Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:JA nie moge krwi oddać. Mam a cienkie i za kruche żyły i od razu mnie to dyskwalifikuje.
U mnie żyły jak u robotnika. Można brać i brać. Nigdy nie miałam z tym problemu. Nawet czuję jakąś dziwną przyjemność po oddaniu krwi. Taki rodzaj ulgi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:JA nie moge krwi oddać. Mam a cienkie i za kruche żyły i od razu mnie to dyskwalifikuje.
Nawet dziś przy becie babka do mnie gdzie żyły zostawiłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Mam dokładnie to samo!
Nawet dziś przy becie babka do mnie gdzie żyły zostawiłam
Ja to mam nawet jedną taką wielką żyłę w zgięciu łokcia, która idzie w poprzek a nie wzdłuż tak jak u reszty ludzi. Pielęgniarki zawsze mają ubaw I mówią mi że opowiadają innym, bo to ponoć rzadkie.Marza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja mama ma takie żyły jak Wy. Zanim się jej wkłują to ma pokłute wszystko wokół.
U mnie jeden cyk i po wszystkim. Jestem szybkim pacjentem bo szybko puszczam kolejkę. 20 sekund i po pobieraniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 19:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wrocilam ale odpoczelam psychicznie . Pogaduchy z kobieta ktora rozumie twoj problem na żywo duzo daja . Kawka deser i zapupyyy . Cos dla mnie
Coraz wie ej zielonosci i nas super Moje serdeczne gratulacje oby tak dalejMarza89 lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Na tvn7 leci druga cześć samoloty. Kurde kiedyś z synem moglam ogladac bajki a teraz sru on na boisko a ja sobie sama moge ogladac...