Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marza89 wrote:No właśnie? Pierwszy raz słyszę o dawczyni jajeczek, zawsze tylko o banku nasienia mówią
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Mnie się jakiś czasu reklama na fejsie wyświetliła Można na tym nieźle zarobić Ale nie chciałabym żyć ze świadomością, że gdzieś na świecie może chodzić w połowie moje dziecko. Z moim dna I nie być przy mnie!
Mam takie samo podejście. Nie mogłabym urodzić komuś dziecka ani oddać jajeczek. Ja wiem, że dla niektórych kobiet to jedyna szansa, ale na chwilę obecną chyba bym nie dała rady. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:Jeju, dziewczyny, Wy już macie konkretne pomysły komu jak powiedzieć o ciąży. Podziwiam Ja nigdy o tym nie myślałam. Chyba dlatego, że nie wierzę, że nam się uda
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Jeju, dziewczyny, Wy już macie konkretne pomysły komu jak powiedzieć o ciąży. Podziwiam Ja nigdy o tym nie myślałam. Chyba dlatego, że nie wierzę, że nam się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 17:54
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Ja planuję powiedzieć od razu, ale cieszyć się będziemy dopiero jak gin potwierdzi bijące serduszko. Bardzo przeżyliśmy pierwszą CB bo tak bardzo się cieszyliśmy i nastawialiśmy od początku.
Skończyłam wczoraj czytać "Umrzeć po raz drugi" i już nie mogę się doczekać kolejnych. Zaraz siadam coś szukać na kindla i wkręcam się dalej. Albo przeczytam tą "dziewczynę z sąsiedztwa" ketchuma. Zaczęłam w sumie już, ale z każdą stroną bardziej się boję.
U mnie 9dc, tempka stabilna. Śluz od rana baaardzo ładny (biorę wiesiołek). Jakoś na ten miesiąc nie robię sobie nadziei, ale w przyszłym jedziemy na wakacje. Może wtedy się coś uda
To może wyprzedzę pytanie Phii: czy i jakich wibratorów używacie?Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPamiętacie jak pisałam o tym rannym. Plamieniu brązowym które trwalo parę naście minut. Nie wiem czy to nie było zagnieżdżenie bo beta 6,8
Progesteron 19,55
Nie robi to na mnie wrazenia bo Msc temu miałam. Cb i 12, ale nie miałam takiego plamienia. W sumie nie wiem. Co dalej. Czekać i tak do pon musze.albo urośnie, albo nara, ale wtedy będę miała. Już wyniki do lekarza.aktap, Kasiulka90, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Pamiętacie jak pisałam o tym rannym. Plamieniu brązowym które trwalo parę naście minut. Nie wiem czy to nie było zagnieżdżenie bo beta 6,8
Progesteron 19,55
Nie robi to na mnie wrazenia bo Msc temu miałam. Cb i 12, ale nie miałam takiego plamienia. W sumie nie wiem. Co dalej. Czekać i tak do pon musze.albo urośnie, albo nara, ale wtedy będę miała. Już wyniki do lekarza. -
Hej dziewczyny
Ja musiałam się wyłączyć na kilka dni bo taki nawał pracy mialam że masakra od dziś zaczynam urlop tygodniowy więc też za bardzo nie będę miała jak się udzielać
Ja dziś stwierdziłam że jestem 3dpo mimo że ginekolog powiedział że nie ma szans w tym cyklu na owulacje temperatura się utrzymuje wysoko ale nie liczę na zielony koniec we wtorek w swoje urodziny idę zrobić proga żeby zobaczyć kto ma rację co do owu: gin czy tempka oczywiście o ile temperatura będzie się utrzymywać we wtorek byłam u endokrynologa potwierdziła pcos i do tego doszło mi Hashimoto muszę brać 3 tabletki metformaxu na dobe i to na noc 3 naraz... dziś zaczynam i mam nadzieję że jutro się nie porzygam do tego muszę suplementowac jod to tak w skrócie co u mnie
Życzę Wam wszystkim udanego weekendu fasolkujcie się jak najpredzejMarza89, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Pamiętacie jak pisałam o tym rannym. Plamieniu brązowym które trwalo parę naście minut. Nie wiem czy to nie było zagnieżdżenie bo beta 6,8
Progesteron 19,55
Nie robi to na mnie wrazenia bo Msc temu miałam. Cb i 12, ale nie miałam takiego plamienia. W sumie nie wiem. Co dalej. Czekać i tak do pon musze.albo urośnie, albo nara, ale wtedy będę miała. Już wyniki do lekarza. -
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny
Ja musiałam się wyłączyć na kilka dni bo taki nawał pracy mialam że masakra od dziś zaczynam urlop tygodniowy więc też za bardzo nie będę miała jak się udzielać
Ja dziś stwierdziłam że jestem 3dpo mimo że ginekolog powiedział że nie ma szans w tym cyklu na owulacje temperatura się utrzymuje wysoko ale nie liczę na zielony koniec we wtorek w swoje urodziny idę zrobić proga żeby zobaczyć kto ma rację co do owu: gin czy tempka oczywiście o ile temperatura będzie się utrzymywać we wtorek byłam u endokrynologa potwierdziła pcos i do tego doszło mi Hashimoto muszę brać 3 tabletki metformaxu na dobe i to na noc 3 naraz... dziś zaczynam i mam nadzieję że jutro się nie porzygam do tego muszę suplementowac jod to tak w skrócie co u mnie
Życzę Wam wszystkim udanego weekendu fasolkujcie się jak najpredzej
Miss zastanawiałam się gdzie Ty się podziewasz :*
Ja też coś wiem o nawale pracy w tym tygodniu
Fajnie że się zdecydowałaś na proga Czekam na wyniki razem z Tobą
No i Ania coś się dzisiaj nie udziela
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Miss zastanawiałam się gdzie Ty się podziewasz :*
Ja też coś wiem o nawale pracy w tym tygodniu