwolił badać bo powiedział że nie ma co się denerwować ale powiedziałam mu że w urodziny swoje będę robić co chce więc pójdę, bo mnie męczy fakt że gin powiedział że owu nie ma a skok był super
Haha no i masz rację
Podasz link do swojego wykresu? Podejrzałabym chętnie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Mama36 wrote:Pamiętacie jak pisałam o tym rannym. Plamieniu brązowym które trwalo parę naście minut. Nie wiem czy to nie było zagnieżdżenie bo beta 6,8
Progesteron 19,55
Nie robi to na mnie wrazenia bo Msc temu miałam. Cb i 12, ale nie miałam takiego plamienia. W sumie nie wiem. Co dalej. Czekać i tak do pon musze.albo urośnie, albo nara, ale wtedy będę miała. Już wyniki do lekarza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula ja chętnie się zapatrzę ale do ewentualnego testowania mam jakieś 2 tygodnie może trochę więcej zależy jak temperatura się będzie plasowała.
A wszystkim które się dowiedziały o ciąży mocno gratuluje i mam nadzieje że niedługo do was dołączę. -
Plamka_92 wrote:Haha no i masz rację
Podasz link do swojego wykresu? Podejrzałabym chętnie
To mój wykresWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 18:27
-
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Faktycznie ładny skok
Proga rób koniecznie Kciuki :*Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Pierwszy raz mi aplikacja owulacje sama wyznaczyła bo skok taki ładny o ile nie spadnie na dłużej niż jeden dzień to we wtorek zrobię proga
Rób, rób, mi się jeszcze nie zdarzyło, żeby się ta apka myliłaMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Też używam ovuview, najlepsza apka jaką kiedykolwiek używałam
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Marza pamiętasz jak Ci powiedziałam że czuje że ten Twoj cykl to będzie To? GRSTULACJE!!!! Tak czułam:)
Dziękuję :* ale poczekajmy do serduszka ❤️ wtedy odetchnę pełną piersią ze spokojem